Πόλεμοι στη ζούγκλα

Εναλλακτικές ονομασίες: Πόλεμοι στη ζούγκλα

πόλεμοι ζούγκλας - κυρίως προγραμματιστές παιχνιδιών προτιμούν να μετακινούν τους παίκτες κάπου στο μέλλον ή αντίστροφα - στους πολέμους του παρελθόντος. Και όλοι ξεχνούν πόσο δύσκολη είναι η ζωή αυτών που ζουν στη ζούγκλα. Και εδώ υπάρχει ένας συνεχής αγώνας για την περιοχή και την ανάπτυξη νέων καταθέσεων χρήσιμων πόρων. Το έργο Jungle Wars 2014 θα σας μετατρέψει σε έναν από τους εκπροσώπους της αρχαίας φυλής και θα μπορέσετε να δοκιμάσετε όλες τις δυσκολίες αυτής της ζωής μακριά από τον πολιτισμό.

Registration στο project

Πρόκειται για ένα μεγάλο σύγχρονο online έργο. Δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε προγράμματα για να δοκιμάσετε το παιχνίδι. Η μόνη προϋπόθεση για την εγγραφή των ζωνών του Jungle, αμέσως μετά την οποία μπορείτε να αρχίσετε να γνωρίζετε το παιχνίδι. Η αγγλική διεπαφή του ιστότοπου δεν πρέπει να σας συγχέει με την κατανόηση σε ένα διαισθητικό επίπεδο.

 1. Στην πρώτη γραμμή της φόρμας εγγραφής (η οποία, παρεμπιπτόντως, βρίσκεται ακριβώς στην κεντρική σελίδα), πληκτρολογήστε τα στοιχεία σύνδεσής σας.
 2. Η δεύτερη γραμμή προορίζεται για τον κωδικό πρόσβασης.
 3. Κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής, προσδιορίστε τη διεύθυνση του δικού σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν θέλετε να εγγραφείτε στο Jungle Wars online, μπορείτε να απλοποιήσετε ακόμα πιο εύκολα τη σύνδεση στο project χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Facebook.

Bases του gameplay

Για πολύ χρόνο μαντεύοντας και δεν θα πρέπει να αναρωτιέστε. Το παιχνίδι θα σας συναντήσει με κατανοητό εκπαιδευτικό μάθημα. Από την ένδοξη εγγενή Amber, θα μάθετε ότι τα εδάφη της επιτέθηκαν πρόσφατα από γιγάντιους αράχνες. Τα τέρατα θα καταστρέψουν εντελώς το χωριό, και φυσικά θα γίνει ο μόνος που μπορεί να αντέξει τα τέρατα.

The Jungle Wars παιχνίδι θα σας επιτρέψει να χτίσετε σας διάφορα κτίρια που θα βοηθήσουν στην προστασία και την ανάπτυξη:

 1. Totem είναι μια δομή που πρέπει να γίνει η καρδιά του χωριού σας. Αυτό το κτίριο θα ανοίξει πολλές ευκαιρίες και θα επιτρέψει την ανέγερση πολλών χρήσιμων κτιρίων.
 2. Για να μπορείτε να περάσετε σοφά, χρειάζεστε μια ειδική μανία-αποθήκευση.
 3. Μην ξεχάσετε για τα αγροκτήματα. Παίζοντας το παιχνίδι Jungle Wars χωρίς αγροκτήματα θα είναι δύσκολο - εδώ είναι το απαραίτητο φαγητό για τη διατήρηση του στρατού. Επιπλέον, τα προϊόντα μπορούν να ανταλλαγούν για διάφορα χρήσιμα πράγματα.
 4. Ο βωμός στο χωριό δεν θα είναι περιττό. Εδώ είναι η μάνα. Με τη βοήθειά του, το συνηθισμένο αντικείμενο του παιχνιδιού μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά.
 5. Και φυσικά, μην παραμελούν τις αμυντικές δομές: πύργοι παρατήρησης, παγίδες, πύργους.

Με την κατασκευή του τελευταίου, παρεμπιπτόντως, το παιχνίδι θα ξεκινήσει για σένα.

V πόλεμοι ζούγκλας είναι σχετικά εύκολο να παίξει. Έχετε τρία κύρια καθήκοντα:

 1. Για να χτίσετε μια πόλη και να αναπτύξετε υπάρχοντα κτίρια.
 2. Καταπολέμηση με τις γειτονικές φυλές και υπερασπιστεί τα εδάφη σας.
 3. Συλλέξτε βασικούς πόρους.

Πρώτες πηγές τυχερών παιχνιδιών

Η τιμή όλων των χαρακτήρων καθορίζεται σύμφωνα με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • βραβεία,
 • κτίρια ·
 • νομίσματα ·
 • ,
 • man ·
 • Επιτάχυνση χρόνου
 • .

Όλοι αυτοί οι πόροι στο online πόλεμοι ζούγκλας μπορούν να κερδηθούν χωρίς να επενδύσουν πραγματικά χρήματα. Κάτι που μπορείτε να πάρετε για την ολοκλήρωση των εργασιών (νέες πραγματικές αναζητήσεις εμφανίζονται συνεχώς, μπορείτε να τις μελετήσετε στο πλαίσιο αριστερά). Κάποιοι πόροι μπορούν να ανακτηθούν. Οι περισσότεροι από εσάς μπορούν να συγκεντρώσουν και να παράγουν τον εαυτό σας.

Το παιχνίδι διαθέτει επίσης τη δυνατότητα να μοιράζονται χρήσιμους πόρους μεταξύ φίλων. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι φίλοι παιχνιδιών που έχετε, τόσο περισσότερες επιταχύνσεις μπορείτε να πάρετε σε μια μέρα. Και για τους νέους εγγεγραμμένους φίλους μπορείτε να πάρετε μια μέτρια ανταμοιβή μετρητών.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες