Illuminares

Εναλλακτικές ονομασίες: Illuminares

Igra Illuminares για το μαγεμένο East

οπαδούς της Anime δεν χρειάζεται να γνωρίζουν τον υπέροχο, πολύχρωμο κόσμο στον οποίο κατοικούν οι κάτοικοί του. Αλλά αν είστε αρχάριος και μόλις πρόσφατα μοιράζεστε με τη χάρη του, το παιχνίδι Illuminares από τον προγραμματιστή Tengco, μαζί με τον εκδότη GGMedia, θα σας κατακτήσει με τα θαύματά του, θα μαγέψει το τοπίο και θα εντυπωσιάσει με μια μεγάλη ιστορία.

Με μια πρώτη ματιά, σε μια τόσο γραφική γωνία δεν μπορεί να συμβεί τίποτα τρομερό. Αλλά όταν αρχίσετε να παίζετε Illuminares, θα καταλάβετε πόσο μπορεί να είναι η δόλια και παραπλανητική ομορφιά. Μεταξύ των υπέροχα ανθισμένων σακούρων, πανεπιστημίων με πλούσια βλάστηση, καταπράσινων οπωρώνων ροδάκινων, μερικές φορές τρομερά γεγονότα συμβαίνουν και οι ηρωικοί ήρωες αγωνίζονται για να εξαλείψουν τα κακά πνεύματα, τους δαίμονες και τα τέρατα που έχουν εκτραφεί σε όμορφες εκτάσεις.

εγγραφές Illuminares είναι μια φυσική διαδικασία για παιχνίδια με βάση το πρόγραμμα περιήγησης, αλλά εάν είστε εγγεγραμμένοι στα κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μπείτε στο gameplay.

Οι νεοφερμένοι φαίνεται να είναι σε ένα παραμύθι, αλλά θαυμάζοντας την ομορφιά που έχει ανακαλυφθεί, μην ξεχάσετε να κοιτάξετε γύρω - η κατάσταση μπορεί να αλλάξει γρήγορα. Το σιωπηλό βρυχηθμό ή ο τρομερός κραυγή θα σπάσει τη σιωπή και μερικές φορές οι εχθροί επιτίθενται απροσδόκητα με απόλυτη σιωπή. Επισκεφθείτε τις αποθήκες του Δράκου και τη διάσημη γη της τιμής, εξερευνήστε τα απειλητικά μπουντρούμια και τα μπουντρούμια, στα οποία οι αντίπαλοι αγαπούν να κρύψουν.

Διαχείριση χαρισματικών χαρακτήρων, κερδίστε την απαιτούμενη εμπειρία για περαιτέρω περιπέτειες. Δεν υπάρχει έλλειψη αδρεναλίνης - πολλά καθήκοντα συνδέονται με τον κίνδυνο και φίλοι και εικονικοί βοηθοί θα σας βοηθήσουν να το βρείτε.

Συναντιάζουμε με τους ήρωες

Η επιλογή των ηρώων στο παιχνίδι Illuminares είναι μάλλον λακωνική:

 • Deva
 • Bestia
 • Mag
 • Wars
Κάθε

έχει τη δική του λίστα δεξιοτήτων, αλλά καθώς η ποικιλία των ήρωων είναι μέτρια και χρειάζεται περαιτέρω άντληση, θα πρέπει να καθοδηγούνται από προσωπικές προτιμήσεις - με τις οποίες θα ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μέσα στον παραμυθένιο κόσμο.

Μεταξύ των δεξιοτήτων των ηρώων - την ικανότητα να κατέχετε τρία είδη όπλων, συνδυάζοντάς τα με μαγεία και όταν συμμετέχετε στη μάχη, να τα αλλάξετε εγκαίρως. Ωστόσο, δεν έχει σημασία πόσο επιδέξιος είναι ένας πολεμιστής ένας χαρακτήρας, δεν μπορεί κανείς να σταθεί ενάντια σε ένα κύμα του εχθρού. Θα συμπληρωθούν με τα ταλέντα του από βοηθούς, μεταξύ των οποίων υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα: μεθυσμένος πλοίαρχος, νεράιδα νεράιδων, αξεπέρατος δολοφόνος σαμουράι.

Σε μάχες, θα μαλακώνονται μαζί σας, αυξάνοντας τις δεξιότητες και αποκτώντας χρήσιμα αντικείμενα με τον εξοπλισμό. Θα εκτιμήσετε τη συμμετοχή τους όταν έρθει η ώρα να σας θεραπεύσουμε από πληγές ή να επιτεθείτε γρήγορα στο τέρας.

Ειδικά θέλω να δώσω προσοχή σε εκείνα τα κατοικίδια ζώα που θα σας μεταφέρουν στον εαυτό σας:

 • Αρκούδες
 • Byk
 • Vepri
 • Turtle
 • Tigr
 • Κουνέλι
 • Fenix ​​
 • Drakon

Αυτές οι βάσεις θα σας βοηθήσουν περισσότερο από μία φορά όταν πρέπει να φτάσετε γρήγορα σε έναν νέο τόπο ή ελιγμό στην προσγείωση όπου αναπτύσσεται η κόλαση. Ο καθένας είναι άξιος προσοχής και θα είναι χρήσιμος, αλλά οποιοσδήποτε παίκτης ονειρεύεται να σηκωθεί μέχρι τη στιγμή που μπορεί να δαμάσει τον Δράκο ή το Φοίνιξ.

Όλα στην αναζήτηση εργασίας!

Σύστημα μάχης Illuminares είναι κοινό - παίκτες με παίκτες (PvP) και φορείς εναντίον τέρατα (PvE). Απεικονίζει τη θετική του αποστολή τη δυνατότητα να ενωθούν στη συντεχνία. Σε ένα φιλικό πλήθος, πηγαίνετε στα πιο μακρινά, σκοτεινά μπουντρούμια για να τα καθαρίσετε από τα τέρατα. Για μια τέτοια βρώμικη δουλειά, βασίζεστε σε βραβεία και η εμπειρία που θα αποκτήσετε για μια επιτυχημένη λειτουργία θα ανοίξει νέες ευκαιρίες. Επιπλέον, πηγαίνετε στο παιχνίδι κάθε μέρα, συμμετέχετε σε κληρώσεις και παίρνετε δώρα. Κανείς δεν έχει υποστεί βλάβη από τα νέα φτερά ή πανοπλία των Θεών.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες