Παιχνίδι των αυτοκρατοριών

Εναλλακτικές ονομασίες: Παιχνίδι των αυτοκρατοριών

Game Game of Empires: ο αγώνας για την εξουσία.

Middle Ages, με όλα τα χαρακτηριστικά της αντιπροσωπεύει το παιχνίδι των αυτοκρατοριών. Οι οπαδοί της στρατηγικής στροφών θα βυθιστούν στην ατμόσφαιρα των ιπποτών, στρατιωτικές εκστρατείες και εκμεταλλεύσεις για τη δόξα του βασιλιά.

Από τα πρώτα χρόνια των τριών δυνάμεων αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο ως εχθρούς, ακονίζοντας τα σπαθιά τους και ονειρεύονται να ανατρέψουν τους τοπικούς βασιλιάδες για να οδηγήσουν τη συνδυασμένη γη κάτω από το πανό του, για να τους ενώσουν ως ουδέτερο έδαφος. Οι εμπλεκόμενες διαμάχες:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Οι ίδιοι οι βασιλιάδες δεν ήθελαν να διακινδυνεύσουν στην μάχη και να χρησιμοποιήσουν τους Λόρδους, που θα εκπροσωπήσουν τα συμφέροντά τους. Επιλέξτε τον εαυτό σας ένα ωραίο πάρτι που βασίζεται στην πόλη, προσλαμβάνει έναν στρατό και φέρνει στη ζωή την επιθυμία του κυρίου σας.

Game Empires σας προσκαλεί να παίξετε την πιο ρομαντική εποχή, όταν δεν υπήρχε έλλειψη περιπέτειων και πεζοποριών, η αντοχή στο πεδίο της μάχης και τα τουρνουά. Μάθετε τις αποχρώσεις του παιχνιδιού για να επωφεληθείτε από όλα τα χαρακτηριστικά των παιχνιδιών και πολλές ώρες απόλαυσης που παρείχατε.

για ενοικίαση, κατασκευή και ανάπτυξη.

Ο στόχος είναι σαφής - πρέπει να εξερευνήσετε τη γη και να τα συνδέσετε με τη δική του. Αλλά είναι σωστό και πολεμήστε τους ανταγωνιστές σας και κερδίστε αυτό που θα είναι αρκετά έξυπνος, ενεργητικός, γενναίος και ευκίνητος. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με συνεχή πρακτική σε εκστρατείες, όπου θα υπάρξουν συγκρούσεις με τις δυνάμεις του εχθρού.

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι Empires game, απασχολώντας μέχρι πέντε ιππότες, και το καθένα κερδίζει το δικό του απόσπασμα. Ολοκλήρωση των αναζητήσεων τέλειος τρόπος για την ενίσχυση των χαρακτηριστικών του κυβερνήτη και του στρατού. Μην ξεχάσετε να βελτιώσετε τη δομή της πόλης: ένα πριονιστήριο, ορυχεία, λατομεία και άλλα που παρέχουν το απαραίτητο υλικό για την παραγωγή στρατιωτικού εξοπλισμού. Ο πλούτος της πόλης συνδέεται άμεσα με την επιτυχία των ιπποτών, οπότε είναι προς το συμφέρον σας να συγκεντρώσετε χρήματα και πόρους.

V Μεσαιωνική είχε μεγάλη πίστη στη θεία δύναμη, και θα πρέπει να τους αναφέρετε ως τα ταμεία αναπληρώνονται με τρόφιμα ή χρυσό. Αλλά ο αριθμός δεν αξίζει τον κόπο.

Όλα για χάρη της επίτευξης του στόχου.

bouts δεν μπορεί να πει ότι είναι πολύ θεαματική. Οι αντίπαλοι συγκλίνουν σε ανοιχτές περιοχές. Κάθε μονάδα είναι για έναν από τους ιππότες. Εναλλακτικά οι εχθροί ανταλλάσσουν επιθέσεις και ο στρατός σκοτώνεται. Όταν καταρρεύσει εντελώς στη θέση του έρχεται ένας νέος ιππότης με τις δυνάμεις του. Αυτό το επίπεδο θα πρέπει να υποστηρίξει και να προσπαθήσει να βελτιώσει, να συνεχίσει να κερδίζει σε όλες τις μετρήσεις.

ανοίξτε την πόρτα στο συναρπαστικό παιχνίδι Game Empires εγγραφή, και στη συνέχεια στα χέρια σας - αν είστε σε θέση να εκπληρώσει το όνειρο του βασιλιά του να ενώσει και να οδηγήσει τη γη.

Study χαρακτηριστικά παιχνιδιού, κανονίστε τις μονάδες με τη σωστή σειρά για να διατηρήσουν τα εισοδήματα της πόλης σε υψηλό επίπεδο, να βελτιώσουν τους στρατιώτες τους, καλύτερα αντικείμενα, να αγοράσουν εξοπλισμό, και θα σας ευχαριστήσουν με την επιτυχία της μάχης.

αξιόπιστος σύμμαχος στο παιχνίδι της υποστήριξης iPlayer της Empires σε μια στιγμή κινδύνου και όσο υψηλότερη είναι η κατάστασή σας, τόσο πιο πιθανό είναι να βοηθήσετε βάζοντας τα πόδια σας σε όλα τα ταλέντα τους, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης του πάγου, των απεργιών πυρκαγιάς, της αδιάσειστης μαγείας.

Πώς ο παίκτης τρέχει πάνω από ένα τεράστιο έδαφος που σημειώνεται στο χάρτη. Εξερευνήστε τις γωνίες του και απογυμνώνεται από τον εχθρό, που βρίσκεται στη γη της ελεύθερης σημαίας, δηλώνοντας μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα δουλειά και ο δρόμος δεν θα φαίνεται βαρετός. Σκληρός, αλλά ένας τόσο θαυμάσιος κόσμος περιμένει τον κυβερνήτη του, έτοιμο να επιδείξει τη δύναμη, τη σοφία, τη φροντίδα, το όραμα και το ταλέντο του διοικητή.

 

Παίξτε επίσης