Idle Heroes στον Η / Υ

Εναλλακτικές ονομασίες: Idl ήρωες

Επανοίξτε Ήρωες Ηγέτης στο PC - μάχες ομάδων και όχι μόνο

Game Idle Heroes είναι κατάλληλο για όσους αγαπούν RPG παιχνίδια, αλλά δεν τους αρέσει να τρέχουν γύρω από το χάρτη και να ολοκληρώνουν τα καθήκοντά τους. Εδώ θα βρείτε περισσότερους από 300 διαφορετικούς ήρωες με διαφορετικές ικανότητες, τις οποίες μπορείτε να συγκεντρώσετε σε μια ομάδα και να κάνετε κλοτσιές τέρατα και αφεντικά. Το παιχνίδι δεν είναι βαρετό, αλλά μάλλον εθιστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάθε ήρωας είναι μοναδικός και έχει τις δικές του ικανότητες και ικανότητες. Ο σωστός συνδυασμός θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια ανίκητη ομάδα μάχης.

Αδρανείς ήρωες ξεκινούν με μερικά λεπτά εκπαίδευσης. Θα σας πουν για τα βασικά του παιχνιδιού, τις μάχες, τους τύπους και τις ιδιότητες των ηρώων, την πρόσληψη και άντληση. Συνεπώς, προχωρήστε με προσοχή στην εκπαίδευση. Στο αρχικό στάδιο, δεν θα έχετε πολλές ευκαιρίες και χαρακτηριστικά που ανοίγουν σε επόμενα στάδια του παιχνιδιού. Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε γρήγορα την αύξηση του επιπέδου του λογαριασμού σας. Χαρακτηριστικά κτιρίου:

 • Battle - στείλτε ομάδες ηρώων σε μάχη για να εκτελέσετε auto-farm και να πολεμήσετε με όχλους. Σε μάχες μπορείτε να πάρετε εμπειρία, αρώματα, χρυσό και εξοπλισμό. Υπάρχει ακόμα η ευκαιρία να κερδίσετε ένα διπλό βραβείο.
 • Test of the Brave - συνεχείς μάχες με παίκτες σε άλλους διακομιστές παιχνιδιών. Συγκεντρώστε μια ομάδα και συμμετάσχετε στη μάχη. Λάβετε υπόψη ότι μετά από κάθε στάδιο, η υγεία της ομάδας σας δεν έχει αποκατασταθεί.
 • Ο Πύργος της Oblivion - υπάρχουν διάφοροι φρουροί στο εσωτερικό του πύργου, τους νικήστε και παίρνετε τεράστιους λίθους και εξοπλισμό. Σε ορισμένους ορόφους υπάρχει η ευκαιρία να αποκτήσετε έναν ήρωα με 5 αστέρια.
 • Arena - αγώνα με άλλους παίκτες στην αρένα. Κερδίστε, κερδίστε πόντους και δωρεάν διαμάντια. Το πρωτάθλημα δοκιμών ανοίγει τις Παρασκευές - θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένας. Θα λάβει το κύριο βραβείο αντάξιο ενός πρωταθλητή!
 • Ο μαγικός κύκλος είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να αποκτήσετε νέους ήρωες. Συλλέξτε καρδιές ή κύλιση περισσότερων φίλων για δωρεάν κλήση ήρωας. Όταν ο κύκλος γεμίσει με ενέργεια, παίρνετε αυτόματα έναν 5 * ήρωα.
 • Ο κύκλος της δημιουργίας είναι ο μόνος τρόπος να αυξηθεί το στυλ ενός ήρωα. Συγκεντρώστε τους απαραίτητους πόρους και υλικά για να ενισχύσετε.
 • Βωμός - καταναλώνει άσκοπους ήρωες. Σε αντάλλαγμα, παίρνετε τα πνεύματα των ηρώων, τις πέτρες της προόδου του ήρωα, τη σκόνη και τις πέτρες της ψυχής. Οι πέτρες ψυχής μπορούν να ανταλλάσσονται ως ήρωες στο κατάστημα ανακατασκευής. Οι πέτρες μπορούν επίσης να ληφθούν από πακέτα συμβάντων.
 • Forge - Δημιουργήστε εξοπλισμό υψηλού επιπέδου για τους χαρακτήρες σας. Λάβετε υπόψη ότι ο εξοπλισμός που βρίσκεται στο σφυρηλάτηση δεν εμφανίζεται.
 • Λοταρία - Συλλέξτε νομίσματα λοταρίας, γυρίστε το τύμπανο και κερδίστε πολύτιμα βραβεία.
 • Καλή αγορά - εδώ μπορείτε να αγοράσετε οινοπνευματώδη ήρωες, πέτρες προόδου ήρωων, θραύσματα ήρωες, εξοπλισμό, κύλιση κύλισης, εισιτήρια αρένα και κέρματα λαχείων.
 • Tree Seer - Συγκεντρώστε τους ήρωες από ένα συγκεκριμένο στρατόπεδο με το Jeer Jewel. Ήρωες 4-5 αστέρων. Πάρτε κομμάτια από 5 * καθολικούς ήρωες επίσης. Κάθε κλήση δίνει την πρόσθετη επιθυμία του εισηγητή. Επιθυμείτε να επιτρέψετε στον ήρωα ενός καταυλισμού να αλλάξει σε άλλο. Μπορείτε να αλλάξετε τους ήρωες των 4-5 αστεριών.
 • Ταβέρνα - στην ταβέρνα, ολοκληρώστε τις εργασίες με τη βοήθεια των ήρωών σας και κερδίστε ανταμοιβή. Οι αποστολές παρουσιάζουν διαφορετικές δυσκολίες. Πιο δύσκολη εργασία, υψηλότερη ανταμοιβή, αλλά πιο ισχυροί ήρωες χρειάζονται για να την ολοκληρώσουν.

Όλοι οι ήρωες του παιχνιδιού ανήκουν σε διαφορετικά στρατόπεδα, εκ των οποίων 6 κομμάτια: σκοτάδι, φρούριο, άβυσσο, δάσος, σκιά και φως. Η σκιά και το φως έχουν ένα επίδομα επίθεσης εναντίον του άλλου, τα υπόλοιπα στρατόπεδα μπροστά τους δεν έχουν μπόνους. Το σκοτάδι χτυπά το φρούριο, το φρούριο κτυπά την άβυσσο, η άβυσσο χτυπά τα χρόνια, το δάσος κτυπά το σκοτάδι.

Οι Ήρωες - Μοναδικό Πάσχα - Πάσχα Ball

Χρησιμοποιήστε ένα σφυρί για να σπάσετε ένα αυγό και να πάρετε ένα δώρο που περιέχεται σε αυτό. Υπάρχουν τρία είδη σφυριών και αυγών:

 • Ένα ξύλινο σφυρί σπάει ένα συνηθισμένο αυγό? περιέχει χείλη κλήσης, χρυσά πιλήματα, νομίσματα 1μ, τμήματα δερμάτων για ήρωες.
 • ένα χρυσό σφυρί - ένα χρυσό αυγό? περιέχει τμήματα θρυλικών ήρωων, θρυλικό εξοπλισμό και σφυριά διαμαντιών.
 • σφυρί διαμάντι - ένα αυγό με διαμάντια? περιέχει μόνο τους καλύτερους κορυφαίους ήρωες, τον ίδιο εξοπλισμό και αντικείμενα.

ανταμοιβές αξίζει, πηγαίνετε για αυτό!

Εφαρμογή του Idle Heroes είναι απλή, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί, εγκαταστήστε τον εξομοιωτή BlueStacks android και παίζετε ήδη Idle Heroes στο Android.

 

Κατεβάστε το Idle Heroes στον Η / Υ

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες