Εναλλακτικές ονομασίες: Πώς να επιβιώσουν 2 Howe το 2 Survayv

Πώς να επιζήσει Παιχνίδι 2 Συστήνεται για την επιβίωση.

άφησε το παιχνίδι νωρίς πρόσβαση Πώς να επιζήσει 2 στα είδη της δράσης περιπέτεια ρόλων. Οι φίλοι των ζόμπι αποκάλυψη Πώς να επιβιώσουν 2 θα είναι σε θέση να κατεβάσετε 29. 10. 2015 πλατφόρμες:

 • PlayStation 3 και 4.
 • Xbox 360
 • Microsoft Windows
 • Wii U
 • Xbox One

Pochemu άνθρωποι που στη φρίκη; Ίσως δεν είχαν καλλιτεχνία και συγκινήσεις στην ζωή, έτσι ώστε να ψάχνουν για έναν τρόπο για να ξεσηκώσει τα συναισθήματα με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Ακόμη και η ταινία δεν μπορεί να συγκριθεί με τα έργα του παιχνιδιού, καθώς αφήνει το κοινό στο ρόλο του παρατηρητή, χωρίς επιπλοκές, ενώ στα θέματα των παιχνιδιών άτομο είναι σε θέση να επηρεάσει την κατάσταση, να βελτιώσει ο ήρωάς σου και να βυθίζεται σε μια επικίνδυνη περιπέτεια για να επιτευχθεί ο στόχος.

 

 

Επιβιώνοντας ανάμεσα στα ζόμπι.

Πολλοί είναι εξοικειωμένοι με την προϊστορία του πρώτου μέρος της διασκέδασης, και τώρα μπορείτε να κατεβάσετε Πώς να επιβιώσουν 2. Η κατάσταση με τα ζόμπι του ιού στο Λος Riskosne κατά τη λήξη της λίγα χρόνια, όχι μόνο δεν έχει βελτιωθεί, και έχει αποκτήσει δυναμική. Εάν κατά την πρώτη οι επιστήμονες πίστευαν ότι τα αντιμετωπίσει με ιούς αρκετά γρήγορα, αν απομονωθεί, αλλά είναι πλέον σαφές ότι η έναρξη της παγκόσμιας πανδημίας.

Κάποιος προσπαθεί να επιβιώσει μόνη της, ενώ άλλοι έχουν καταφύγει σε ομάδες. Μολυσμένα τρομερή μόλυνση γίνεται όλο και πιο δύσκολο κάθε μέρα για να επιβιώσουν σε μια σάπια, σήψη κόσμο, αλλά θέλουν να χτίσουν ακόμη μια απομακρυσμένη επίφαση της σταθερότητας και της ευημερίας. Το κύριο πράγμα είναι να μην χάσουν την ελπίδα, και ίσως μια μέρα, όταν θα είναι σε θέση να βρει μια φόρμουλα που σκοτώνει τα ζόμπι του ιού.

χρόνος για σας να πάτε στη Λουιζιάνα, αλλά μπορείτε να περιμένετε μόνο στον εαυτό τους. Σε αυτή την κόλαση από ένα χρόνο πρέπει να είσαι τυχερός βλασφημία, έξυπνος και πονηρός για να βρουν ένα ασφαλές μέρος για την κατασκευή του στρατοπέδου. Ξεχάστε το σχολείο προσκόπους. Σχολείο για αγόρια φυσιοδίφες δεν είναι κατάλληλο για τους άνδρες που προσπαθούν να οργανώσει περισσότερο ή λιγότερο άνετα, όχι μόνο για τη δική του ζωή, αλλά και επιδιώκουν να προστατεύσουν τους φίλους.

Δείτε για φαγητό, νερό και στέγη, καθώς και να επικοινωνούν με διαφορετικούς ανθρώπους, που προσπαθούν να κατανοήσουν τα κίνητρα και τις φιλοδοξίες τους. Δεν είναι όλα τα έμβια όντα είναι οι φίλοι, μετά από λεηλασίες και ληστείες άνθισε ποτέ, και τώρα έλαβε ένα καθεστώς «νόμιμο». Ποια θα είναι η συνάντηση με έναν χαρισματικό ξένο που υποσχέθηκε στήριξη και βοήθεια; Θα έπρεπε να τον εμπιστεύεστε; Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε, διότι είναι σίγουρα καλύτερα από ό, τι ένα ζόμπι.

 

 

Χαρακτηριστικά.

Πώς να επιβιώσουν 2 στο PC σας επιτρέπει να επεκτείνετε τη βάση σας, φέρνοντάς την σε 16 ανθρώπους, και τέσσερις ταυτόχρονα μπορείτε να κάνετε ορισμένες ενέργειες. Κατά το πέρασμα σε ορισμένες φορές μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση ή σμίκρυνση της τοποθεσίας για να δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Κάθε χαρακτήρας φέρνει στην ανάπτυξη από μέρους τους του στρατοπέδου, ​​κάνει τη δουλειά, την ενίσχυση της κατασκευής, τις διατάξεις των ορυχείων, την κατασκευή εργαλείων, όπλων και πανοπλίες. Μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς τους χαρακτήρες, και στη συνέχεια να εκπαιδεύσουν τους να προσαρμοστούν στις δύσκολες συνθήκες της ζωής. Χάρτες δημιουργήθηκε τυχαία, και οι ήρωες να εξερευνήσετε την περιοχή άνοιξε στις φτωχογειτονιές της Νέας Ορλεάνης.

Σήκωσε τα στοιχεία που μπορεί να είναι χρήσιμη για την ενίσχυση και τη βελτίωση του ήρωα στρατόπεδο. Θα πρέπει να οικοδομήσουμε μια παγίδα για την οικοδόμηση και την ενίσχυση των οδοφραγμάτων, στα εργαστήρια του πλοιάρχου δεξιότητες, αναζητήσεις και λαμβάνει μέρος σε επιδρομές, αλλά η αλλαγή της ημέρας οι καιρικές συνθήκες να δώσει 2 Πώς να επιζήσει περισσότερο ρεαλιστική.

Κάνει τα πάντα για να βελτιωθεί η ζωή στην ατμόσφαιρα της πανδημίας. Να είστε έτοιμοι για μια επίθεση ζόμπι, ανά πάσα στιγμή, να καλύπτει την πλάτη του άλλου, και στη συνέχεια να παραμείνουν ανέπαφα.

ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος

 • OS: 64bit / Windows 7
 • Μνήμη: 4 GB OZU
 • Protsessor: Intel i3 3GHz
 • Video: DirectX 11 compatible
 • Χώρος στο δίσκο
 • Mesto: 8 Gb
 • Zvukovaya Κάρτα: DirectX 11 compatible
 • DirectX 11
 

Παίξτε επίσης