μεγάλο Άλμα προς τα Εμπρός

Εναλλακτικές ονομασίες:

Παιχνίδι Big Race: ένα ευγενές πάθος.

Παγκόσμιο αριστοκράτες διασκέδαση και ιπποδρομίες του, χωρίς αμφιβολία, να οδηγήσει τη λίστα. Το άθλημα αυτό έχει γίνει η πιο αξιόπιστη πηγή ενθουσιασμού από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Οι άνθρωποι μελετούν τα χαρακτηριστικά και την καταγωγή του κάθε άλογο, και σε σύγκριση με την προσπάθεια να καθορίσει τις πιθανότητες να κερδίσει το επόμενο αγώνα. – παίκτες πριν από την έναρξη του διαγωνισμού στο ενθουσιασμό box office, σπεύδουν να κάνουν ένα στοίχημα για ένα άλογο, το οποίο, κατά τη γνώμη τους, θα πρέπει να έρχονται πρώτα.

Bookmakers Επίσης, δεν κάθεται αδρανής, και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τα μυστικά τους σχετικά με την πιθανή νικητή. Όπως σε κάθε επιχείρηση που σχετίζονται με επιτόκια, όχι χωρίς δόλο και την απογοήτευση. Ωστόσο, τα άλματα είναι πραγματικά εντυπωσιακή, που κόβει την ανάσα και όμορφη θέα που μπορείτε να απολαύσετε χωρίς την επιθυμία να κερδίσει. Και αν θέλετε να δούμε την άλλη πλευρά της πίστας, το παιχνίδι Big Race σας προσκαλεί να στάβλους στους επιφανείς δρομείς.

 

 

για να ξεκινήσει μια επιχείρηση.

Το όνειρο να είναι ένας συμμετέχων, όχι ένας παρατηρητής, τελικά έγινε πραγματικότητα, και τώρα είστε σε μεγάλα άλματα παίζουν, μαθαίνουν μια νέα επιχείρηση σε βάθος, σε όλες τις πλευρές.

    Grow
  • από
  • Colt δική άλογο
  • Προσέξτε την υγεία της και να αυξήσει harakteristiki
  • Naymite βιώσει zhokeya
  • Prinimayte μέρος σε skachkah
  • Razezzhayte γύρω svetu
  • Delayte επιτυχημένη stavki

Nachnite την καριέρα του στο ιππικό άθλημα. Κάντε μια απότομη, γρήγορη εκκίνηση δεν θα πρέπει να πάει σε όλη τη διαδρομή – νεοφερμένο να γίνει επαγγελματίας ιδιοκτήτες αλόγων. Αγοράζουν και να πωλούν τα άλογα, προσθέτοντας στη σταθερή ωραιότερα δείγματα της.

ξεπεράσει την πρώτη δυσκολία για άπειρους επιβήτορα, που πρέπει να καλλιεργήσουμε μετάλλιο. Είναι αναγκαίο να οργανωθεί η καλύτερη κατάσταση μπορείτε να αντέξετε οικονομικά για το περιορισμένο κεφάλαιο που έχετε, ενώ εκεί. Προσέξτε την υγεία, την τακτική και θρεπτικά γεύματα, τα αλιευτικά εργαλεία και την κατάρτιση του. Αλλαγή σε εύθετο χρόνο ο πέταλα, αγοράστε μια σέλα και άλλα πυρομαχικά.

Μιλώντας στους αγώνες, θα κερδίσουν την πρώτη πρωτεύουσα. Κερδίστε χρήματα και να περάσουν το προσεκτικά, για να επεκτείνει σταδιακά την επιχείρηση. Αγοράζοντας νέα άλογα κούρσας αυξάνει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε. Πάρτε ένα κέρδος και μπορείτε να συναγωνιστεί επί των πωλήσεων. Μετά την απόκτηση ενός αλόγου με μέτρια απόδοση, να φροντίζει για αύξησή τους, και στη συνέχεια να εκθέσει προς πώληση.

Συνεχίστε να παίξετε το παιχνίδι Μεγάλο Άλμα προς τα Εμπρός, τις ευκαιρίες μάθησης που εμφανίζονται σταδιακά. Οι έμπειροι εκτροφείς δεν πρόκειται ποτέ μέρος με τα άλογα, το οποίο έφερε μια σημαντική περιουσία, μέχρι να τα πάρετε όλα. Πάρτε εγκρίνει την εμπειρία τους, και διασχίζουν ελίτ άλογα σας για χάρη της επόμενες γενιές. Επιβήτορες λαμβάνουν από τους δύο γονείς την καλύτερη ποιότητα, και θα είναι σε ένα ασφάλιστρο.

Αναπαραγωγής καλύτερους δρομείς έχουν από καιρό ασχολούνται με την Ανατολή και τα αραβικά άλογα είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο. Θα ήταν ωραίο να έχουμε μερικά πάγκους σε τέτοιες περιπτώσεις, να βελτιώσει το αίμα των ζώων συντροφιάς σας.

 

 

Η ομαδική εργασία.

Για να ξεκινήσει μια επιχείρηση, θα πρέπει να έχετε ένα μεγάλο άλμα στην εγγραφή, και για ένα καλό άλογο χρειάζεται μια μεγάλη αναβάτη. Επιλέξτε αυτό για να είναι μεταξύ των υποψηφίων στο Jockey Club, εξετάζοντας κάθε δεξιότητα. Αυτό ακολουθείται από την κατάρτιση υπό την καθοδήγηση του προπονητή ο οποίος θα αναπτύξει ένα ατομικό σχέδιο. Αυτό μπορεί να είναι η εναλλαγή των κολυμπάει στην πισίνα με την υπέρβαση απόσταση αντοχής.

Εάν ένας προπονητής δουλειά, αναβάτης, άλογο και εσείς, ως διοργανωτής, να συντονιστεί, θα βοηθήσει να κερδίσει τις περισσότερες κούρσες. Ήρθε η ώρα να λάβουν μέρος σε μια μεγάλη εκδήλωση – ανταγωνισμού, και τα ταξίδια σε όλο τον iPlayer με μεγάλα άλματα απέραντο κόσμο, που επισκέπτονται τη γενέτειρα των καλύτερων δρομείς στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα –.

 

Παίξτε επίσης