Zero του

Εναλλακτικές ονομασίες: Hero Zero

Hero παιχνίδι Zero - δωρεάν browser MMORPGshka σε απευθείας σύνδεση προσομοιωτή Svidén, με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας χαρακτήρα από το μηδέν. Το παιχνίδι είναι αστείο, πολύ κατάλληλο για τα διαλείμματα εργασίας ή pyatiminutok όταν θέλετε να αγνοήσετε ή να περάσει η ώρα. Με τη ρύθμιση της εικόνας ενός χαρακτήρα για να ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού ή της μόδας σας, μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δικές τους δυνάμεις με άλλους παίκτες και να λάβει το χρυσό σε αυτό το αστείο συναρπαστικό αγώνα. Τι να περιμένουμε από τον προσομοιωτή; Για το καλό της φήμης και της εμπειρίας τους παίκτες να προσφέρουν πλήρεις αποστολές, επιλέξτε ένα avatar, εκπαιδεύσει τον χαρακτήρα σας και να βελτιώσει τις επιδόσεις της για τον τελικό στόχο - να γίνει ένας σούπερ ήρωας ήρωας Zero. Hero Zero σε απευθείας σύνδεση δημιουργοί έχουν δοκιμάσει πάνω από το gameplay - με μια αίσθηση του χιούμορ σε όλα αυτά με σκοπό! Τα γραφικά δεν θα κοιμηθείτε ή βαριούνται.

Igra Hero Zero ταιριάζει σε κάθε χρήστη - ακόμα κι αν έχετε ένα πολύ απλό υπολογιστή, θα είναι αρκετό για να συνδεθείτε στο Internet και οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης. Πώς είναι να εγγραφείτε ο ήρωας Zero; Κάνουμε κλικ στο πεδίο"Δημιουργία ήρωα! ". Επιλέξτε το φύλο και την εμφάνιση του χαρακτήρα:

  • Imya
  • Elektronny adres
  • Parol

  Vot και όλα εγγραφή στο παιχνίδι Hero Zero!

 • Glaza
 • Golovu
 • Prichesku
 • Nos
 • Tsvet kozhi
 • Rot

Dalee διατηρούν το χαρακτήρα συμπληρώνοντας τα πεδία και συμφώνησε με τους όρους του παιχνιδιού:

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία του παιχνιδιού.

V πρώτο και κύριο καθήκον σας περιμένει, διαβάστε τους όρους της οποίας, θα αρχίσουν να εφαρμόζουν, δεδομένου του χρόνου που έχει ορισθεί για αυτό. Έχοντας μια εμπειρία ανταμοιβής και τα γυαλιά, θα έχετε την ευκαιρία να αντλεί τον ήρωα ή ηρωίδα, επιλέγοντας από τα προτεινόμενα χαρακτηριστικά:

 • sila - είναι ένας δείκτης της βλάβης που προκαλούν κατά τη διάρκεια απεργιών (διοχετεύονται στην τελευταία στροφή)
 • stoykost - είναι ένας δείκτης του αριθμού των εγκεφαλικών επεισοδίων που μπορείτε να σταθείτε (στην τρίτη θέση της σπουδαιότητας)?
 • intellekt - ένας δείκτης της κρίσιμης ευκαιρία απεργία (προτεραιότητα για την άντληση)
 • intuitsiya - βοηθά να αποφύγει τις επιθέσεις του εχθρού (προτεραιότητα για την άντληση).

Pora πάει στο κατάστημα και να αγοράσει ρούχα για να γίνει πιο διασκεδαστικό να παίξουν Hero Zero για να πάρει τον εξοπλισμό για να δοκιμάσετε, θα ξεκινήσει τους αγώνες με άλλους παίκτες. Με τη νίκη, μπορείτε να πάρετε μια ανταμοιβή με τη μορφή των διαφόρων προσφορές. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, θα βρείτε πολλές θέσεις εργασίας, τους αγώνες, τα βραβεία και εκπλήξεις Ας πάμε πίσω στα βραβεία. Και έτσι, το υπάρχον νόμισμα στο est

παιχνίδι
 • Monety
 • Ponchiki

Monety χρειαστεί να αγοράσετε πράγματα. Μπορούν να ληφθούν για την εκτέλεση των καθηκόντων, την εργασία, τη νίκη στη μάχη, καθώς και την πώληση άλλων ειδών Donuts - είναι ένα καλό πράγμα. Είναι χρήσιμα για την αγορά διαφόρων διεγερτικών και άλλα χρήσιμα αντικείμενα. Πού να πάρει ντόνατς; Το ζαχαροπλαστείο, πού αλλού! Τι μπορείτε να κάνετε ακόμα και όταν παίζετε Hero Zero παιχνίδι; Αποστολή στην εκπαίδευση. Πού μπορείτε να εκπαιδεύσετε και να ακονίσετε καμία δεξιότητα. Να επιταχυνθεί η διαδικασία της κατάρτισης μπορεί να είναι για λουκουμάδες! Αυτό είναι σωστό, στην κατάρτιση να απαλλαγούμε από ό, τι περιττό και βλαβερό, σε αντάλλαγμα για τη βελτίωση του ήρωα. Ορίζεται, και μπορείτε να αρχίσετε να πολεμήσει, αντιμετωπίσει μακριά. Εδώ είναι όταν βλέπεις το αποτέλεσμα των δεξιοτήτων τους με τον τρόπο, το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί συλλογικά. Και πραγματικά, γιατί περνούν το χρόνο τους και μόνο αν μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα πραγματικούς φίλους σε απευθείας σύνδεση και Spire μαζί! Μαθήματα στο παιχνίδι πολλά, δεν βαριούνται, και ακόμα και η ίδια η ιστορία είναι ένα χιουμοριστικό παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές, περνούν το χρόνο τους διασκεδάζοντας!

 

Παίξτε επίσης