Hellblade: Η Θυσία του Senua

Εναλλακτικές ονομασίες: Hellblade: Η Θυσία του Senua

ψυχολογικό παιχνίδι Hellblade.

Το παιχνίδι Hellblade ανήκει στο Developer Ninja Theory, το οποίο ανέλαβε επίσης το ρόλο του εκδότη και δεν ανέθεσε αυτό το ευαίσθητο ερώτημα σε κανέναν. Και όχι ολόκληρο το στούντιο εργάστηκε στο ίδιο το προϊόν τυχερού παιχνιδιού, αλλά μόνο μια μικρή ομάδα, στην οποία συγκεντρώθηκαν μόνο 15 άτομα.

Αυτό το παιχνίδι για την ομάδα, που αρχικά γύρισε σε μια τόσο ογκώδη δουλειά, είναι ένα είδος πειράματος. Όπως συμβαίνει πάντα, το πρώτο παιδί το πιο αγαπημένο του τρώει, λατρεύει, προσπαθεί να προβλέψει κάθε ιδιοτροπία. Ομοίως, σε αυτή την περίπτωση, η ιδέα προσεγγίστηκε με σοβαρές προθέσεις να δώσει κάτι μεγαλοπρεπές, φιλόδοξο και πνεύμα φυσώντας ταυτόχρονα. Οι συγγραφείς ομολογούν ότι έχουν εμβαθύνει στη μελέτη όλων των ειδών τις ψυχολογικές διαταραχές, τους ζυμώντας σε αποκρυφισμό. Κάθε άνθρωπος έχει δικά του δόντια που ζουν (αν και για μερικούς δεν είναι τόσο μικρό).

Εργάζοντας την εικόνα της κύριας ηρωίδας Seuna από την πολεμική φυλή της Κελτικής, οι προγραμματιστές κατέφυγαν στη βοήθεια διαφόρων πηγών για λόγους αυθεντικότητας. Έτσι ώστε η ψυχολογική διαταραχή του χαρακτήρα να φαινόταν φυσική, στράφηκαν προς τον καθηγητή Paul Fletcher, ο οποίος ειδικεύεται στη νευροβιολογία, για συμβουλές. Το Welcom Trust, ένα φιλανθρωπικό ταμείο φημισμένο για ιατρικές και επιστημονικές έρευνες σε διάφορους τομείς, βοήθησε επίσης πολύ. Επίσης, οι άνθρωποι που επέζησαν από την ψύχωση και αποφάσισαν να μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες, έκαναν τη συμβολή τους. Αυτό αφορούσε τις στιγμές που άκουσαν φωνές στο κεφάλι τους. Δημιουργώντας αντίγραφα της ηρωίδας, οι συγγραφείς αποφάσισαν να μην ασχοληθούν με την αλλαγή των πραγματικών επιλογών, ώστε τα πάντα να φαίνονταν πιο ρεαλιστικά.

V κυνηγώντας το δικό σας τέρας.

Ως αποτέλεσμα της μακράς και σκληρής δουλειάς, η Seuna γεννήθηκε, γίνεται ο τρόπος που ένας παίκτης τη βλέπει, αρχίζοντας να παίζει το παιχνίδι Hellblade. Είναι εμμονή με το να φτάσει στο κάτω μέρος της κόλασης για να βρει απαντήσεις στις ερωτήσεις που την βασανίζουν. Αλλά δεν ξέρει ότι η κόλαση είναι πάντα μαζί της, είναι μια εκδήλωση της άρρωστης φαντασίας της. Ο ερεθισμένος εγκέφαλος δημιουργεί τον άγνωστο κόσμο των δαίμων, με τους οποίους πρέπει να πολεμήσει. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ψευδαισθήσεις, αυταπάτες και φοβερές αυταπάτες που προκαλούνται από το υποσυνείδητο.

Λήψη του Hellblade από τον Αύγουστο του 2017, η ημερομηνία αυτή ανακοινώνεται ως η επίσημη έναρξη του έργου. Από το βίντεο κλιπ που δείχνει το στούντιο, μπορεί να ειπωθεί ότι πρόκειται για προϊόν πρώτης κατηγορίας με τεράστιο κόσμο και φαντάσματα που δημιουργήθηκαν.

  • Εξερευνήστε το έδαφος
  • Βρείτε τα στοιχεία
  • Fight monsters
  • Βελτιώστε τις δεξιότητές σας

Ενδιαφέροντα γεγονότα.

Πριν παίζετε στο Hellblade, πιθανότατα θα σας ενδιέφερε να μάθετε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες γι 'αυτό. Για παράδειγμα, δημιούργησαν ένα σύστημα μάχης, κάλεσαν την γυναίκα του Stunt Chloe Bruce, η οποία ήταν η σπουδαιότητα της Daisy Ridley κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης των Star Wars στο "Force Awakening".

Ο κύριος ρόλος στην Hellblade εκτελεί η Melina Yurgens, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι ηθοποιός, αλλά ασχολείται με την επεξεργασία βίντεο σε άλλο έργο. Έκανε προσωρινά το ρόλο του Senois ενώ διεξήχθη η αναζήτηση μόνιμης ηθοποιού. Ωστόσο, η ομάδα συνειδητοποίησε ότι η Μελίνα εισήλθε γρήγορα στο ρόλο και κάνει εξαιρετική δουλειά και γι 'αυτό της προσφέρθηκε να συνεχίσει να εργάζεται μέσω της εικόνας μέχρι το τέλος.

Αν και η κοπέλα συμφώνησε, στην αρχή ήταν τρομερά ντροπαλός και μερικές φορές ζήτησε ακόμη και από τους συναδέλφους της να γυρίσουν μακριά ή να σβήσουν τα φώτα όταν έπρεπε να εκτελέσει υπερβολικά συναισθηματικές σκηνές. Αλλά η δουλειά για τον εαυτό σου και οι προπονήσεις στο γυμναστήριο έστησαν σταδιακά την εμπιστοσύνη της, και η συστολή δεν ήταν τόσο δυνατή.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες