Θυσία Senua του: Hellblade

Εναλλακτικές ονομασίες: Hellblade: Η Θυσία του Senua

Ψυχολογικό παιχνίδι Hellblade.

Game Hellblade ανήκει στην πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού Ninja Theory, ο οποίος ανέλαβε επίσης τον ρόλο του εκδότη, χωρίς να εμπιστεύεται αυτό το ευαίσθητο θέμα σε κανέναν. Και το ίδιο το παιχνίδι δεν ήταν έργο ολόκληρου του στούντιο, αλλά μόνο μια μικρή ομάδα, η οποία συγκέντρωσε μόνο 15 άτομα.

Αυτό το παιχνίδι για την ομάδα, που αρχικά γύρισε σε μια τόσο ογκώδη δουλειά, είναι ένα είδος πειράματος. Όπως συμβαίνει πάντα, το πρώτο παιδί είναι το αγαπημένο του αγαπημένο, αγαπάμε, προσπαθήστε να προβλέψετε οποιαδήποτε ιδιοτροπία. Ομοίως, σε αυτήν την περίπτωση, η ιδέα προσεγγίστηκε με σοβαρές προθέσεις για να δώσει κάτι μεγαλοπρεπή, μεγάλης κλίμακας και εκπληκτική ταυτόχρονα. Οι συγγραφείς παραδέχονται ότι έχουν εμβαθύνει στη μελέτη όλων των ειδών ψυχολογικών διαταραχών, αναμειγνύοντάς τους στο απόκρυφο. Κάθε άτομο έχει δικούς του δαίμονες (αν και μερικοί δεν είναι τόσο μικροί).

Εργάζοντας στην εικόνα του κύριου χαρακτήρα του Seuna από τη φυλή των πολεμιστών των Κελτών, οι προγραμματιστές χρησιμοποίησαν διάφορες πηγές για λόγους αξιοπιστίας. Έτσι ώστε η ψυχολογική απογοήτευση του χαρακτήρα να φαινόταν φυσική, ζήτησαν τη διαβούλευση με τον καθηγητή Paul Fletcher, ο οποίος ειδικεύεται στη νευροβιολογία. Το Wellcome Trust, το οποίο ασχολείται με φιλανθρωπικούς σκοπούς και είναι διάσημο για την ιατρική και επιστημονική έρευνα σε διάφορους τομείς, επωφελήθηκε επίσης πολύ. Επίσης, η συμβολή τους έγινε από ανθρώπους που επέζησαν τη ψύχωση και αποφάσισαν να μοιραστούν την προσωπική τους εμπειρία. Αφορά στιγμές που άκουσαν φωνές στα κεφάλια τους. Δημιουργώντας τα αντίγραφα της ηρωίδας, οι συγγραφείς αποφάσισαν να μην ασχοληθούν με την αλλαγή των πραγματικών επιλογών, έτσι ώστε τα πάντα να φαίνονταν πιο ρεαλιστικά.

V την επιδίωξη του δικού του τέρας.

Ως αποτέλεσμα της μακράς και σκληρής δουλειάς, η Seuna γεννήθηκε, έγινε καθώς βλέπει τον παίκτη, αρχίζοντας να παίζει το παιχνίδι Hellblade. Είναι εμμονή με την ιδέα να φτάσει στον πυθμένα της κόλασης για να βρει απαντήσεις στις ερωτήσεις που την βασανίζουν. Αλλά δεν ξέρει ότι η κόλαση είναι πάντα δίπλα της, είναι μια εκδήλωση της άρρωστης φαντασίας της. Ο ερεθισμένος εγκέφαλος παράγει άγνωστους δαίμονες στον κόσμο, με τους οποίους πρέπει να πολεμήσει. Στην πραγματικότητα, είναι μόνο μια ψευδαίσθηση, ανοησίες και φοβερές αυταπάτες που προκαλούνται από το υποσυνείδητο.

Download Hellblade μπορεί να είναι από τον Αύγουστο του 2017, είναι αυτή η ημερομηνία ανακοινώνεται, ως επίσημη έναρξη του έργου. Από το βίντεο κλιπ που δείχνει το στούντιο, μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για προϊόν πρώτης κατηγορίας με τεράστιο κόσμο και δημιουργήθηκε φαντάσματα.

  • Εκτελέστε την τοποθεσία
  • Αποτελέσματα αναζήτησης
  • Παίξτε τα τέρατα
  • Βελτίωση των δεξιοτήτων σας

Ενδιαφέροντα γεγονότα.

Πρώτον, όπως στο Hellblade, σίγουρα θα σας ενδιαφέρει να μάθετε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες γι 'αυτό. Για παράδειγμα, όταν δημιούργησε ένα σύστημα μάχης, μια γυναίκα κλήθηκε στο σκάνδαλο Chloe Bruce, που ήταν η understudy της Daisy Ridley κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης των Star Wars στην ενότητα"Awakening Force".

Έχει παίξει τον κύριο ρόλο στην Hellblade Melina Jurgens, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι ηθοποιός και ασχολήθηκε με την επεξεργασία βίντεο σε άλλο έργο. Ο ρόλος της Senua, παρέμεινε προσωρινά, αναζητώντας μια μόνιμη ηθοποιό. Ωστόσο, η ομάδα συνειδητοποίησε ότι η Μελίνα εισήλθε γρήγορα στο ρόλο και αντιμετωπίζει καλά, και ως εκ τούτου την κάλεσε να συνεχίσει να εργάζεται μέσω της εικόνας μέχρι το τέλος.

Αν και η κοπέλα συμφώνησε, στην αρχή ήταν τρομερά ντροπιασμένη και μερικές φορές ζήτησε ακόμη και από τους συναδέλφους της να γυρίσουν ή να σβήσουν τα φώτα όταν έπρεπε να εκτελέσει υπερβολικά συναισθηματικές σκηνές. Αλλά η δουλειά για τον εαυτό τους και η προπόνηση στο γυμναστήριο έστησαν σταδιακά την εμπιστοσύνη της, και η συστολή δεν εκδηλώθηκε τόσο πολύ.

 

Παίξτε επίσης