Ημέρα Hay

Εναλλακτικές ονομασίες: Χαϊ Ντα

Game Hay Day είναι ένα πολλά υποσχόμενο αγρόκτημα.

Το θέμα για τον αγρότη δημιούργησε πολλά, αλλά το καθένα είναι ενδιαφέρον με τον δικό του τρόπο. Ακούστηκε έπαινος στον Τύπο και Hay Day παίκτες, που αναπτύχθηκε από το στούντιο Supercell. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός προσομοιωτής για το παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα και tablet. Βγήκε πριν από αρκετά χρόνια, αλλά οι προγραμματιστές συνεχίζουν να το κάνουν, ενημερώνοντας περιοδικά τις ενημερώσεις. Το πιο ενδιαφέρον αρχίζει όταν έρχονται οι αργίες, τότε το αγρόκτημα μεταμορφώνεται πέρα ​​από την αναγνώριση. Απόκριες, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, το Πάσχα, η ημέρα του Πάτρικ είναι μερικά παραδείγματα όπου η παιδική χαρά παίρνει μια εντελώς νέα εμφάνιση.

Όλοι μπορούν να κατεβάσουν το Hay Day δωρεάν στο τηλέφωνό του και να σταματήσουν ανά πάσα στιγμή να συγκομίσουν ή να εκτελέσουν μια εργασία. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε μια σύνδεση στο Internet, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με φίλους, συνεργαζόμενοι σε μερικές εργασίες ή βοηθώντας τους νεοφερμένους.

Οι δυνατότητές σας.

Πολλοί έχουν ήδη εκτιμήσει τη δυνατότητα να κατεβάσετε το Hay Day στον υπολογιστή. Ταυτόχρονα, όλα όσα παρέχονται στην έκδοση για κινητά παραμένουν προσβάσιμα.

Game Hay Day προσελκύει φωτεινά γραφικά και όταν αρχίσετε να παίζετε, είναι δύσκολο να απομακρυνθείτε.

 • Ανάπτυξη γεωργικής εκμετάλλευσης
 • Αποτελείται για προσωπική απόλαυση
 • Προπαραγωγή προϊόντων και συγκομιδή
 • Πώληση του πλεονάσματος στην αγορά
 • Αγορά του ελλείποντος
 • Διάταξη και παράδοση παραγγελιών
 • Συνεχείς βελτιώσεις σε κτίρια και μηχανισμούς
 • Πρόσβαση σε διακοσμητικά στοιχεία
 • Καταρχάς, θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις δομές, τα ζώα, τα φυτά και τα μηχανήματα. Αλλά όταν φτάσετε σε υψηλότερη κατάσταση, μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο, συσσωρεύοντας πόρους για μελλοντική χρήση.

  Ωστόσο, μην πιστεύετε ότι αυτή η διαδικασία είναι ατελείωτη. Η συγκομιδή ωριμάζει πολύ πιο γρήγορα από ό, τι έχετε την ευκαιρία για μια νέα επέκταση αποθήκευσης. Όταν τα ράφια είναι γεμάτα, θα πρέπει να πουλήσετε κάτι για να καθαρίσετε τον τόπο. Για όλα τα είδη αγαθών έχετε μόνο μία αποθήκη, και μόνο για τα αλιευτικά εργαλεία και τα αλιεύματα είναι ένα ξεχωριστό υπόστεγο.

  Η χρηματοοικονομική πλευρά του παιχνιδιού.

  Για κάθε βελτίωση, πρέπει να συγκεντρώσετε όχι μόνο τα σχετικά υλικά αλλά και το νόμισμα. Τα κέρματα και οι πολύτιμοι λίθοι παιχνιδιών είναι εύκολο να αποκτηθούν στα στήθη, τα οποία εμφανίζονται περιοδικά στο έδαφος και για την ολοκλήρωση της εργασίας. Μια άλλη επιλογή για να αγοράσετε αγνοούμενοι με πραγματικά χρήματα, αλλά το παιχνίδι Hay Day είναι χτισμένο έτσι ώστε να μην είναι απαραίτητο. Είναι πολύ δυνατό να επιτευχθεί επιτυχία χωρίς πρόσθετες εισφορές κεφαλαίου. Αν σας αρέσει να πάρετε τον εαυτό σας ό, τι χρειάζεστε, θα πρέπει να εργαστείτε και να εξοικονομήσετε χρήματα, επειδή μερικά πράγματα είναι ακριβά. Για παράδειγμα, εάν διορθώσετε μια βάρκα, μπορείτε να κολυμπήσετε σε ένα ξεχωριστό νησί για ψάρεμα.

  Ωστόσο, το έδαφος δεν είναι πλούσιο σε ψάρια. Μερικές φορές υπάρχουν μπλε πάπιες, από τις οποίες μπορείτε να πάρετε πολύτιμα φτερά και να συλλέξετε ακόμα μερικές ουρές αστακών. Αλλά αυτό απαιτεί ειδικό εξοπλισμό και απαιτεί μεγάλη προσπάθεια, χρόνο και πόρους για την παραγωγή του. Και θα πρέπει να οικοδομήσουμε και να βελτιώσουμε την πισίνα και το αυτοκίνητο για αυτό το ζωντανό πλάσμα, το οποίο είναι επίσης δαπανηρό. Αλλά τότε θα ευχαριστήσουν την εμφάνιση, και θα σας φέρει ένα καλό κέρδος.

  Όπως ήδη αναφέρθηκε, το παιχνίδι Hey Day είναι πολύ όμορφο. Σε κάποιο στάδιο, όταν δεν χρειάζεται να εξοικονομήσετε χρήματα για άλλη αγορά ή άντληση, δώστε προσοχή στο τοπίο. Υπάρχουν πολλά όμορφα πράγματα στο κατάστημα και στα στυλό ζώων είναι δυνατό να δημιουργηθούν μονοπάτια ακόμα και με χρυσά τούβλα. Εγκαταστήστε τα αγάλματα, τα σγουρά φανάρια και άλλες διακοσμήσεις στα κατοικίδια σας ήταν ωραία. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε μια φωτογραφία του αγροκτήματος σας και να την δείξετε στους φίλους σας. Συγκρίνετε τα επιτεύγματά σας με άλλους και κερδίστε τον ανταγωνισμό.

   

  Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες