Συγκομιδή γης

Εναλλακτικές ονομασίες: Συγκομιδή γης

Game Harvest Land στην απεραντοσύνη της πατρίδας.

Developers του κινητού και των παιχνιδιών υπολογιστών στούντιο MysteryTag ήρθε με μια μεγάλη ιδέα να δημιουργηθεί ένα παιχνίδι με μια πατριωτική προκατάληψη. Harvest Land, αυτός είναι ο αρχικός εξομοιωτής, όπου ζουν Ουκρανοί, Ρώσοι, Λευκορωσικοί και άλλοι εκπρόσωποι του σλαβικού λαού. Το παιχνίδι φαίνεται φωτεινό και έξυπνο, το οποίο ευχαριστεί την εμφάνιση. Αν είστε λίγο κουρασμένοι από αγροκτήματα με εξωτικά φυτά και ζώα, ζόμπι και άλλα μυστικιστικά πλάσματα, δοκιμάστε τους Σλάβους: Farm κατεβάσετε. Αυτό θα φέρει ένα νέο ρεύμα συναισθημάτων, το οποίο εκτιμάται από οποιονδήποτε παίκτη.

Το παιχνίδι διανέμεται δωρεάν, αλλά έχει γίνει μια παράδοση για να εισαγάγει περιεχόμενο με πληρωμή για να ενθαρρύνει τους χρήστες να επιταχύνουν τις διαδικασίες με πραγματικά χρήματα. Αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο, αλλά μερικές φορές χωρίς χρηματοδότηση, είναι μάλλον δύσκολο να προχωρήσουμε. Αν το τηλέφωνο δεν έχει χώρο, αλλά το παιχνίδι ενδιαφέρεται, μπορείτε να κατεβάσετε το Slavans: Farm στον υπολογιστή. Εναλλακτικά, τοποθετήστε το σε δύο συσκευές και αναπτύξτε δύο αγροκτήματα ταυτόχρονα.

Συγκομίζουμε μια πλούσια συγκομιδή.

Πριν από την κλασική έκδοση του είδους:

  • Ολοκληρωμένες εργασίες

Όπως μπορείτε να δείτε, το παιχνίδι Harvest Land πήγε κατά μήκος του πεπατημένου μονοπατιού, αλλά δεν έγινε λιγότερο ενδιαφέρον.

  • Σχετικά διαφορετικά πεδία και συλλογή
  • Ανοίξτε την περιοχή για νέα κρεβάτια
  • Δείτε τα ζώα
  • Κατασκευάστε κτίρια και βελτιώστε τα
  • Προϊόντα συσκευασίας
  • Αναμεταδόστε με άλλους συμμετέχοντες στο παιχνίδι
  • Βλέπετε στο trade
  • Φυσικά, υπάρχει μια όρεξη σε αυτό και αυτό που το καθιστά πρωτότυπο.

. Επειδή το θέμα προέρχεται από τον σλαβικό τρόπο ζωής, η ποικιλία των καλλιεργούμενων προϊόντων χαρακτηρίζεται από σιτάρι, μήλα, καλαμπόκι, ντομάτες και ούτω καθεξής. Τα ζώα είναι επίσης αρκετά αναγνωρίσιμα και κάθε κάτοικος του χωριού είναι αγελάδες, κοτόπουλα, χοίροι. Καθώς συγκομίζετε καλλιέργειες και προϊόντα κτηνοτροφίας, πρέπει να τα βάζετε κάπου. Για αυτό, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να βρεθεί από έναν αχυρώνα, αλλά δεν μπορεί να φιλοξενήσει τα πάντα. Ως καλός οικοδεσπότης, πρέπει να σκεφτείτε να το επεκτείνετε και για αυτό χρειάζεστε υλικά και εργαλεία.

Εδώ, οι προγραμματιστές και φρόντισε, έτσι ώστε οι παίκτες να διαδίδουν πιο ενεργά τα χρήματά τους. Αν και ο αχυρώνας αυξάνεται με τις προσπάθειές σας, αλλά πολύ λίγο, και για την επόμενη επέκταση χρειάζεστε ακόμη περισσότερα υλικά. Για να τα αποθηκεύσετε, χρειάζεται πολύς χρόνος και προσπάθεια, αλλά εάν καταθέσετε ένα συγκεκριμένο ποσό στο λογαριασμό σας, επιλύει γρήγορα το πρόβλημα. Πώς να προχωρήσετε, ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του.

Slavs: Το αγρόκτημα είναι τέλεια ισορροπημένο και θα ευχαριστήσει όλη την οικογένεια, ώστε να μπορέσετε να οργανώσετε έναν μικρό αγώνα που θα κάνει ταχύτερη πρόοδο υπό ίσους όρους. Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να παίζεις χωρίς να χρησιμοποιείς το βαρύ πυροβολικό, δηλαδή να πληρώνεις για τις πράξεις σου. Είναι δυνατόν να αποκτήσετε οι ίδιοι τους απαραίτητους πόρους. Δίδονται για τα επιτεύγματα, συναντώνται στα κρεβάτια κατά τη συγκομιδή, αν τα πουλιά, τα κουνέλια και άλλα ζωντανά αντικείμενα με ηλιόσπορους και άλλες λιχουδιές. Μερικές φορές μπορούν να βρεθούν κατά την εκκαθάριση του εδάφους από πέτρες, θάμνους, γρασίδι και δέντρα. Έτσι, παίρνετε πολύτιμο υλικό για νέα κτίρια.

Έτσι δεν θα υπάρξει χώρος, αλλά είναι απαραίτητο να αναπτυχθεί περαιτέρω. Το παιχνίδι Harvest Land προσφέρει τις υπηρεσίες δύο γενναίων πολεμιστών που θα ασχοληθούν με ένα τεράστιο troll, ανοίγοντας το δρόμο για νέες εκτάσεις. Θα είναι επίσης απαραίτητο να καταπολεμούμε περιοδικά τα έντομα και τα άγρια ​​ζώα και να κάνουμε πράγματα για το χρόνο που δίνουν οι απεσταλμένοι από άλλες χώρες (χρυσά νομίσματα και πολύτιμη εμπειρία) και το εμπόριο με τους γείτονες. Για να το αντιμετωπίσετε, να χτίσετε σπίτια, και οι κάτοικοι θα εγκατασταθούν εκεί, και αυτά είναι χειρότερα εργατικά χέρια.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες