Halo online

Εναλλακτικές ονομασίες: Halo Online

Η σειρά παιχνιδιών υπολογιστή Halo δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 2001 για την κονσόλα παιχνιδιών Xbox, το παιχνίδι κέρδισε αμέσως έναν τεράστιο αριθμό οπαδών και μπορεί να συγκριθεί στο είδος μόνο με τους θρυλικούς πολέμους των αστέρων. Όλα τα παιχνίδια είναι μια ιστορία, η οποία έχει την ανάπτυξη της πρώτης τριλογίας που δημιουργήθηκε από το στούντιο Bungie Studios, τη δεύτερη τριλογία από την εταιρεία 343 Industries και το τέταρτο παιχνίδι μεμονωμένων παικτών. Μόλις εγκαίρως για το τελευταίο παιχνίδι Halo 4, η Microsoft και η Innova Co. Γ. à r. l κυκλοφορεί online έκδοση του Halo Online για πολλούς παίκτες. Για να εξοικειωθείτε με τα θρυλικά παιχνίδια, μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι Halo, και δοκιμάστε τον εαυτό σας στο ρόλο ενός σούπερ σπαρτάν.

Igra Halo στον υπολογιστή, αυτό είναι ένα shooter στο οποίο, παίζοντας από το πρώτο πρόσωπο, ο παίκτης παλεύει με τους εχθρούς των διακηρύξεων του ανθρώπου. Αρχίζοντας να παίζει την online έκδοση, ο παίκτης θα αναγνωρίσει αμέσως το παιχνίδι λατρείας, το οποίο δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα κανόνια των προκατόχων του, αυτά είναι αυτοθεραπευτικές ασπίδες και στενές μάχες. Οι καινοτομίες θα είναι τάξεις χαρακτήρων και τα όπλα τους εξαρτώνται από τον επιλεγμένο ρόλο.

News για τους παίκτες θα είναι η ευκαιρία να παίξουν μια ομάδα με online φίλους σούπερ στρατιώτες Σπαρτιάτες στο ρόλο:

  • sturger
  • Σκοπευτής
  • Tactics

κάθε χαρακτήρας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, είναι χρήσιμα σε διαφορετικές τακτικές μάχης.

Η τακτική του παιχνιδιού Halo

Ο παίκτης, ο οποίος μπαίνει στον κόσμο των περιπέτειων Halo, παίρνει ένα Σπαρτιάτη με τον εξοπλισμό εκκίνησης, καθώς προχωράτε μέσα από τα επίπεδα, είναι δυνατό να αντλήσετε τον ήρωά σας. Κάθε τάξη των ηρώων αντλείται χωριστά και κάθε χαρακτήρας έχει το δικό του σύνολο όπλων, δεξιοτήτων και εξοπλισμού. Η επιλογή του χαρακτήρα εξαρτάται από τις προτιμήσεις του παίκτη και τις τακτικές που επιλέγει ο ίδιος:

  • Stormtrooper - γρήγορο, ευκίνητο και όχι άσχημα θωρακισμένο, ιδανικό για στενή μάχη,
  • Sniper - για τους λάτρεις του πολέμου σε απόσταση από μια ενέδρα. Μπορεί να καλυφθεί απόλυτα, αλλά πρακτικά δεν προστατεύεται.
  • Τακτικές - σούπερ μαχητής με ελαφρά όπλα, ευέλικτο και κύριο πλεονέκτημά του είναι η αναγέννηση της υγείας. Ιδανικό για μάχες ομάδων, καθώς αποκαθιστά όχι μόνο την υγεία του, αλλά και τους αδελφούς του. Με τη βοήθεια της σπαρτιατικής τακτικής, μπορείτε να οργανώσετε ατέλειωτες σαμποτάζ για τον εχθρό.

Οι δύο τρόποι παιχνιδιού είναι η αρένα · αυτός δεν είναι ένας μεγάλος χάρτης όπου ο παίκτης παλεύει για τον εαυτό του και για το παιχνίδι της ομάδας. Ένα παιχνίδι ομάδας επιτρέπει παραγγελίες εχθροπραξιών από 4 έως 16 παίκτες σε μια μεγάλη περιοχή της μάχης.

Τα όπλα εξαρτώνται από το σκοπό του ήρωα, υπάρχει μια περίφημη βελόνα, η οποία πυροβολεί κρυστάλλους, εκρήγνυνται ταυτόχρονα αφού χτυπήσει το στόχο, τουφέκια, κυνηγετικά όπλα, σφυρί βαρύτητας και πολλά άλλα. Δεν μπορείτε να πάρετε περισσότερους από δύο τύπους όπλων μαζί σας σε αποστολή, οπότε θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά την επιλογή σας. Στις καλύτερες παραδόσεις του είδους, τα πιο ισχυρά όπλα μπορούν να βρεθούν στη θέση και να πάρουν, και να μην έρθουν μαζί του στη μάχη.

Developers έχουν παράσχει και τη διαθεσιμότητα των διαφόρων τεχνικών, δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα, τόσο σε οπλισμό και σε πανοπλία. Στο παιχνίδι μπορείτε να κυριαρχήσετε τη δεξαμενή, το ελικόπτερο, το φάντασμα και φυσικά τον ελικόπτερο.

Καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, εμφανίζονται διάφορα καθήκοντα που δεν πρέπει να αγνοηθούν, προσφέρουν τη βελτίωση των δεξιοτήτων των Σπαρτιατών που διαθέτουν όπλα και εξοπλισμό. Περνώντας τις εργασίες, ο παίκτης κερδίζει πόντους φήμης που σας επιτρέπουν να ξεκλειδώσετε νέα ισχυρά όπλα.

Σήμερα, το online παιχνίδι Halo μπορεί να αγοραστεί για να συμμετάσχει σε δοκιμές beta, κάτι που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα - διατηρώντας ένα ψευδώνυμο, ένα πρωτοποριακό όπλο, ένα ανοιχτό κουτί με πυρομαχικά για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά το κύριο πλεονέκτημα ενός συμμετέχοντος είναι να δει πρώτα το νέο παιχνίδι και να το δοκιμάσει.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες