H1Z1

Εναλλακτικές ονομασίες: H1Z1

Παίζοντας με ένα H1Z1 ιό ζόμπι.

S 15. 01. 2015 πρώιμη πρόσβαση Sony Online Entertainment στούντιο παρουσιάζονται H1Z1 MMO παιχνίδι για τις κονσόλες PlayStation 4 και PC με τα Windows.

Εταιρείας για το προϊόν της, χρησιμοποιεί Forgelight κινητήρα, που έχει ήδη δοκιμαστεί στην επιχείρηση για Planetside 2, καθώς και τα Landmark παιχνίδια, EverQuest Next.

για πρώτη φορά στην H1Z1 ανακοινώθηκε σε Απρ 2014 Οι παίκτες πληκτρολογήστε   στο μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, και αναγκάζονται να επιβιώσουν:

  Mir στα πρόθυρα των ζόμπι.

 • Stalkivayas απειλή zarazheniya
 • Konkuriruya με παίκτες στην παραγωγή τελευταία resursov
 • Zanimayas torgovley
 • Obedinyayas σε ομάδες για να utselet
 • Osobennost gameplay – σύνδεση με ένα serveru
 • χαρακτήρα συγκεκριμένο παίκτη

 

 

Στο νησί Povegliya βρίσκεται κοντά στην ιταλική πόλη της Βενετίας, το οποίο βρίσκεται εντός της εταιρείας"Kurama Pharmaceuticals", η οποία αναπτύσσει φάρμακα κατά επικίνδυνη και θανατηφόρα νοσήματα. Αλλά έγινε μια παράδοση που οι καλοπροαίρετες επιστήμονες αναγκαστικά οδηγεί στην κόλαση, και οι πρωτοπόροι του είναι απλοί άνθρωποι.

Σε κάποιο σημείο, τα πειράματα που βγήκε εκτός ελέγχου και αντί θαύμα ελιξίριο προέκυψε ιό που μπορεί να σύρουν τους ανθρώπους στα πόδια νεκρούς ζόμπι –.

Από την τρομερή άνοιγμα 15 χρόνια έχουν περάσει, και η επιδημία έχει αυξηθεί, κέρδισε κλίμακα, έγινε ανεξέλεγκτη. Τώρα αρχειοθέτηση σημαντικό καθήκον της ανθρωπότητας είναι να βρεθεί ένα εμβόλιο κατά του ιού, την εξαγωγή των υπόλοιπων σπάνιων πόρων και αποτελεσματικά όπλα όχι μόνο εναντίον ζόμπι, αλλά από παρανοϊκής συμμορίες στην επιθετικότητα τους.

λειτουργία πολλών παικτών σας επιτρέπει να έρχεται σε επαφή με τους παίκτες, μετά από όλα επιβιώσει μαζί πολύ πιο εύκολο. Ομάδα ευκολότερο να αποκρούσει τις επιθέσεις, για να κρατήσει τα όρια της προσωπικής του εδάφους, για την απόκρουση των εχθρών της γης σε χρήσιμους πόρους για να πάρει τα τρόφιμα και τα είδη ένδυσης.

Οι παίκτες θα είναι σε θέση να οργανώσει ένα εμπόριο, προσφέροντας πλούτο τους σε άλλους χαρακτήρες, και να πάρει σε αντάλλαγμα λείπει. Θα πρέπει επίσης να τηρούν αυστηρούς κανόνες της καθημερινής επιβίωσης, όπως το νερό από τη λίμνη πριν από τη χρήση πρέπει να είναι καλά φιλτράρεται, και να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τη νόσο, να βοηθήσει την προσωπική υγιεινή και το πλύσιμο των ρούχων.

Φυσικά, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να αναπτυχθεί η δομή. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που επιβιώνουν κάτοικοι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια φυσιολογική ζωή, είναι επιπλωμένα με προσιτή άνεση – ανεπιτήδευτη μερικές καλύβες κατασκευής, άλλοι μέτρια παράγκα, αλλά είναι ειδικευμένοι τεχνίτες, οι οποίοι έχουν εξοικειωθεί με την τεχνολογία κατασκευής και την ενίσχυση των βάσεων και των οχυρών.

Ποιος αποφασίζει H1Z1 download, θα γίνει ο ιδιοκτήτης του ένα τεράστιο sandbox με τον κόσμο της μεγαλούπολης και τη λειτουργία τους ανοιχτούς χώρους που μπορούν να μελετηθούν ασταμάτητα. H1Z1 στο PC έχει απίστευτες δυνατότητες και συναρπαστική οπαδούς αποκάλυψη ζόμπι.

Ελάχιστες απαιτήσεις

Σύστημα:

 • OS: 64 bit? παράθυρα 7
 • OP 4 Gb
 • Protsessor: Intel i3 Dual-Core με Hyper - Threading
 • Videokarta: nVidia GeForce GTX 275
 • Χώρος στο δίσκο
 • Mesto: 20 GB
 • Zvukovaya Κάρτα: Ήχος συσκευή συμβατή με DirectX 10
 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες