Gwent Το παιχνίδι καρτών Witcher

Εναλλακτικές ονομασίες: Gwent Το παιχνίδι καρτών Witcher

GVINT: The Witcher. Κάρτα παιχνίδι - δεδομένου ότι το 2015 ήρθε το single-player παιχνίδι ρόλων «Vedmak 3: Άγρια Ohota», χιλιάδες παίκτες διαποτισμένη με τις περιπέτειες του χαρισματικού Witcher Geralt. Πολλά χαρακτηριστικά όπως ενσωματωμένη στην κύρια πλοκή και το παιχνίδι, όπως λένε, από «πολυάριθμα αιτήματα των εργαζομένων» ήταν έντονα αποφάσισε να το δημοσιεύσει ως ξεχωριστό έργο. Τώρα το GVINT παιχνίδι: The Witcher. Το παιχνίδι ήταν τελικά διαθέσιμο το 2017 και συνεχίζει να εξελίσσεται. Διαθέσιμες πλατφόρμες:

  • Xbox One
  • PC
  • PlayStation 4
Δεν

Bitvy σταματήσει.

Esli GVINT παίξετε το παιχνίδι: The Witcher. παιχνίδι καρτών, είναι σαφές ότι μοιάζει με μια προτίμηση ή μια γέφυρα. Gameplay μειώνεται στους συμμετέχοντες, και μπορεί να υπάρχουν 2 από 2, ο ιδανικός συνδυασμός των καρτών που συλλέγονται συμβολίζει στρατό που καταπολεμά σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχει ένα front-end πολεμιστές, τοξότες και μακρινά σύνορα. Αν και το στυλ του παιχνιδιού δεν έχει αλλάξει πολύ, πολύ βελτιωμένη φωτογραφίες σχεδιασμό.

Est πέντε φατρίες, καθεμία από τις οποίες διαφέρει το δικό του χαρακτήρα:

  • Nilfgaard για τη διακοπή των σχεδίων του εχθρού, να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε κόλπα περιλαμβάνουν λειτουργία διπλωματία, μόνο για να επιβάλει τους δικούς του όρους. Εν τω μεταξύ, κατασκόπους τους να διεισδύσουν πίσω από τις γραμμές του εχθρού, να ανακαλύψει ένα συνδυασμό των καρτών.
  • Chudovischa απόκοσμη πλάσματα, έτοιμα για κατανάλωση, ακόμα και συγγενείς, όταν αυξάνει τη δύναμή τους.
  • Skoya taels ευέλικτο, όπως ενέδρες και αντάρτες. Παίχθηκε κλειστά φύλλα θα ανοίξει μόνο μετά το κλείσιμο της παγίδας.
  • Skellige θάνατο δείτε μια ιδιαίτερη τιμή, το θάρρος και τη δύναμη. Μερικές φορές σκόπιμα έστειλε την απαλλαγή των δικών τους στρατιώτες του, γνωρίζοντας ότι αφού κάλεσε πίσω, θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή.
  • Severnye Βασίλειο κρατήσει τα πάντα υπό έλεγχο. Μια κάρτα θα πρέπει να γίνει το χρυσό, είναι άτρωτο σε ξόρκια του εχθρού.

Chtoby χτίσει μια ισχυρή γέφυρα, είναι απαραίτητο να επιλέξετε τις 30 κάρτες, δίνοντας προσοχή στα χαρακτηριστικά τους και από τα οποία κλάσματα.

Uzhe μπορούν τώρα να κατεβάσετε GVINT: The Witcher. παιχνίδι καρτών για δωρεάν, και να ενταχθούν στις τάξεις των ενθουσιώδεις παίκτες. Από την πλευρά σας δίνεται 10 κάρτες, και εντελώς τυχαία. Πριν ξεκινήσει η μάχη, τρεις έλαβαν κάρτες μπορούν να ανταλλάσσονται. Εκτός από τα διάφορα είδη των στρατιωτών στο στρατό, υπάρχει επίσης ο ηγέτης, που είναι απομονωμένη από τον υπόλοιπο ειδική ταλέντα του. Υπάρχουν επίσης κάρτες που μπορεί να έχει για το περιβάλλον ενισχύει ή αποδυναμώνει το αντίθετο αποτέλεσμα. Επιδέξια εφαρμογή τους, κάνουν ένα τέλειο συνδυασμό που θα μπορούσε να διαπεράσει οποιαδήποτε άμυνα του εχθρού. Διαγωνιζόμενος πρέπει να περάσει τρεις γύρους, και μετά από κάθε νικητής αποκάλυψε μετά από να σημειώσει τις Συνολικές κάρτες. Στο δεύτερο γύρο, μπορείτε να πάρετε επιπλέον δύο κάρτες, και η τρίτη μόνο ένα, έτσι πρέπει να είναι καλό να σκεφτούμε τον καλύτερο τρόπο για να τις εφαρμόσουν.

Esli ξανά για να επιστρέψετε στην συγκριτική χαρακτηρισμό Gvinta στην Άγρια Hunt, και σε αυτό το παιχνίδι, θα παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχουν επιπλέον μονάδες της ποιότητας, και άλλαξε επίσης τις ιδιότητες των κλασμάτων και των ηγετών. Μαζί με τις συνήθεις κάρτες έχουν επιπλέον, και όχι μόνο για τους χαρακτήρες, αλλά και για τα φαινόμενα. Για παράδειγμα, με τη βοήθεια των επιδημιών διαθέσιμη καταστρέψει τους πιο αδύναμους εχθρούς.

V GVINT: The Witcher. Κάρτα παιχνίδι μπορείτε να παίξετε με πραγματικούς παίκτες και να πάει στο τουρνουά για την καταπολέμηση ιεραρχημένο αγώνα. Στην τελευταία περίπτωση, μπορείτε να πάρετε τη φήμη και τους τίτλους, φυσικά, μόνο σε περίπτωση που, αν δείτε ένα καλό αποτέλεσμα.

GVINT: The Witcher. Το παιχνίδι είναι προικισμένη με το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού διασκέδασης δυνατότητα να οργανώσει τους αντιπάλους παγίδες μπλόφα και να ενεργούν πονηριά.

 

Παίξτε επίσης