Χρυσά στρέμματα

Εναλλακτικές ονομασίες: Golden Acres, Golden Acres

Golden Acres παιχνίδι για εσάς και τους φίλους σας

Virtual εκμεταλλεύσεις σε όλες τις πιθανές εκδηλώσεις τους κέρδισε τις καρδιές των παικτών για πολύ καιρό και για μεγάλο χρονικό διάστημα, και ως εκ τούτου το παιχνίδι Golden Acres ήρθε στο δικαστήριο. Υπάρχει ό, τι είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη της δικής σας επιχείρησης, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι μπορείτε να χειριστείτε αυτό το συναρπαστικό έργο μαζί με τους φίλους σας.

Το μόνο πράγμα που βρίσκεται ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα του Golden Acres είναι η εγγραφή. Η διαδικασία είναι απλή και δεν παίρνει πολύ χρόνο, αλλά δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα, επειδή μπορείτε να παίξετε online σε ένα παιχνίδι με βάση το πρόγραμμα περιήγησης. Ωστόσο, η είσοδος μπορεί να απλοποιηθεί ακόμα περισσότερο εάν έχετε λογαριασμό στο Facebook, απλά κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση μέσω Facebook και θα γίνετε ένας αγρότης με ένα κλικ.

Εάν μοιραστείτε την εκδήλωση με φίλους, θα μοιραστούν την ψυχαγωγία σας στο νέο ιστότοπο και οι επιτυχίες μπορούν να συζητηθούν σε προσωπική αλληλογραφία. Το παιχνίδι έχει επίσης τη δική του σελίδα κοινωνικού περιεχομένου, όπου αναρτώνται τακτικά σχέδια, ενημερώσεις και στιγμές παιχνιδιών. Εάν έχετε ξαφνικά ερωτήσεις ή δυσκολίες στο παιχνίδι, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια εκεί.

Βάλτε το καπέλο του Παναμά, πηγαίνουμε στο πεδίο

Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να παίζετε Golden Acres. Ακόμη και αν υπάρχει μια χιονοθύελλα ή μια φθινοπωρινή βροχή έξω, το Golden Acres είναι πάντα στη μέση της ανοιξιάτικης-καλοκαιρινής εργασίας.

Όλα ξεκινούν με το γεγονός ότι φτάνετε με τρένο στο χωριό. Το μονοπάτι που τρέχει από τη στάση οδηγεί απευθείας στο σπίτι σας, οπότε μην χαθείτε. Αλλά όσο πιο κοντά βρίσκεται το κτήμα, τόσο πιο σαφές είναι ότι το έργο θα είναι συντριπτικό. Πριν αρχίσετε να καλλιεργείτε τη γη, πρέπει να επισκευάσετε αυτές τις λίγες δομές που είναι εδώ.

Το πρώτο που θα σας συναντήσει και θα είναι πολύ ευτυχής να συναντήσετε την κατσίκι του Freddy. Ξέρει τα πάντα και είναι έτοιμος να βοηθήσει σε κάθε προσπάθεια. Το πρώτο βήμα είναι να διορθώσουμε το σπίτι και τον αχυρώνα, όπως θα ενημερώσει ο Freddy. Αλλά μην ανησυχείτε, η αποστολή δεν θα φαίνεται κουραστική, γιατί το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε κλικ στο σφυρί στο σύννεφο πάνω από την οροφή κάθε κτηρίου. Θα χρειαστούν μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να γίνουν νέα τα κτίρια ξανά.

Αυτά τα σύννεφα με εικονίδια εικόνας θα εμφανίζονται πάνω σε κάθε οικόπεδο εκτάσεων, κτιρίων, εξοπλισμού. Δείχνουν τι πρέπει να κάνετε: επισκευή, κατασκευή ή βελτίωση, σπορά, νερό, συγκομιδή κλπ. δ.

Υπάρχει πάντα πολλή δουλειά στο αγρόκτημα και δεν πρέπει να αναβάλλετε κανένα από αυτά:

  • Δημιουργία νέων κτιρίων
  • Βελτιώστε τα με την πάροδο του χρόνου
  • Καλλιεργήστε τη γη
  • Φυτεύστε πιο ποικίλα φυτά
  • Συλλέξτε πλούσια συγκομιδή
  • Φυτεύστε όλα τα ζωντανά πλάσματα
  • Πουλήστε και αγοράστε στην αγορά
  • Μετατρέψτε μια μικρή φάρμα σε ένα μεγάλο και κερδοφόρο αγρόκτημα
  • Συνομιλία με φίλους

Αρχικά, ο Freddie θα προτρέψει κάθε ενέργεια, και στη συνέχεια να δούμε όλες τις εργασίες στο διοικητικό συμβούλιο, οι οποίες έμεναν εδώ ακόμα και πριν την εμφάνισή σας. Εμφανίζει νέες παραγγελίες και σηματοδοτεί ολοκληρωμένα στοιχεία. Μόλις ολοκληρωθούν τα πάντα από τη λίστα, εξαφανίζεται, δίνοντας τη θέση σε μια νέα, ώστε να μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι Golden Acres ατελείωτα.

Δεν υπάρχει όριο στην τελειότητα

Αυτό που σας προσελκύει στον εξομοιωτή γεωργικών εκμεταλλεύσεων είναι η ευκαιρία να αναπτύξετε ατελείωτα τη γη, ανοίγοντας πρόσβαση σε νέα εργαλεία. Με την κατασκευή ελαιοτριβείων, αρτοσκευασμάτων, εργοστασίων και εργοστασίων για την παραγωγή προϊόντων από τις πρώτες ύλες που έχετε αναπτύξει εσείς, αρχίζετε να παράγετε αγαθά.

Στο Golden Acres iPlayer, κάθε συμμετέχων προσπαθεί να ξεπεράσει τα υπόλοιπα προσφέροντας τα αποτελέσματα του έργου τους στην αγορά. Κοιτάξτε το παζάρι πιο συχνά, γιατί μερικές φορές χρήσιμα και ακόμα και πολύτιμα αντικείμενα εμφανίζονται εδώ. Αυτό ισχύει για σπόρους, ζώα, μηχανές, εργαλεία. Ορισμένοι είναι ακριβοί, οπότε προσπαθήστε να κερδίσετε αρκετά κεφάλαια, ώστε να αρκεί η ανάπτυξη που δεν σταματούν ποτέ.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες