Θεοί και δόξα

Εναλλακτικές ονομασίες: Θεοί και δόξα

Gods and Glory - στρατηγική στον κόσμο των θεών και της μαγείας

Το παιχνίδι

Gods and Glory σε υπολογιστή θα σας μεταφέρει στο χώρο και το χρόνο σε έναν κόσμο όπου μπορείτε να επιβιώσετε μόνο με τις μάχες. Πάρτε τον έλεγχο ολόκληρου του κάστρου και κάντε το προπύργιο δύναμης και δύναμης. Στρατηγική σε πραγματικό χρόνο από το στούντιο παιχνιδιών Wargaming με στοιχεία τακτικής και οικονομίας. Πολέμησε με τους φίλους σου για το Sky Citadel και δείξε σε όλους που είναι ο πραγματικός αυτοκράτορας όλων των εδαφών εδώ.

Παιχνίδι του παιχνιδιού και γενικές συμβουλές

Gods and Glory θα παίξετε ως διευθυντής, στρατηγός και επιστήμονας. Δηλαδή, θα πρέπει να αναπτύξετε την πόλη σας, να πολεμήσετε με τα στρατεύματα και να μάθετε νέες τεχνολογίες. Επίσης στη διάθεσή σας θα είναι στρατηγοί, με άλλα λόγια, ήρωες στο κεφάλι των στρατών σας. Η επιδέξια διαχείριση και ο προγραμματισμός των επόμενων βημάτων θα σας επιτρέψουν να νικήσετε τους αντιπάλους σας, επειδή βρίσκεστε σε ένα από τα βασίλεια στον παγκόσμιο χάρτη. Το κάστρο σας είναι μια μικρή σταγόνα στον ωκεανό από άλλους παίκτες και τα κάστρα τους, οπότε φροντίστε να κάνετε φίλους και συμμάχους. Αυτό γίνεται καλύτερα ως μέρος της συμμαχίας, κερδίζοντας νέους και νέους παίκτες μαζί με αυτό, αναπτύσσοντας για περαιτέρω μάχες. Σε τελική ανάλυση, είναι από καιρό γνωστό ότι κάποιος στο πεδίο δεν είναι πολεμιστής.

Κατασκευή στο κάστρο - η λειτουργικότητα υλοποιείται, όπως και σε πολλά άλλα παιχνίδια παρόμοιου είδους. Έχετε μια μικρή περιοχή όπου δημιουργείτε πόρους, στρατιωτικά, επιστημονικά κτίρια. Για παράδειγμα:

  • στρατώνες - είναι δυνατή η κατασκευή 2 τεμαχίων σας επιτρέπει να στρατολογήσετε στρατεύματα.
  • στρατιωτικά αρχηγεία - αυξάνει την ικανότητα των στρατών του ήρωα και των στρατηγών ·
  • Πανεπιστήμιο - Εξετάζονται βελτιώσεις για την πόλη και τη μάχη,
  • smithy - εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε, να βελτιώσετε, να γοητεύσετε, να συνθέσετε εξοπλισμό για τον ήρωα και τους στρατηγούς.
  • Εργαστήριο
  • - σας επιτρέπει να δημιουργήσετε παγίδες και οχυρώσεις για τον τοίχο.
  • ταβέρνα - μπορείτε να προσλάβετε στρατηγούς - ισχυρούς ηγέτες των στρατών σας.
  • πριονιστήριο, πολυκατοικία, αγρόκτημα, μύλος αστεριών, λατομεία - κτίρια πόρων, που ασχολούνται συνεχώς με την παραγωγή πόρων, αυξάνοντας το επίπεδο αυξάνει την παραγωγή.

Υπάρχουν μόνο τέσσερις τύποι πόρων στο παιχνίδι - ξύλο, χρυσός, πέτρα και stardust. Καθένα από αυτά έχει διαφορετικό σκοπό και χρησιμοποιείται σε διαφορετικά πεδία. Υπάρχει επίσης ένας πέμπτος τύπος - ένα διαμάντι. Μπορείτε να πάρετε για ολοκλήρωση εργασιών, βραβεία σε τουρνουά ή να αγοράσετε με πραγματικά χρήματα. Σας επιτρέπει να επιταχύνετε την κατασκευή, την πρόσληψη και την έρευνα, γιατί μπορείτε να αγοράσετε μοναδικούς στρατηγούς, καθώς και σπάνιο εξοπλισμό για αυτούς.

Μηχανικοί μάχης

Οι μάχες πραγματοποιούνται σε αυτόματη λειτουργία, μπορείτε να επιλέξετε μόνο τον στρατηγό και τους τύπους στρατευμάτων που θα πολεμήσουν. Συνολικά, έως και πέντε διαφορετικές μονάδες μπαίνουν σε μάχη, μία από τις οποίες είναι ήρωας ή στρατηγός. Ο συνολικός αριθμός των στρατευμάτων που μπορούν να πολεμήσουν εξαρτάται από την ικανότητα της απόσπασης του στρατηγού σας. Στους Θεούς και τη Δόξα δεν θα συναντήσετε εκατομμύρια στρατεύματα, για παράδειγμα, στο έβδομο επίπεδο της στρατιωτικής έδρας μπορείτε να οδηγήσετε μόνο 48 στρατιώτες σε μάχη, δηλαδή, αυτοί είναι 12 στρατιώτες σε μία ομάδα. Η πρόσληψη στρατευμάτων πραγματοποιείται επίσης αρκετά γρήγορα, καθώς σε αυτήν την περίπτωση δεν θα χάσετε περισσότερους από 48 στρατιώτες σε μια μάχη.

στρατεύματα βρίσκονται σε δύο γραμμές: 10.0003

  • front - για τους στρατιώτες των melee, είναι μια αμυντική γραμμή, έχουν υψηλό δείκτη ζωής.
  • πίσω - για στρατιώτες, μάγους, θεραπευτές, που αντιμετωπίζουν την κύρια ζημιά στον εχθρό, έχουν χαμηλό επίπεδο άμυνας και ζωής, αλλά υψηλές ζημιές.

Εάν ο ήρωας ή ο στρατηγός σας είναι μάγος, τότε θα είναι επομένως στην πίσω γραμμή, αλλά εάν ο πολεμιστής είναι στο μέτωπο.

Μπορείτε να κατεβάσετε Gods and Glory στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή Bluestacks Android. Δεδομένου ότι το παιχνίδι δημιουργήθηκε για κινητές συσκευές, οπότε για να το ξεκινήσετε σε υπολογιστή, κατεβάστε και εγκαταστήστε πρώτα τον εξομοιωτή και μόνο μετά εγκαταστήστε το παιχνίδι μέσα σε αυτό και απολαύστε το παιχνίδι.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες