Το Ghost Recon του Tom Clancy: Wildlands

Εναλλακτικές ονομασίες: Το Ghost Recon του Tom Clancy: Wildlands

Game Ghost Recon του Tom Clancy: Wildlands: πραγματικός πόλεμος.

Kak διεκδικεί την ανάπτυξη Ubisoft Παρίσι, το παιχνίδι Ghost Recon Wildlands θα είναι το πρώτο προϊόν του στρατού σε έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι ακόμα άγνωστη, αλλά ορισμένες πληροφορίες παρουσιάστηκαν στο φεστιβάλ E3. Έτσι αυτή η δράση με το Ghost Recon: Wildlands του Tom Clancy κατεβάσετε για πλατφόρμες:

  • PS4
  • XONE
  • PC

Igroki μπορεί να ομαδοποιηθεί σε τέσσερα και να εκπληρώσει την αποστολή, κάθε ομάδα αναπτύσσει μια διαδικασία προς την κατεύθυνσή του, συντονίζοντας τα βήματα φωνητικής επικοινωνίας.

V hot spot.

Geymerov αναμονής προσγείωσης στη Βολιβία, και κάποιος φτάνει στον προορισμό με διάφορους τρόπους: με το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα, το ελικόπτερο και ακόμη και το άλμα με ένα αλεξίπτωτο. Στην ιστορία, η Βολιβία έχει γίνει η βασική βάση των λαθρεμπόρων ναρκωτικών και του καρτέλ των ναρκωτικών που διαχειρίζεται το σύνολο της Santa Blanca. Αυτό έχει οδηγήσει σε καταστροφικά αποτελέσματα της περιοχής που ελέγχεται από τον κάτω κόσμο, και η κυβέρνηση όλο και πιο δύσκολο να κρατήσει τον έλεγχο. Οι ΗΠΑ σε έναν πανικό, επειδή τα ναρκωτικά είναι διασκορπισμένα σε όλο τον κόσμο, γίνονται μια σοβαρή απειλή. Προκειμένου να εξαλειφθεί η βάση της μαφίας και να αποκατασταθεί η τάξη στη Βολιβία έστειλε ομάδα ελίτ"Φαντάσματα".

Gruboy η εξουσία να διορθώσει την κατάσταση δεν θα λειτουργήσει. Χρειαζόμαστε ένα σχέδιο σκέψης και τη δυνατότητα προσαρμογής της δράσης στην κατάσταση. Αυτοί οι τύποι είναι στη μονάδα, που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το χάος και τη σύγχυση στις τάξεις του εγκληματικού συνδικάτου και στη συνέχεια να το απενεργοποιήσουν μόνιμα. Οι ήρωες πρέπει να συναντηθούν με επικίνδυνο, σοβαρό εχθρό που δεν σταματά μπροστά στα εμπόδια που έχουν προκύψει, και δεν είναι πολύ σχολαστικός στην επιλογή ποινών, αποκαλύπτοντας πράκτορες του εχθρού. Η ομάδα καθορισμού έδωσε ένα σύνθετο, αλλά έχει πίσω της την εμπειρία και την υποστήριξη της κυβέρνησης.

Geympley και χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Ozhidaya στιγμή για να κατεβάσετε Ghost Recon Wildlands, παίκτες ακολουθούν τις ειδήσεις και αυτό που φαίνεται από επίσημες πηγές, δεν μπορεί παρά να χαίρεται. Το παιχνίδι διαθέτει 9 διαφορετικές περιοχές με διαφορετικές συνθήκες: βουνά, ποτάμια, ερήμους και άλλα. Προσθέτει ρεαλιστική αλλαγή της ημέρας και ο καιρός είναι μεταβλητός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της αποστολής αν η ημέρα είναι πιο εύκολη στην παρακολούθηση και η παρακολούθηση της νύχτας γίνεται ένα ιδανικό καταφύγιο. Όσοι ήρωες, επίσης, αφθονούν και η τεχνική είναι σε θέση να ξεπεράσει τα δύσκολα μέρη της κολλώδους λάσπης στις μετατοπισμένες άμμους. Καθώς τα γεγονότα ξεδιπλώνονται στον σύγχρονο κόσμο, η ίδρυση ενός πραγματικού οπλοστασίου του στρατού, αν και υπάρχουν χαρακτηριστικά, όπως τα drones. Αυτοί οι μηχανικοί βοηθοί είναι σημαντικοί στόχοι και εχθροί, καθώς και αποτελεσματική επίθεση.

V αποστολές Ghost Recon Wildlands σε παίκτες PC επιλέγουν μια μέθοδο αποστολής: να πλησιάσουν στον εχθρό απαρατήρητη ή να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για επιθέσεις μεγάλης εμβέλειας και μικρής εμβέλειας. Μπορείτε να προχωρήσετε, βασιζόμενοι στο αποτέλεσμα της έκπληξης και να διεξαγάγετε μια προκαταρκτική έρευνα και να συγκεντρώσετε περισσότερα δεδομένα και στη συνέχεια να εκτελέσετε το έργο που μπορείτε να πάτε για να εξερευνήσετε τον κόσμο και να αρπάξετε μερικά φυλάκια.

V Τα άγρια ​​εδάφη Ghost Recon του Tom Clancy μπορούν να επικοινωνούν με τα NPC (οι αντάρτες, οι πολιτικοί και οι απλοί πολίτες), να οικοδομούν φιλικές σχέσεις μαζί τους ή να στέλνουν στην τάξη των εχθρών. Αντιμετωπίστε το απαραίτητο για σοβαρά, επειδή είναι σε θέση να επηρεάσουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Κερδίζοντας σημεία παίκτη βελτιώνετε τον ήρωά σας και μπορείτε να πάρετε από τους πεσμένους εχθρούς των όπλων και των χρήσιμων πραγμάτων.

Podvodya μέχρι, και πάλι να περάσει από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:

  • Bolshoy υπαίθρια mir
  • Komandnaya παιχνίδι 4 h
  • Vozmozhnost ενεργούν ένα στον τρίτο υπολογιστή naparnikami
  • Polnaya ελευθερία deystviy
  • Alternativnye σενάριο sobytiy
  • Postoyannoe βελτίωση navykov
 

Παίξτε επίσης