Recon φάντασμα Tom Slantsys: Vildlands

Εναλλακτικές ονομασίες: Recon Ghost άγρια ​​εδάφη του Tom Clancy

παιχνίδι Ghost Recon του Tom Clancy: Wildlands: ένας πραγματικός πόλεμος.

Σύμφωνα με τον κύριο του έργου Ubisoft Παρισιού, το παιχνίδι Ghost Recon Wildlands είναι το πρώτο προϊόν της στρατιωτικής Σε ένα τεράστιο ανοικτό κόσμο. Ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι ακόμα άγνωστη, αλλά ορισμένες πληροφορίες παρουσιάστηκαν στο φεστιβάλ Ε3. Έτσι, αυτή η δράση με τη δυνατότητα Recon Φάντασμα του Tom Clancy: Wildlands πλατφόρμες λήψης:

  • PS4
  • XONE
  • PC

 

Igroki μπορούν να ομαδοποιηθούν σε τέσσερα και να εκπληρώσει την αποστολή του, κάθε ομάδα αναπτύσσει μια διαδικασία στη δική του κατεύθυνση, το συντονισμό της επικοινωνίας κινήσεις φωνή.

 

ζεστό.

παίκτες σε αναμονή για την προσγείωση στη Βολιβία, και κανείς στον προορισμό με διαφορετικούς τρόπους: με αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, ελικόπτερο και ακόμη και το άλμα με αλεξίπτωτο. Στην ιστορία, η Βολιβία έχει γίνει η κύρια βάση των εμπόρων ναρκωτικών και των καρτέλ ναρκωτικών διευθύνεται από όλα της Santa Blanca. Αυτό έχει οδηγήσει σε καταστροφικά αποτελέσματα – περιοχή που ελέγχεται από τον υπόκοσμο, και όλο και πιο δύσκολη η κυβέρνηση να διατηρήσει τον έλεγχο. ΗΠΑ σε έναν πανικό, επειδή τα φάρμακα πεσμένος σε όλο τον κόσμο, να γίνει μια σοβαρή απειλή. Προκειμένου να εξαλειφθεί η βάση της μαφίας και την αποκατάσταση της τάξης στη Βολιβία στείλετε μια ελίτ ομάδα των"φαντάσματα".

ωμή βία για να διορθώσει την κατάσταση δεν βγαίνουν. Χρειαζόμαστε ένα σχέδιο σκέψη - έξω και την ικανότητα να προσαρμόζει τη δράση με την κατάσταση. Είναι αυτοί οι τύποι είναι στη μονάδα, σχεδιασμένη για να φέρει το χάος και σύγχυση στις τάξεις του ποινικού συνδικάτου, και στη συνέχεια να το απενεργοποιήσετε εντελώς.

ήρωες πρέπει να συναντηθεί με επικίνδυνες σοβαρό εχθρό που δεν διστάζει να έχουν προκύψει εμπόδια, και δεν είναι πολύ σχολαστική στην επιλογή κυρώσεων αποκαλύπτοντας πράκτορες του εχθρού. Ρύθμιση ομάδα παρέδωσε ένα πολύπλοκο, αλλά έχει πίσω του την εμπειρία και την υποστήριξη της κυβέρνησης.

 

 

Το gameplay και το παιχνίδι χαρακτηριστικά.

Αναμονή για το χρόνο για να κατεβάσετε το Ghost Recon Wildlands, οι παίκτες να παρακολουθήσετε τις ειδήσεις και ότι προέρχεται από επίσημες πηγές, δεν μπορεί παρά να χαίρεται.

Το παιχνίδι διαθέτει 9 διαφορετικές περιοχές με διαφορετικές συνθήκες: τα βουνά, τα ποτάμια, τις ερήμους και τους άλλους. Προσθέτει ρεαλιστική αλλαγή της ημέρας και ο καιρός είναι ευμετάβλητη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια των αποστολών – εάν η ημέρα είναι πιο εύκολο να παρακολουθείτε και να παρακολουθήσουν το βράδυ γίνεται η τέλεια κρυψώνα.

Όπλα ήρωες, επίσης, αφθονούν, και η τεχνική είναι σε θέση να ξεπεράσει τα δύσκολα σημεία του κολλώδη λάσπη στα κινούμενη άμμο. Δεδομένου ότι τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στον κόσμο σήμερα, η βάση μιας πραγματικής οπλοστάσιο του στρατού, αν και υπάρχουν δυνατότητες, όπως μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Αυτές οι μηχανικές τους βοηθούς για να χτυπήσει τους στόχους και τους εχθρούς, καθώς και μια αποτελεσματική επίθεση.

Η Recon αποστολές Ghost Wildlands στους παίκτες PC επιλέξετε έναν τρόπο για να ολοκληρώσει την αποστολή του: να πάρει κοντά στον εχθρό απαρατήρητη, ή να χρησιμοποιήσουν τα κεφάλαια για επιθέσεις μεγάλης κλίμακας και μικρής εμβέλειας. Μπορείτε να πάτε μπροστά, μετρώντας σχετικά με την επίδραση έκπληξη και να διεξαγάγει προκαταρκτική έρευνα και να συλλέξει περισσότερα στοιχεία, και μετά την εργασία μπορείτε να πάτε να εξερευνήσετε τον κόσμο και να αρπάξει ένα ζευγάρι των φυλακίων.

Στο Tom Clancy Recon Φάντασμα άγρια ​​εδάφη μπορούν να επικοινωνούν με το NPC (οι αντάρτες, οι πολιτικοί, οι απλοί πολίτες), την οικοδόμηση φιλικών σχέσεων μαζί τους ή την αποστολή προς την κατάταξη των εχθρών. Είναι απαραίτητο να τους αντιμετωπίσουμε σοβαρά, επειδή είναι σε θέση να επηρεάσουν τα μελλοντικά σας σχέδια.

σημεία πληκτρολογώντας παιχνίδι, θα βελτιώσει τον ήρωα σας, και μπορείτε να πάρετε από την ήττα τους εχθρούς των όπλων τους και χρήσιμα πράγματα.

Εν ολίγοις, για άλλη μια φορά να περάσουν από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:

  • Bolshoy εξωτερική mir
  • Komandnaya παιχνίδι 4 h
  • Vozmozhnost ενεργεί η άλλη στον τρίτο naparnikami
  • υπολογιστή
  • Polnaya ελευθερία deystviy
  • Alternativnye σενάριο sobytiy
  • Postoyannoe βελτίωση navykov
 

Παίξτε επίσης