Ghost Recon του Tom Slantsys: Vildlands

Εναλλακτικές ονομασίες: Ghost Recon άγρια ​​εδάφη του Tom Clancy, TCGR Wildlands
Ghost Recon

Igra του Tom Clancy: Wildlands: πραγματικός πόλεμος.

Kak ισχυρίζεται προγραμματιστής Ubisoft Παρίσι, το παιχνίδι Ghost Recon Wildlands θα είναι το πρώτο προϊόν της στρατιωτικής σε ένα τεράστιο ανοικτό κόσμο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει άγνωστη, αλλά ορισμένες πληροφορίες παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ E3. Έτσι, η δράση αυτή με Ghost Recon του Tom Clancy: Wildlands λήψης για πλατφόρμες:

 • PS4
 • XONE
 • PC

Igroki μπορούν να ομαδοποιηθούν σε τέσσερα και να εκπληρώσει την αποστολή της, κάθε ομάδα αναπτύσσει μια διαδικασία στη δική της κατεύθυνση, συντονίζοντας βήματα φωνητικής επικοινωνίας.

V hot spot.

Geymerov περιμένει την προσγείωση στη Βολιβία, και κανείς στον προορισμό με διαφορετικούς τρόπους: με αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, ελικόπτερο και ακόμη και το άλμα με αλεξίπτωτο. Στην ιστορία, η Βολιβία έχει γίνει η κύρια βάση των εμπόρων ναρκωτικών και των καρτέλ ναρκωτικών διευθύνεται από όλα της Santa Blanca. Αυτό έχει οδηγήσει σε καταστροφικά αποτελέσματα της περιοχής που ελέγχεται από τον υπόκοσμο, και η κυβέρνηση όλο και πιο δύσκολο να διατηρήσει τον έλεγχο. ΗΠΑ σε έναν πανικό, γιατί τα φάρμακα ξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο, να γίνει μια σοβαρή απειλή. Για να εξαλειφθεί η βάση της μαφίας και την αποκατάσταση της τάξης στη Βολιβία αποστέλλονται ελίτ ομάδα"φαντάσματα".

Gruboy τη δύναμη να διορθώσει την κατάσταση δεν θα λειτουργήσει. Χρειαζόμαστε ένα σχέδιο σκέψη-έξω και την ικανότητα να προσαρμόζει τη δράση της κατάστασης. Είναι αυτοί οι τύποι είναι στη μονάδα, σχεδιασμένη για να κάνει το χάος και τη σύγχυση στις τάξεις του ποινικού συνδικάτου, και στη συνέχεια να απενεργοποιήσετε μόνιμα. Οι ήρωες πρέπει να συναντηθεί με επικίνδυνη, σοβαρό εχθρό που δεν σταματά μπροστά σε εμπόδια έχουν προκύψει, και δεν είναι πολύ σχολαστική στην επιλογή κυρώσεις, αποκαλύπτοντας πράκτορες του εχθρού. διμοιρία Ρύθμιση παραδοθεί μια σύνθετη, αλλά έχει πίσω του την εμπειρία και την υποστήριξη της κυβέρνησης.

Geympley και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Ozhidaya στιγμή για να κατεβάσετε το Ghost Recon Wildlands, οι παίκτες ακολουθούν τις ειδήσεις και ό, τι φαίνεται από επίσημες πηγές, δεν μπορεί παρά να χαίρεται. Το παιχνίδι διαθέτει 9 διαφορετικές περιοχές με διαφορετικές συνθήκες: τα βουνά, τα ποτάμια, ερήμους και τους άλλους. Προσθέτει ρεαλιστική αλλαγή της ημέρας και ο καιρός είναι ευμετάβλητη, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της αποστολής, αν η μέρα είναι πιο εύκολο να παρακολουθείτε και να παρακολουθήσουν το βράδυ γίνεται ένα ιδανικό καταφύγιο. Όπλα ήρωες, επίσης, αφθονούν, και η τεχνική είναι σε θέση να ξεπεράσουν τα δύσκολα σημεία του κολλώδη λάσπη στους μετατόπιση άμμο. Όπως εξελίσσονται τα γεγονότα στο σύγχρονο κόσμο, την ίδρυση μιας πραγματικής οπλοστάσιο του στρατού, αν και υπάρχουν δυνατότητες, όπως μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Αυτά τα μηχανικά βοηθοί είναι σημειώνονται στόχους και εχθρούς, καθώς και μια αποτελεσματική επίθεση.

V αποστολές Ghost Recon Wildlands στους παίκτες PC επιλέξει μια μέθοδο που εκτελεί αποστολές: να πάρει κοντά στον εχθρό απαρατήρητη ή να χρησιμοποιήσουν τα κεφάλαια για τις επιθέσεις μεγάλης εμβέλειας και μικρής εμβέλειας. Μπορείτε να πάτε μπροστά, μετρώντας σχετικά με την επίδραση έκπληξη και να διεξαγάγει προκαταρκτική έρευνα και να συλλέξει περισσότερα δεδομένα, και στη συνέχεια να εκτελέσει το έργο μπορείτε να πάτε να εξερευνήσετε τον κόσμο και να αρπάξει ένα ζευγάρι των φυλακίων.

Ghost Recon άγρια ​​εδάφη

V του Tom Clancy μπορεί να επικοινωνήσει με το NPC (τους αντάρτες, πολιτικοί και απλοί πολίτες), με βάση τις φιλικές σχέσεις μαζί τους ή την αποστολή προς την κατάταξη των εχθρών. Αντιμετωπίστε αναγκαίο να σοβαρά, επειδή είναι σε θέση να επηρεάσει τα μελλοντικά σας σχέδια. Κερδίζοντας πόντους παίκτη να βελτιώσετε ήρωα σας, και μπορείτε να πάρετε από νεκρά εχθρούς των όπλων τους και χρήσιμα πράγματα.

Podvodya up, για άλλη μια φορά να περάσουν από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:

 • Bolshoy εξωτερική mir
 • Komandnaya παιχνίδι 4 h
 • Vozmozhnost ενεργεί το ένα την τρίτη naparnikami
 • υπολογιστή
 • Polnaya ελευθερία deystviy
 • Alternativnye σενάριο sobytiy
 • Postoyannoe navykov
 • βελτίωση
 

Παίξτε επίσης