Το Ghost Recon του Tom Clancy: Wildlands

Εναλλακτικές ονομασίες: Το Ghost Recon του Tom Clancy: Wildlands

Game Ghost Recon του Tom Clancy: Wildlands: πραγματικός πόλεμος.

Kak διεκδικεί την ανάπτυξη Ubisoft Παρίσι, το παιχνίδι Ghost Recon Wildlands θα είναι το πρώτο προϊόν του στρατού σε έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι ακόμα άγνωστη, αλλά ορισμένες πληροφορίες παρουσιάστηκαν στο φεστιβάλ E3. Έτσι αυτή η δράση με το Ghost Recon: Wildlands του Tom Clancy κατεβάσετε για πλατφόρμες:

  • PS4
  • XONE
  • PC

Igroki μπορεί να ομαδοποιηθεί σε τέσσερα και να εκπληρώσει την αποστολή, κάθε ομάδα αναπτύσσει μια διαδικασία προς την κατεύθυνσή της, συντονίζοντας τα βήματα φωνητικής επικοινωνίας.

Hot spot

V.

Geymerov αναμονής προσγείωση στη Βολιβία, και κάποιος φτάνει στον προορισμό με διάφορους τρόπους: με το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα, το ελικόπτερο και ακόμη και το άλμα με ένα αλεξίπτωτο. Στην ιστορία, η Βολιβία έχει γίνει η βασική βάση των λαθρεμπόρων ναρκωτικών και του καρτέλ των ναρκωτικών που διαχειρίζεται το σύνολο της Santa Blanca. Αυτό έχει οδηγήσει σε καταστροφικά αποτελέσματα της περιοχής που ελέγχεται από τον κάτω κόσμο, και η κυβέρνηση όλο και πιο δύσκολο να κρατήσει τον έλεγχο. Οι ΗΠΑ σε έναν πανικό, επειδή τα ναρκωτικά είναι διαδοχικά σε όλο τον κόσμο, γίνονται μια σοβαρή απειλή. Προκειμένου να εξαλειφθεί η βάση της μαφίας και να αποκατασταθεί η τάξη στη Βολιβία έστειλε ομάδα ελίτ "Φαντάσματα".

Gruboy η εξουσία να διορθώσει την κατάσταση δεν θα λειτουργήσει. Χρειαζόμαστε ένα σχέδιο σκέψης και τη δυνατότητα προσαρμογής της δράσης στην κατάσταση. Αυτοί οι τύποι είναι στη μονάδα, που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το χάος και τη σύγχυση στις τάξεις του εγκληματικού συνδικάτου και στη συνέχεια να το απενεργοποιήσουν μόνιμα. Οι ήρωες πρέπει να συναντηθούν με επικίνδυνο, σοβαρό εχθρό που δεν σταματά μπροστά σε εμπόδια που έχουν προκύψει, και δεν είναι πολύ σχολαστικός στην επιλογή ποινών, αποκαλύπτοντας πράκτορες του εχθρού. Η ομάδα καθορισμού έδωσε ένα σύνθετο, αλλά έχει πίσω της την εμπειρία και την υποστήριξη της κυβέρνησης.

Geympley και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Ozhidaya στιγμή για να κατεβάσετε Ghost Recon Wildlands, οι παίκτες ακολουθούν τα νέα και αυτό που φαίνεται από επίσημες πηγές, δεν μπορεί παρά να χαίρεται. Το παιχνίδι διαθέτει 9 διαφορετικές περιοχές με διαφορετικές συνθήκες: βουνά, ποτάμια, ερήμους και άλλα. Προσθέτει ρεαλιστική αλλαγή της ημέρας και ο καιρός είναι μεταβαλλόμενος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της αποστολής αν η ημέρα είναι πιο εύκολη στην παρακολούθηση και την παρακολούθηση της νύχτας γίνεται ένα ιδανικό καταφύγιο. Επίσης, οι ήρωες των όπλων αφθονούν και η τεχνική είναι σε θέση να ξεπεράσει τα δύσκολα τμήματα της κολλώδους λάσπης στις μεταβαλλόμενες άμμους. Καθώς τα γεγονότα ξεδιπλώνονται στον σύγχρονο κόσμο, η ίδρυση ενός πραγματικού οπλοστασίου του στρατού, αν και υπάρχουν χαρακτηριστικά, όπως τα drones. Αυτοί οι μηχανικοί βοηθοί είναι σημαντικοί στόχοι και εχθροί, καθώς και αποτελεσματική επίθεση.

V αποστολές Ghost Recon Wildlands σε παίκτες PC επιλέγουν μια μέθοδο αποστολής: να πλησιάσουν στον εχθρό απαρατήρητη ή να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για επιθέσεις μεγάλης εμβέλειας και μικρής εμβέλειας. Μπορείτε να προχωρήσετε, υπολογίζοντας την επίδραση της έκπληξης και διεξάγοντας μια προκαταρκτική έρευνα και συγκεντρώνοντας περισσότερα δεδομένα και στη συνέχεια εκτελέσετε το έργο που μπορείτε να πάτε για να εξερευνήσετε τον κόσμο και να αρπάξετε μερικά φυλάκια.

V Τα άγρια ​​εδάφη Ghost Recon του Tom Clancy μπορούν να επικοινωνούν με τους NPC (οι αντάρτες, οι πολιτικοί και οι απλοί πολίτες), να οικοδομούν φιλικές σχέσεις μαζί τους ή να στέλνουν στον βαθμό των εχθρών. Αντιμετωπίστε το απαραίτητο για σοβαρά, επειδή είναι σε θέση να επηρεάσουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Κερδίζοντας σημεία παίκτη βελτιώνετε τον ήρωά σας και μπορείτε να πάρετε από τους πεσμένους εχθρούς των όπλων και των χρήσιμων πραγμάτων.

Podvodya μέχρι, και πάλι να περάσει από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:

  • Bolshoy υπαίθρια mir
  • Komandnaya παιχνίδι 4 h
  • Vozmozhnost ενεργούν ένα στον τρίτο υπολογιστή naparnikami
  • Polnaya freedom deystviy
  • Alternativnye σενάριο sobytiy
  • Postoyannoe βελτίωση navykov
 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες