Gameglobe

Εναλλακτικές ονομασίες: Gameglobe

Παιχνίδι Gameglobe είναι ένα μείγμα μουσικών ειδών, Δράση, Περιπέτεια, TPS, Quest, Racing. Αλλά στην πραγματικότητα το παιχνίδι Gameglobe είναι ένα τεράστιο editor με ένα μεγάλο σύνολο των διαφορετικών εργαλείων που ο καθένας μπορεί να υλοποιήσουν τις ιδέες τους, μπορείτε να δημιουργήσετε, καθώς και αμέσως μετά τη δημιουργία παίξει το δημιούργημά του, να υλοποιήσουν τις ιδέες τους εδώ από ό, τι διεγείρει αυτό το παιχνίδι. Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Gameglobal μπορείτε εντελώς δωρεάν, δεδομένου ότι δημιουργήθηκε σε λειτουργία F 2 P ( Δωρεάν σε [_2_ ] Παίξτε ).

Για να ξεκινήσετε Gameglobal παίξει θα πρέπει να έχετε έναν υπολογιστή με αυτές τις απαιτήσεις συστήματος:

 • Επεξεργαστής Celeron Διπλή - Πυρήνας 1. 6 GHz ή υψηλότερη
 • Κάρτα γραφικών g e f orce 8800 GS ή υψηλότερη
 • 1 GB RAM ή περισσότερο?
 • Λειτουργικό σύστημα των Windows XP ή αργότερα?
 • Ο χώρος στο δίσκο για τουλάχιστον 2 GB
 • DirectX DX 9?
 • Η σύνδεση με το Internet?
 • Keyboard?
 • Ποντίκι.

Εάν ο υπολογιστής σας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε το επόμενο βήμα είναι η εγγραφή Gameglobe

  1. Μετάβαση στην ιστοσελίδα Παιχνίδια Gameglobe ?
  2. Επάνω δεξιά της στήλης Ονομα χρήστη εισάγετε το όνομα χρήστη σας?
  3. Δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης παρακάτω και να θυμάστε αυτό?
  4. Και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας?
  5. Πάρτε συμφωνία περί πνευματικής ιδιοκτησίας κάνοντας κλικ στο πλαίσιο ελέγχου?
  6. Σπρώξτε το μεγάλο πράσινο κουμπί παρακάτω Σύνδεση έως ?
  7. Ακολουθήστε τις οδηγίες και να κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού?
  8. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και να αρχίσει να τις περιπέτειες που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας.

Για να δημιουργήσετε τον κόσμο σας, το παιχνίδι σας με τα όμορφα γκολφ και της φύσης της, έχετε μια μεγάλη σειρά από εργαλεία για τη δημιουργία δασικών δρόμων, καταρράκτες, σπηλιές, τα εμπόδια, τις ερήμους, χιονισμένα λιβάδια και πολλά άλλα σας περιμένουν για τη φαντασία σας. Δημιουργήστε ένα σενάριο για να γράψει τις ιστορίες, κάνει μια αξέχαστη χαρακτήρα και να το μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους. Κάθε ένας από εμάς πάντα ονειρευόταν τη δημιουργία του δικού τους παιχνίδι, αυτό είναι σίγουρο, και αυτό έχει καταστεί δυνατό με το παιχνίδι Gameglobe .

Δημιουργήθηκε τον κόσμο που μπορείτε να εκτελέσετε σε αυτό από τον χαρακτήρα του. Ας δούμε πώς να ελέγχουν τον ήρωα σας. Είναι πολύ απλό για να πλοηγηθείτε τον κόσμο χρησιμοποιώντας οικεία κουμπιά σας " W " " S " " Α " " D "(επάνω, πίσω, αριστερά, δεξιά) να κινηθεί προς τα πλευρικά πλήκτρα χρησιμοποιούνται" Q "" E ". Για το άλμα χώρο χρήσης ή το δεξί κουμπί του ποντικιού. Το αριστερό πλήκτρο χρησιμοποιείται για την επίθεση και την αλληλεπίδραση με τα αντικείμενα του περιβάλλοντος, και αρπάζοντας το σχοινί μπορείτε να ταλαντεύεται πλήκτρα κίνησης και " R " " F ", προκειμένου να ανέβει η σχοινιά ή να κατέβει.

Παιχνίδι Gameglobe παρόν, τα οχήματα, όπως SUV, έλκηθρο, φορτηγό, και σνόουμπορντ. Διοίκηση δεν είναι περίπλοκη. Για να μπει στο αυτοκίνητο σας πατήστε το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού επάνω της και χρησιμοποιήστε το πλήκτρο για να πάει " W " " S " " A "" D ". Hammer στο παιχνίδι κουμπί με χώρο για να βγείτε από το όχημα που χρησιμοποιείτε το κουμπί " TAB ", για να επιταχύνει τον Τύπο " W » και « S [ _2_] "για την πέδηση. Διαχειριστείτε όλα τα συνήθη μέσα μεταφοράς, έτσι ώστε θα καταλάβετε πώς να διαχειριστεί ένα snowboard, φορτηγών και έλκηθρο.

Έτσι, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, εγγραφείτε και να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι, ένα αριστούργημα της περιπέτειας, ο κόσμος σας με εκπληκτικά χαρακτήρες, κακοποιούς. Game Gameglobe Δωρεάν σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους παιχνίδι και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και την κοινότητα Gameglobe . Να είναι μοναδικό και να κάνουν ό, τι ήθελαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εδώ σας περιμένει!

 

Παίξτε επίσης