Fortnite

Εναλλακτικές ονομασίες: Fortnite

Fortnite online δωρεάν φανταστικό παιχνίδι με στοιχεία επιβίωσης και shooter, με στυλ κινουμένων σχεδίων. Ο συνδυασμός των τέρατα τρομακτικό με την εμφάνισή τους και η διασπορά των χιουμοριστικών στιγμών της επαγγελματικής κάρτας αυτής της διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Το παιχνίδι τελικά αποδείχθηκε πρωτότυπο. Τα εταιρικά παιχνίδια Epic, κατά την ανάπτυξη του έργου χρησιμοποίησαν τον κινητήρα Unreal Engine 4, οπότε ο κόσμος του παιχνιδιού αποδείχθηκε κινητός και δυναμικά μεταβαλλόμενος. Εδώ θα βρείτε καταπληκτικές περιπέτειες. Μπορείτε να αισθανθείτε απίθανα λόγια συναισθημάτων!

Οι

παίκτες θα μεταφερθούν σε εικονικούς χώρους, όπου είναι γεμάτοι τέρατα. Σε εκείνες τις στιγμές που πολεμάς μαζί τους, το παιχνίδι Fortnite μετατρέπεται σε έναν τρίτο σκοπευτή. Διαχειριστείτε το χαρακτήρα σας, μπαίνετε σε θερμαμένους αγώνες με διάφορα κακόβουλα πλάσματα, τα οποία έρχονται σε πλήθος πλήθους. Αλλά σε αυτές τις μάχες θα έχετε την ευκαιρία να προετοιμαστείτε. Το θέμα είναι ότι ο κόσμος εδώ είναι διευθετημένος με τέτοιο ενδιαφέρον τρόπο ώστε οι πράξεις σας να εξαρτώνται από την ώρα της ημέρας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ασχολείστε με την κατασκευή και την ενίσχυση των αμυντικών δομών και επίσης προετοιμάζετε διαφορετικές παγίδες για τέρατα. Και μόλις πέσει η νύχτα στο έδαφος, τα τέρατα θύουν σε πλήρη ισχύ. Αυτή τη στιγμή είναι καλύτερα να βρίσκεστε σε ασφαλές μέρος και να μην περιπλανηθείτε κάπου στις ανοιχτές περιοχές, επειδή αυτά τα τρομερά πλάσματα αισθάνονται σαν κύριοι της κατάστασης και είναι έτοιμοι να καταστρέψουν όσους είναι απρόσεκτοι. Έχοντας ξεκινήσει το Fortnite για να παίξει, θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε ένα συμβούλιο σε αυτά, έτσι ώστε να μην τρέμουν με φόβο, μόλις έρθει η επόμενη μέρα στο τέλος. Απεργία πυροβολούν ενοχλητικά τέρατα, έχοντας κάνει προηγουμένως ένα απόθεμα του επιθυμητού όπλου. Μην αφήνετε τα κακά πλάσματα τυχαία!

Αμέσως μετά την εγγραφή Fortnite θα σας οδηγήσει σε έναν ανοιχτό κόσμο παιχνιδιών, θα αρχίσει να κυριαρχεί. Παρόλο που είναι ελαφρύ στην αυλή, συλλέγει γρήγορα περισσότερους πόρους και σύντομα χτίζει το σπίτι σας. Θα χρειαστείτε τέτοια οικοδομικά υλικά όπως ξύλο, πέτρα, τούβλο. Η κατασκευή είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές του παιχνιδιού. Επομένως, κατά τη διάρκεια ολόκληρου του παιχνιδιού, θα βελτιώσετε αυτό που μπορείτε να δημιουργήσετε. Οι αλλαγές υπόκεινται σε στέγες, σοφίτες, σκάλες και άλλα στοιχεία κτιρίων. Ένα άλλο πολύ σημαντικό σημείο είναι το οπλοστάσιο. Και αυτό επίσης υπόκειται σε βελτίωση. Διατίθεται για αναβάθμιση των διαθέσιμων τύπων όπλων. Ας δώσουμε ένα παράδειγμα. Χρησιμοποιείτε μια απλή βαλλίστρα, και με την πάροδο του χρόνου, προσθέστε ένα ηλεκτρικό σοκ σε αυτό, και εκεί βλέπετε και μπορείτε να τον εξοπλίσετε με εκρηκτικά. Για να παίξετε το Fortnite σημαίνει να συνεχίζετε να αναπτύσσεστε και να γίνετε ισχυρότερος. Αλλά, θυμηθείτε ότι οι δοκιμές γίνονται επίσης πιο σοβαρές.

Η διαδικασία παιχνιδιού παρέχει τόσο μια ενιαία εταιρεία και ένα κοινό παιχνίδι. Για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την εισβολή τεράτων, οι παίκτες δημιουργούν συχνά συμμαχίες και ομάδες. Βρείτε τους αξιόπιστους συντρόφους σας και ενεργήστε μαζί τους. Εδώ θα δείτε, έτσι θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον!

Μην ξεχάσετε τον αρχικό τρόπο κοπής με άλλους παίκτες. Σας δεν ρίχνεται από ένα νησί στην εταιρεία των 90 παικτών και θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένας νικητής. Σε αυτή την περίπτωση θα είστε σε θέση να:

  • για την εξαγωγή πόρων,
  • για να βρείτε κιβώτια με εξοπλισμό,
  • ενισχύσεις κατασκευής ·
  • για να πυροβολήσει και να καταστρέψει τους εχθρούς,
  • κρύβονται από τους εχθρούς,
  • διερευνήσει το έδαφος,
  • Να απομακρυνθεί από τη ζώνη δράσης που συνεχώς στενεύει,
  • αναθεώρηση!

Fortnite δωρεάν θα δώσει την ευκαιρία να περάσετε χρόνο με ευχαρίστηση. Μην χάσετε άλλο λεπτό και συμμετέχετε στην κοινότητα τυχερών παιχνιδιών. Αφήστε όλες τις ελπίδες σας να γίνουν πραγματικότητα!

 

Παίξτε επίσης