Fortnite

Εναλλακτικές ονομασίες: Fortnite

Fortnite online - δωρεάν φανταστικό παιχνίδι στρατηγικής με στοιχεία της επιβίωσης, εντοπίζονται σε στυλ καρτούν. Ο συνδυασμός των τρομακτική εμφάνιση της τέρατα και εμποτισμός του χιούμορ στιγμές - αυτή η επιχείρηση κάρτα σε απευθείας σύνδεση ψυχαγωγία. Το παιχνίδι γύρισε πραγματικά το πρωτότυπο. Company Epic παιχνίδια , που χρησιμοποιούνται για τη σύνταξη του κινητήρα Unreal Engine 4, έτσι ώστε ο κόσμος το παιχνίδι για να κινείται και αλλάζει με ταχείς ρυθμούς. Εδώ θα βρείτε μια καταπληκτική περιπέτεια. Μπορείτε να αισθανθείτε τις συγκινήσεις ανέκφραστος λέξεις!

Οι παίκτες θα κινηθεί προς τα εικονικά χώρους όπου γεμάτο τέρατα. Σε αυτές τις στιγμές κατά την οδήγηση μάχη μαζί τους, Fortnite παιχνίδι μετατρέπεται σε ένα shooter τρίτου προσώπου. Ο έλεγχος του χαρακτήρα σας, μπαίνετε σε μια έντονη μάχη με μια ποικιλία από άθλια πλάσματα που έρχονται κατά κύματα. Αλλά αυτές οι μάχες θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν. Όλο το θέμα είναι ότι ο κόσμος είναι διατεταγμένα κατά τέτοιο τρόπο διασκέδασης που οι ενέργειές σας εξαρτάται από την ώρα της ημέρας. Ημέρα κάνετε την κατασκευή και την ενίσχυση των οχυρώσεων, καθώς και την προετοιμασία των διαφόρων παγίδες για τέρατα. Μόλις η νύχτα πέφτει στο έδαφος, μπορείτε τέρας καταιγίδα σε πλήρη ισχύ. Σε αυτή την ώρα της ημέρας είναι καλύτερη για να είναι σε ασφαλές μέρος και να μην περιφέρονται γύρω στις ανοικτές περιοχές, επειδή αυτά τα τρομερά πλάσματα αισθάνονται κύριοι της κατάστασης και είναι έτοιμοι να κινηθούν για να καταστρέψει όλους όσους δείχνουν αμέλεια. Fortnite και ήρθε να παίξει, θα πρέπει να προσπαθήσει να τα βρείτε στο συμβούλιο να μην τρέμει το συντομότερο την επόμενη μέρα φτάνει στο τέλος. Ανελέητα πυρά ενοχλητικούς τέρατα, δειλά κάνοντας το επιθυμητό απόθεμα όπλων. Μην αφήνετε το κακό πλάσματα καμία πιθανότητα!

Αμέσως μετά Fortnite εγγραφής θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ανοιχτό παιχνίδι αρχίζει να αναπτύσσεται. Ενώ το φως αυλή, να συγκεντρώσει γρήγορα περισσότερους πόρους και πιο όρθια σπίτι του. Θα χρειαστείτε δομικά υλικά, όπως ξύλο, πέτρα, τούβλο. Κατασκευή είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές του παιχνιδιού. Ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα βελτιώσει ό, τι θα είναι σε θέση να δημιουργήσει. Θέμα να αλλάξει στέγες, σοφίτες, σκάλες και άλλα μέρη του κτιρίου. Ένα άλλο πολύ σημαντικό σημείο θεωρείται όπλα. Και είναι, επίσης, μπορούν να βελτιωθούν. Διαθέσιμη αναβάθμιση διαθέσιμα όπλα. Εδώ είναι ένα παράδειγμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό τόξο, και τελικά να προστεθεί μια αναισθητοποίησης, και προτού να το ξέρετε και εκρηκτικών μπορεί να τοποθετηθεί. Παίξτε το παιχνίδι Fortnite - σημαίνει συνεχώς να εξελίσσονται και να γίνει ισχυρότερη. Αλλά, θυμηθείτε ότι οι δοκιμές είναι επίσης όλο και πιο σοβαρή.

Gameplay περιλαμβάνει τόσο ενιαία εταιρεία και σε αρθρώσεις. Για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με την εισβολή των τεράτων, οι παίκτες συχνά δημιουργούν συμμαχίες και φατρίες. Podyschu ίδιοι αξιόπιστη συντρόφους και να δράσουμε μαζί τους. Θα δείτε, θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα!

Fortnite ελεύθερη ευκαιρία να δώσει μια ευχάριστη στιγμή του ελεύθερου χρόνου. Μην χάνετε στιγμή περισσότερο και διασκεδάστε gaming κοινότητα. Αφήστε όλες τις ελπίδες σας πραγματικότητα!

 

Παίξτε επίσης