Για την τιμή

Εναλλακτικές ονομασίες: Για την τιμή

Για την τιμή και την προέλευσή της.

Όταν μια προεπισκόπηση ενός νέου παιχνιδιού υπολογιστή, ξεκινήστε τα επιχειρήματα, ποιο είδος είναι, με κάποια μηχανή έξω ποιος εργάζεται σε αυτό, ποιος δημοσιεύει και άλλα σχετικά χαρακτηριστικά. Αλλά τουλάχιστον είναι γνωστό, όπως είχε συλληφθεί από τον συγγραφέα, και πόσο χρονικό διάστημα πέρασε πριν από την έναρξη των εγκεφαλικών επεισοδίων της.

Game For Honor εκκολαφθεί στο μυαλό του Jason Vandenberg περισσότερο από 10 χρόνια. Η ώθηση χρησίμευσε ως μαθήματα τέχνης της δυτικής μάχης που καταγράφηκε με τον Jason και στη συνέχεια άρχισε να σκέφτεται έναν τρόπο να μεταφέρει τα ελεγκτικά στοιχεία των εγκεφαλικών επεισοδίων. Όταν σχηματίστηκε η ιδέα, το πρόσφερε σε διάφορους εκδότες, αλλά για πολύ καιρό κανείς δεν ήθελε να χαστούκι με αντίθετο είδος, αναφερόμενος στην απουσία του στοχευόμενου κοινού. Αλλά δεν ήταν ο μόνος λόγος για τον οποίο η τεχνολογία να κάνει την ενέργεια πολύ ρεαλιστική τότε δεν υπήρχε. Και έτσι συνέβη ότι ο Jason Vandenberg κατάφερε να «γεννήσει» για τιμή Μόνο 12 χρόνια μετά τις ιδέες της.

για το παιδί θα αποδειχθεί ότι είναι όχι μόνο βιώσιμη, αλλά και εκπληκτικά διασκεδαστική. Το παιχνίδι δεν είναι συνέχεια του ατόμου, αλλά ένα εντελώς ξεχωριστό προϊόν με μια μοναδική ιστορία.

At E3 2015 η ανακοίνωση του έργου του παιχνιδιού με ένα single-user / multi-user mode στο είδος του hack και slay και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον εκδότη του Ubisoft άνοιξη 2016 Για την τιμή θα είναι δυνατή η λήψη των πιο σχετικών πλατφορμών:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

Gde στο πίσω μέρος του Μεσαίωνα.

Βαρύ πανοπλία, σπαθιά, ισχυρά, πρησμένα πρόσωπα στρατιωτών που έχουν συγκλίνει στο πεδίο της μάχης είναι For Honor, ρεαλιστικό παιχνίδι μάχης στο τρίτο πρόσωπο. Ήρθε η ώρα να κάνετε μια μοιραία επιλογή του ποιος θα γίνει σε αυτή τη μεσαιωνική ιστορία:

 • Οι Λεγεών αήττητοι rytsarem
 • The Warborn βίαιη vikingom
 • Η Επιλεγμένη ηρεμία samuraem

Περιμένοντας το πεδίο μάχης να λούζεται σε μια θάλασσα αίματος και να ασχολείται με μια στρατηγική για την ανάπτυξη τακτικής σε συνδυασμό με τους συμμάχους ενάντια στους εχθρούς και να τους επιτίθεται από κοντινά και μακρύτερα σύνορα. Η διαδικασία είναι τόσο ρεαλιστική που θα αισθανθείτε καθώς η δύναμη της πρόσκρουσης ποικίλλει ανάλογα με το βάρος του όπλου.

Για να κατεβάσετε Για τίμημα, πρέπει να περιμένετε αρκετά και μπορείτε να προχωρήσετε σε μία αποστολή ή να μοιραστείτε με φίλους που περνούν.

Trump Για τιμή από τον υπολογιστή σε άλλα προϊόντα παιχνιδιών συναισθηματισμό. Μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι για τους σκληρούς άνδρες που αισθάνονται μια ιδιαίτερη μάχη μετά την άνοδο της αδρεναλίνης στις φλέβες, το πάθος και άλλες χημικές αντιδράσεις.

Όπως συμβαίνει στη ζωή, οι χαρακτήρες δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες "ένα προς ένα" και μπορούν να επιτεθούν σε πολλούς ανθρώπους σε ένα και συχνά το κάνουν. Φανταστείτε ότι τρέχετε στο πλήθος, φωνάζοντας την κραυγή μάχης, και στη συνέχεια κρατάει το σπαθί για να χτυπήσει. Πραγματικά θα πρέπει να υπάρχουν τα πιο βαριά όπλα και να μην περιμένετε μέχρι το σύστημα να το κάνει αυτόματα για εσάς. Δεδομένου ότι ο αντίπαλός σας είναι επίσης ένας πραγματικός παίκτης που κερδίζει τη μάχη ο πρώτος που θα πιάσει τον άλλο κατά λάθος και θα προκαλέσει μια θανατηφόρα πληγή.

Game χαρακτηριστικά.

Game For Honor έχει προκαλέσει πολλούς θορύβους και δεν μπορεί να περιμένει τους παίκτες να παίρνουν θέση στην οθόνη με τη μετάβαση στη στρατιωτική εκστρατεία, αφήνοντας τις συζύγους τους να κρατήσουν την εστία μέχρι να επιστρέψουν την ασπίδα ή την ασπίδα. Και για να κερδίσετε όλες τις μάχες, σκεφτείτε και ενεργήστε γρήγορα, χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες ευκαιρίες τυχερών παιχνιδιών.

 • Αποκτήστε τις τρεις παρατάξεις του ιππότη πολεμιστή, σαμουράι ή viking
 • Sistema Art of Battle βοηθούν στη διαχείριση του mechom
 • Obdumyvayte στρατιωτική στρατηγική
 • Razvivayte τα ταλέντα geroev
 • Srazhaytes στην εκστρατεία για έναν παίκτη ή ώμο στον ώμο με druzyami
 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες