Φορτ Honor

Εναλλακτικές ονομασίες: Fort τιμής για την τιμή

Παιχνίδι για την τιμή και την προέλευσή του.

Όταν μια προεπισκόπηση της νέας παιχνίδι στον υπολογιστή, ξεκινήστε επιχειρήματα, τι είδους είναι, με κάποια μηχανή ποιος εργάζεται σε αυτό, που δημοσιεύει, και άλλα συναφή χαρακτηριστικά. Αλλά το λιγότερο είναι γνωστό, όπως αυτό σχεδιάστηκε από τον συγγραφέα, και πόσος χρόνος πέρασε πριν από την έναρξη των εγκεφαλικών επεισοδίων της.

Παιχνίδι για την τιμή που εκκολάφθηκαν στο μυαλό του Ιάσονα Vandenberg περισσότερα από 10 χρόνια. Η ώθηση υπηρέτησε ως μαθήματα τέχνης του δυτικού μάχη καταγράφεται με τον Ιάσονα, και στη συνέχεια άρχισαν να σκέφτονται έναν τρόπο για να μεταφέρετε τα στοιχεία ελέγχου των εγκεφαλικών επεισοδίων σπαθί. Όταν η ιδέα διαμορφώθηκε, το πρόσφερε σε διάφορους εκδότες, αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα κανείς δεν ήθελε να το χάος με το αν αντιλαϊκή είδος, αναφερόμενος στην απουσία του κοινού-στόχου. Αλλά δεν ήταν ο μόνος λόγος – τεχνολογία για να κάνει τη δράση πάρα πολύ ρεαλιστικό δεν υπήρχε ο χρόνος. Και έτσι συνέβη ότι ο Jason Vandenberg ήταν σε θέση να"γεννήσει"Για την τιμή Μόλις 12 χρόνια μετά τις ιδέες της.

όνειδος το παιδί θα εξακολουθεί κατέληξε να είναι όχι μόνο βιώσιμη, αλλά και εκπληκτικά διασκεδαστικό. Το παιχνίδι δεν είναι η συνέχιση κάποιου, αλλά ένα εντελώς ξεχωριστό προϊόν με μια μοναδική ιστορία.

Στην έκθεση E3 2015 η ανακοίνωση του σχεδίου παιχνίδι με ένα / multi-user mode ενός χρήστη στο είδος των hack και να σκοτώσει, και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του εκδότη Ubisoft του 2016 Για την τιμή θα είναι δυνατόν να κατεβάσετε τις πιο σχετικές πλατφόρμες:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

 

 

Gde στο πίσω μέρος του Μεσαίωνα.

βαριά πανοπλία, ξίφη, ισχυρό, πρύμνη πρόσωπα των στρατιωτών που έχουν συγκλίνει στο πεδίο της μάχης είναι – Για την τιμή, το ρεαλιστικό παιχνίδι μάχης στο τρίτο πρόσωπο. Ήρθε η ώρα να κάνει μια μοιραία επιλογή για το ποιος θα γίνει σε αυτό το μεσαιωνικό ιστορία:

 • The Λεγεώνες – αήττητη rytsarem
 • The Warborn – βίαιη vikingom
 • The Επιλέχθηκε – ηρεμία samuraem

Vas αναμονή για το πεδίο της μάχης λουσμένο σε μια θάλασσα αίματος, και να συμμετέχει σε μια στρατηγική για την ανάπτυξη τακτικές, σε συνδυασμό με τους συμμάχους ενάντια στους εχθρούς και να τους επιτεθούν από κοντά και μακριά όρια. Η διαδικασία είναι τόσο ρεαλιστικό που θα νιώσετε καθώς η δύναμη των επιπτώσεων ποικίλλει ανάλογα με το βάρος του όπλου.

Για να κατεβάσετε για την τιμή, θα πρέπει να περιμένετε αρκετά, και μπορείτε να πάτε σε μια ενιαία αποστολή ή την κοινή χρήση με φίλους πέρασμα.

Trump για την τιμή στο PC και σε άλλα προϊόντα τυχερών παιχνιδιών – συναισθηματικότητα. Μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι για τη σκληρή τους άνδρες που αισθάνονται μια ιδιαίτερη μάχη σώμα με σώμα μετά την άνοδο της αδρεναλίνης που μαίνεται στις φλέβες, το πάθος και άλλες χημική αντίδραση.

Όπως και στη ζωή, οι χαρακτήρες δεν τηρούν τους κανόνες του"ένα προς ένα"και μπορούν να επιτεθούν πολλά άτομα σε ένα, και συχνά κάνει. Φανταστείτε ότι έχετε τρέξει στο πλήθος, φωνάζοντας την κραυγή μάχης, και στη συνέχεια κρατά το σπαθί για να χτυπήσει. Πραγματικά θα πρέπει να υπάρχει το πιο βαρύ κουνώντας τα χέρια και να μην περιμένετε μέχρι το σύστημα να το κάνει αυτόματα για σας. Δεδομένου ότι ο αντίπαλός σας είναι επίσης ένας πραγματικός παίκτης που κερδίζει τη μάχη ο πρώτος που θα πιάσει το άλλο κατά λάθος και να προκαλέσει θανατηφόρα πληγή.

 

 

λειτουργίες παιχνίδι.

Παιχνίδι για την τιμή προκάλεσε πολύ θόρυβο, και δεν μπορεί να περιμένει για τους gamers να πάρει μια θέση στο μόνιτορ με τη μετάβαση προς την στρατιωτική εκστρατεία, αφήνοντας συζύγους τους για να κρατήσει την εστία, μέχρι να επιστρέψουν την ασπίδα ή ασπίδα. Και για να κερδίσει όλες τις μάχες, σκέφτονται και να ενεργούν γρήγορα, χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες δυνατότητες gaming.

 • Διαλέξτε από τις τρεις παρατάξεις του πολεμιστή ιππότη, σαμουράι ή viking
 • Sistema Τέχνη της μάχης σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε mechom
 • Obdumyvayte στρατιωτική strategiyu
 • Razvivayte ταλέντα geroev
 • Srazhaytes στο single-player campaign, ή τον ώμο με ώμο με druzyami
 

Παίξτε επίσης