Εναλλακτικές ονομασίες: Ποδόσφαιρο Legends

Παίζοντας ποδόσφαιρο θρύλους για να δημιουργήσετε ένα αστέρι.

Ποδόσφαιρο παιχνίδι των εκατομμυρίων, κάθε οπαδός θα ήθελε να φορά στη ζωή σας να είναι επί του χλοοτάπητα του γηπέδου ως παίκτης ο οποίος διαπράττει ένα αποφασιστικό χτύπημα στο στόχο. Κραυγές στόχος, ο βρυχηθμός του σταδίου, η χαρά της νίκης, αυτό το όνειρο θα μπορούσε να εκπληρωθεί στον εικονικό κόσμο του παιχνιδιού θρύλος του ποδοσφαίρου. Μόνο σε αυτό το νέο παιχνίδι, ο καθένας μπορεί να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο ως παίκτης, να γίνει ένας από την ομάδα και να αισθάνονται την γεύση της νίκης.

Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια του ποδοσφαίρου, αυτό το παιχνίδι προσφέρει την δυνατότητα να διαχειριστεί ένα και μόνο παίκτη κατά τη διάρκεια του αγώνα, και όχι όλη την ομάδα. Εδώ στο προσκήνιο τις δεξιότητες για καθεμία από τις δέκα αθλητές, κάθεται μπροστά από την οθόνη σας, και συντονισμένη εργασία όλων των μελών της ομάδας. Σφάλμα κάποιος μπορεί να κερδίσει όλα τα έξοδα, όπως και στην πραγματική ζωή.

Ποδόσφαιρο Legends παιχνίδι στο οποίο υπάρχει μια ευκαιρία να καλέσει τους πραγματικούς φίλους για να παίξουν ποδόσφαιρο, γιατί να αντιμετωπίσει στο γήπεδο και να παίξουν ποδόσφαιρο στο γρασίδι δεν είναι πάντα εφικτό, αλλά στο σπίτι, μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, για να έρθει στο γυμναστήριο με τους φίλους του, είναι μια πραγματική διακοπές . Όταν η ομάδα είναι έτοιμη να αγωνιστεί για τον τίτλο, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους ποδοσφαιρικό σύλλογο και να λάβουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μεταξύ των πολλών ομάδων, και πώς να ξέρετε για να γίνει ένας πραγματικός πρωταθλητής.

 

 

έτοιμος να παίξει ποδόσφαιρο Legend.

Για να ενταχθούν στο συναρπαστικό κόσμο του ποδοσφαίρου θρύλος του ποδοσφαίρου κατεβάσετε το πρόγραμμα -πελάτη είναι απαραίτητη. Η σειρά απλό, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το πρόγραμμα και να ξεκινήσετε τη δημιουργία του δικού σας αστέρας του ποδοσφαίρου.

Προγραμματιστές προσφέρουν στους παίκτες μια μεγάλη editor εμφάνιση είναι η τηλεφωνική κάρτα του παιχνιδιού. Ποδοσφαιριστές να ορίσετε μια μοναδική εμφάνιση:

  • χαρακτηριστικά του προσώπου, μέχρι να ολοκληρωθεί ένα πορτρέτο ομοιότητα με το πραγματικό πρόσωπο?
  • Rost?
  • Teloslozhenie?
  • Bazovuyu μορφή, προστασία και προσωπικό ύφος.

Δημιουργήστε το δικό σας θρύλος του ποδοσφαίρου, οι παίκτες μπορούν να πάνε αμέσως στο γήπεδο για προπονήσεις. Σε αυτή την κατάσταση, δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες, μοναδικός τερματοφύλακας που διαχειρίζεται την τεχνητή νοημοσύνη, από τον τρόπο, μόνο ο τερματοφύλακας ρομπότ σε οποιαδήποτε λειτουργία, οι άλλοι παίκτες στο γήπεδο, οι πραγματικοί άνθρωποι. Σε λειτουργία κατάρτισης που είναι δυνατόν να έχει τον έλεγχο χτυπήματα από όλο τον αγωνιστικό χώρο, ντρίμπλα, όλα τα είδη των περασμάτων, διάφορες προσποιήσεις.

καθεστώτα στο παιχνίδι πολλά, όχι μόνο για να παίξει και την άσκηση. Ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα από τους φίλους, ή να συμμετάσχετε σε ένα υπάρχον, για να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα, συμμετέχει σε τουρνουά ή να εκτελέσει εργασίες που εμφανίζονται στο παιχνίδι κάθε μέρα.

Μετά από κάθε χαρακτήρα του παιχνιδιού παίρνει ένα ορισμένο ποσό των χρημάτων παιχνιδιού και εμπειρία. Η συσσώρευση των δύο μας επιτρέπει να αναπτύξουμε ένα ποδοσφαιριστή, να πάρει τίτλους για να αυξήσει την ταχύτητα, την αντοχή του και άλλα φυσικά χαρακτηριστικά. Το παιχνίδι έχει την ευκαιρία να αγοράσει τον παίκτη αθλητικό εξοπλισμό, γεγονός που επηρεάζει την ποιότητα του παιχνιδιού.

Καλό ομαδικό παιχνίδι απαιτεί συντονισμένη εργασία όλων των αθλητών, ώστε να μπορείτε να λάβετε μέρος σε φιλικούς αγώνες, που ασκούν συλλογική παιχνίδι και θέση στο γήπεδο κάθε συμμετέχοντα. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν πολλούς παίκτες και να επιλέξετε ένα χαρακτήρα αμέσως πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Επίσης, υποστηρίζει την ανταλλαγή και την πώληση των παικτών.

Ποδόσφαιρο Legends παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, είναι πανέμορφο γραφικά, το οποίο μεταδίδει κάθε λεπτομέρεια για το τι συμβαίνει στο γήπεδο. Οι οπαδοί στο γήπεδο και σχολιαστές να αντιδράσει σε αυτό που συμβαίνει, που δίνει την αίσθηση της πραγματικότητας. Όλα τα παιχνίδια μπορούν να αποθηκευτούν και να προβληθούν.

 

Παίξτε επίσης