Ποδόσφαιρο μύθος

Εναλλακτικές ονομασίες: Ποδόσφαιρο μύθος
Η παραγγελία είναι απλή, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε, να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα και να δημιουργήσετε το δικό σας αστέρι ποδοσφαίρου. Οι ποδοσφαιριστές μπορούν να ορίσουν μια μοναδική εμφάνιση:

  • παράστια χαρακτηριστικά, μέχρι να ολοκληρωθεί μια ομοιότητα πορτρέτου με το πραγματικό πρόσωπο
  • Rost,
  • Teloslozhenie,
  • Bazovuyu μορφή, προστασία και προσωπικό στυλ.

Δημιουργήστε το δικό σας μύθο ποδοσφαίρου, οι παίκτες μπορούν να πάνε αμέσως στο γήπεδο για προπονήσεις. Σε αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες, μόνο τερματοφύλακας που διαχειρίζεται την τεχνητή νοημοσύνη, παρεμπιπτόντως, μόνο το ρομπότ τερματοφύλακα σε οποιοδήποτε τρόπο, οι άλλοι παίκτες στο γήπεδο, οι πραγματικοί άνθρωποι. Σε τρόπο κατάρτισης είναι δυνατό να γίνονται τα χτυπήματα από όλα τα γήπεδα, ντρίμπλα, όλα τα είδη των περασμάτων, διάφορα φτερά.

registers στο παιχνίδι πολύ, όχι μόνο να παίζουν και να ασκούν. Ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει μια δική του ομάδα φίλων ή να συμμετάσχει σε μια υπάρχουσα, να δημιουργήσει το δικό σας σύλλογο, να συμμετάσχει σε τουρνουά ή να εκτελέσει καθημερινά καθήκοντα που εμφανίζονται στο παιχνίδι. Η συσσώρευση και των δύο μας επιτρέπει να αναπτύξουμε έναν ποδοσφαιριστή, παίρνοντας τίτλους για να αυξήσουμε την ταχύτητα, την αντοχή και άλλα φυσικά χαρακτηριστικά του. Το παιχνίδι έχει την ευκαιρία να αγοράσει το αθλητικό εξοπλισμό του παίκτη, το οποίο επηρεάζει επίσης την ποιότητα του παιχνιδιού του.

Το καλό παιχνίδι της ομάδας απαιτεί συντονισμένη δουλειά όλων των αθλητών, ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε σε φιλικούς αγώνες, να ασκείτε συλλογικό παιχνίδι και να τοποθετείτε στο γήπεδο κάθε συμμετέχοντα. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν πολλαπλούς παίκτες και να επιλέγουν ένα χαρακτήρα αμέσως πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Υποστηρίζει επίσης την ανταλλαγή και την πώληση παικτών. Όλα τα παιχνίδια μπορούν να αποθηκευτούν και να προβληθούν.

 

Παίξτε επίσης