Ποδόσφαιρο μύθος

Εναλλακτικές ονομασίες: Ποδόσφαιρο μύθος
Η παραγγελία είναι απλή, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε, να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα και να δημιουργήσετε το δικό σας αστέρι ποδοσφαίρου. Οι ποδοσφαιριστές μπορούν να ορίσουν μια μοναδική εμφάνιση:

  • παράστια χαρακτηριστικά, μέχρι να ολοκληρωθεί μια ομοιότητα πορτρέτου με το πραγματικό πρόσωπο
  • Rost,
  • Teloslozhenie,
  • Bazovuyu μορφή, προστασία και προσωπικό στυλ.

Δημιουργήστε το δικό σας μύθο ποδοσφαίρου, οι παίκτες μπορούν να πάνε αμέσως στο γήπεδο για προπονήσεις. Σε αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες, μόνο τερματοφύλακας που διαχειρίζεται την τεχνητή νοημοσύνη, παρεμπιπτόντως, μόνο το ρομπότ τερματοφύλακα σε οποιοδήποτε τρόπο, οι άλλοι παίκτες στο γήπεδο, οι πραγματικοί άνθρωποι. Κατά τη λειτουργία προπόνησης είναι δυνατό να γίνονται τα χτυπήματα από όλα τα γήπεδα, ντρίμπλα, όλα τα είδη των περασμάτων, διάφορα φεστιβάλ.

επιχειρήσεις στο παιχνίδι πολύ, όχι μόνο για να παίξει και να ασκήσει. Ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα φίλων ή να συμμετάσχει σε μια υπάρχουσα ομάδα, να δημιουργήσει το δικό σας κλαμπ, να συμμετάσχει σε τουρνουά ή να εκτελέσει καθημερινά καθήκοντα που εμφανίζονται στο παιχνίδι. Η συσσώρευση και των δύο μας επιτρέπει να αναπτύξουμε έναν ποδοσφαιριστή, να πάρουμε τίτλους για να αυξήσουμε την ταχύτητα, την αντοχή και άλλα φυσικά χαρακτηριστικά του. Το παιχνίδι έχει την ευκαιρία να αγοράσει το αθλητικό εξοπλισμό του παίκτη, το οποίο επηρεάζει επίσης την ποιότητα του παιχνιδιού του.

Το καλό παιχνίδι της ομάδας απαιτεί συντονισμένη εργασία όλων των αθλητών, ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε σε φιλικούς αγώνες, να εξασκείτε συλλογικό παιχνίδι και να τοποθετείτε στο πεδίο κάθε συμμετέχοντα. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν πολλαπλούς παίκτες και να επιλέγουν ένα χαρακτήρα αμέσως πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Υποστηρίζει επίσης την ανταλλαγή και την πώληση παικτών. Όλα τα παιχνίδια μπορούν να αποθηκευτούν και να προβληθούν.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες