Final Fantasy XV

Εναλλακτικές ονομασίες: Final Fantasy XV: Empire, Final Fantasy 15: Empire

Final Fantasy XV: Empire - μια τακτική στρατηγική στον αγαπημένο κόσμο της Fantasy

Game Final Fantasy XV: Empire - μια τακτική στρατηγική στον παγκόσμιο χάρτη με βάση το περίφημο Final Fantasy. Εδώ δεν θα βρείτε δράση, μόνο μαζικές μάχες μεγάλων στρατών πάνω από έδαφος και δόξα. Γίνετε ένας από τους άρχοντες του βασιλείου και πολεμήστε με άλλους παίκτες. Προκαλέστε τους εισβολείς των κόσμων ή υπερασπιστείτε το κάστρο σας. Εσείς αποφασίζετε, έχετε την επιλογή και έχετε στρατό. Πήγαινε για αυτό!

Ξεκινήστε

Όταν μπαίνετε για πρώτη φορά στο παιχνίδι, θα σας υποδεχτεί ο Noctis, ο οποίος θα σας δώσει μια περιήγηση στο βασίλειό σας. Στο κέντρο βρίσκεται η ακρόπολη, η οποία είναι το κέντρο των πάντων. Βελτιώστε το και ξεκλειδώστε νέα κτίρια με ισχυρά power-ups. Στη συνέχεια, σας οδηγεί στο πανεπιστήμιο, το οποίο θα σας επιτρέψει να μελετήσετε διαφορετικές τεχνολογίες: τυχοδιώκτης, οικονομικά, μάχη, άμυνα, ήρωας. Η έρευνα επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής του βασιλείου, τις μελετάτε σταδιακά και ξεκινώντας από ποια στρατηγική παιχνιδιού ακολουθείτε. Για παράδειγμα, αν έχετε συνηθίσει να παίζετε άμυνα, δεν έχει νόημα να μαθαίνετε ενεργά δεξιότητες μάχης. Καλύτερη εστίαση στη μελέτη οικονομικής και αμυντικής έρευνας.

Για οποιαδήποτε έρευνα, καθώς και για κατασκευές, χρειάζονται πόροι. Ειδικά κτίρια ασχολούνται με την εξαγωγή τους:

 • αγρόκτημα - παρέχει φαγητό
 • ορυχείο - παρέχει μέταλλο
 • λατομείο πετρών - παρέχει πέτρα
 • ενεργειακός εξολκέας - παρέχει ενέργεια

Η αποτελεσματική εξόρυξη απαιτεί πολλά κτίρια κάθε κτιρίου. Τι και πόσο εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε. Αρχικά, συνιστούμε να δημιουργήσετε μόνο 4 τεμάχια το καθένα και καθώς αρχίζετε να κατανοείτε τις περιπλοκές του παιχνιδιού, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε καλύτερα την παραγωγή.

Τώρα πρόκειται να χτίσουμε ένα στρατιωτικό έδαφος παρέλασης. Εδώ μπορείτε να στρατολογήσετε τα στρατεύματά σας. Υπάρχουν μόνο τέσσερις τύποι: πολεμιστές, μάγοι, ιππικά και πολιορκικά όπλα. Κάθε τύπος δύναμης είναι ισχυρός στη μάχη με έναν αντίπαλο, αλλά αδύναμος εναντίον άλλων:

 • πολεμιστές ισχυρότεροι από τα οχήματα ιππικού και πολιορκίας Τα
 • mages είναι ισχυρότερα από τους πολεμιστές και τις μηχανές πολιορκίας Το ιππικό
 • είναι δυνατότερο από τους μάγους και τις μηχανές πολιορκίας
 • Μηχανές πολιορκίας ισχυρότερες από παγίδες

Όπως μπορείτε να δείτε, όλοι οι τύποι στρατευμάτων είναι ισχυρότεροι από τα όπλα πολιορκίας, αλλά είναι όλοι άχρηστοι όταν επιτίθενται σε άλλα κάστρα, όπου δεν μπορούν να αποφευχθούν τα πολιορκητικά όπλα - θυμηθείτε αυτό όταν σχεδιάζετε τις επιθέσεις σας.

αυτοκρατορικός χάρτης

Ξεκινώντας την περιπέτειά σας, θα κάνετε νέους φίλους και θα συναντήσετε ισχυρούς αντιπάλους, θα συναντήσετε άγριους εισβολείς και κτίρια πόρων. Να είστε προετοιμασμένοι ανά πάσα στιγμή για να προετοιμάσετε μια επίθεση ή άμυνα του βασιλείου σας. Στον χάρτη, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επιθέσεις τόσο σε άλλους παίκτες όσο και σε χαρακτήρες παιχνιδιού, επιπλέον, μπορείτε να στείλετε στρατεύματα για εξαγωγή συγκεκριμένων πόρων. Αλλά προσέξτε, καθώς ο εχθρός μπορεί να χτυπήσει τα στρατεύματά σας και να καταλάβει το κτίριο.

Φροντίστε να εξερευνήσετε τον χάρτη κοντά στο κάστρο σας για να μάθετε τι και πού βρίσκεται. Στην περίπτωση των μη προσκεκλημένων επισκεπτών, θα είστε έτοιμοι, καθώς οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει μια ειδική τηλεμεταφορά και να μετακινήσει τα υπάρχοντά του κοντά στη δική σας, μειώνοντας έτσι το χρόνο για τα στρατεύματα να έρθουν σε εσάς. Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε ενεργά το φράγμα του βασιλείου, ειδικά όταν προσλαμβάνετε μεγάλο αριθμό στρατευμάτων. Η ασπίδα βασίλειο δεν επιτρέπει στους αντιπάλους να σας επιτεθούν ενώ είναι ενεργή. Αλλά επίσης δεν μπορείτε να τους επιτεθείτε.

Στο κέντρο του χάρτη θα βρείτε τον κρύσταλλο. Τα βασίλεια υψώθηκαν και καταρρέουν, ανταγωνίζονται για κατοχή της εξουσίας του. Αυτός που κατέχει τον κρύσταλλο γίνεται αυτοκράτορας και μέσω αυτού επηρεάζει όλους τους κατοίκους της αυτοκρατορίας. Ο αυτοκράτορας έχει το δικαίωμα να απονέμει τίτλους σε άλλα βασίλεια. Κάθε τίτλος έχει μπόνους ή ποινή. Το κρύσταλλο μπορεί να συλληφθεί μόνο κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και στη συνέχεια όλοι μπορούν να συμμετέχουν στη σύλληψή του. Εάν πιάσετε τον κρύσταλλο και αντέχετε μέχρι το τέλος του διαγωνισμού, θα γίνετε αυτοκράτορας και ο κόσμος θα βασιλεύει στην αυτοκρατορία μέχρι το επόμενο στάδιο της επίθεσης.

Game Final Fantasy XV: Ένα νέο Empire δεν διαφέρει σε κάποια ειδικά χαρακτηριστικά από άλλα παιχνίδια του ίδιου σχεδίου. Συνδυάζει όλες τις συνήθεις ιδιότητες αυτού του τύπου παιχνιδιού:

 • οικοδόμηση και ανάπτυξη του βασιλείου
 • έρευνα και βελτίωση της τεχνολογίας
 • οικοδόμηση στρατού και μάχες Το
 • κέντρο του χάρτη είναι ένα ισχυρό φρούριο που πρέπει να συλλάβετε
 • μάχες μεταξύ αυτοκρατοριών

Επομένως, αν έχετε κουραστεί από άλλα παιχνίδια αυτής της σειράς, δοκιμάστε το Final Fantasy XV: A new Empire για λήψη στον υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό, κατεβάστε πρώτα και εγκαταστήστε το Bluestacks - έναν εξομοιωτή Android (το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί μόνο για κινητά). Και μόνο τότε εγκαταστήστε το παιχνίδι και ξεκινήστε τις περιπέτειες σας!

 

Λήψη Final Fantasy XV σε υπολογιστή

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες