Fifa 18

Εναλλακτικές ονομασίες: FIFA 18

Fifa 18: Το πιο cool ποδόσφαιρο!

Πολύ, πολύ σύντομα, οι οπαδοί του ποδοσφαίρου θα βρεθούν σε μια νέα έκδοση του στούντιο προϊόντων παιχνιδιών Electronic Arts. Το παιχνίδι Fifa 18 είναι ένας εξαιρετικά ρεαλιστικός προσομοιωτής ποδοσφαίρου. Έκανε την παρουσίασή της πρόσωπο με έναν παίκτη που κατάφερε να κερδίσει δύο φορές τον νικητή του κορυφαίου ευρωπαϊκού τουρνουά κλαμπ Cristiano Ronaldo της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πατήστε το παιχνίδι Fifa 18 θα είναι σε πλατφόρμες:

 • Xbox One
 • PK
 • Πατήστε το Nintendo
 • PS4 και PS3
 • Xbox 360

Unic Technologies

Οι πραγματικοί οπαδοί ποδοσφαίρου μπορούν να παρακολουθήσουν όλο το εικοσιτετράωρο, και αν παίζετε σε ένα εικονικό πεδίο, τότε σε οποιαδήποτε μορφή. Φυσικά, προτιμούνται έργα υψηλής ποιότητας με εκτεταμένα χαρακτηριστικά και όμορφα, λεπτομερή γραφικά. Η FIFA 18, η οποία εισήγαγε τη μοναδική τεχνολογία Real Player Motion, είναι μία από τις πιο εξελιγμένες διασκεδάσεις. Αυτό σημαίνει ότι η διοίκηση έχει γίνει πιο ευέλικτη και ευέλικτη και ως εκ τούτου θα επηρεάσει άμεσα τις κινήσεις του Ρονάλντο και άλλων παικτών που δεν θα διαφέρουν με κανέναν τρόπο από την πραγματική ζωή.

Για να κάνετε ένα-σε-ένα εγκεφαλικά επεισόδια με τον εχθρό, να κάνετε επιθέσεις, περάσματα και άλλες κινήσεις μπορεί πλέον να είναι πολύ ακριβέστερη. Οι έμπειροι παίκτες θα αισθανθούν αμέσως αυτό, έχοντας εκτιμήσει τα πλεονεκτήματα. Εύκολα αναγνωρίσιμες επιθέσεις κορώνας, στροφές, κινήσεις μαρκαρίσματος και αρχειοθέτηση ποδοσφαιριστή. Οι προγραμματιστές έκαναν μια σχεδόν επαναστατική ανακάλυψη και τώρα ο τρόπος με τον οποίο κινείται ένας χαρακτήρας του υπολογιστή σχετίζεται άμεσα όχι μόνο με τα εσωτερικά χαρακτηριστικά του αλλά και με τα φυσικά του δεδομένα. Φανταστείτε ότι τα καλύτερα από τον κόσμο του ποδοσφαίρου θα είναι στη διάθεσή σας και μπορείτε να πάρετε κάποια από αυτά στην ομάδα.

Άλλες στιγμές παιχνιδιών

Download Το Fifa 18 θα είναι διαθέσιμο δωρεάν με τη μορφή μιας επίδειξης, για να νιώσετε την ομορφιά του παιχνιδιού. Θα είναι διαθέσιμη η λειτουργία ταχείας αντιστοίχισης και ένα μικρό επεισόδιο του παιχνιδιού. Η εγγραφή σε ειδήσεις στο στούντιο και στο σχεδιασμό παιχνιδιών προ-παραγγελιών δεν έχει νόημα. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να παίξετε στο Fifa 18 τρία πλήρεις ημέρες μπροστά από τα υπόλοιπα. Ταυτόχρονα, συμπεριλαμβάνονται επιπλέον επιδόματα και στοιχεία για την επιτυχή εκκίνηση, τα οποία περιλαμβάνονται σε 20 σύνολα ασφάλιστρα χρυσού. 10 εντολές θα είναι άμεσα διαθέσιμες:

 • Μάντσεστερ Σίτι
 • Atletico Madrid
 • Ρεάλ Μαδρίτης
 • Chelsea
 • Toronto
 • Bavaria
 • PSG
 • Yuventus
 • Manchester United
 • Λος Άντζελες Galaxy

Μιλώντας για ρεαλισμό, οι προγραμματιστές δεν ξεχάσει να προσθέσει το χρώμα και τα περίπτερα των οπαδών. Χωρίς τους ανθρώπους, κάθε παιχνίδι χάνει το νόημά του, αλλά συνήθως σε τέτοια παιχνίδια, δόθηκε έμφαση στο θέμα αυτό έμμεσα, καλά, υπάρχει κάτι που οι μάζες στο παρασκήνιο φωνάζουν, και εντάξει. Αυτή τη φορά όλα θα είναι πραγματικά: φωνές, κύματα, χαρτί υγείας στην πτήση στο γήπεδο. Θα εμφανιστούν επίσης διαφημίσεις στους τομείς, ο θεατής θα βρει το δικό του πρόσωπο των ατόμων, οι κάμερες θα αρπαχθούν από τις τάξεις και θα εμφανιστούν στη μεγάλη οθόνη. Οι άνθρωποι θα μετακινηθούν μεταξύ των σειρών, θα φτάσουν μέχρι τη γραμμή πεδίου. Ένας παίκτης μπορεί να γιορτάσει ένα επιτυχημένο γκολ τρέχοντας στις μπροστινές σειρές και πέφτοντας στα χέρια των οπαδών. Μεγάλη, σωστά;

Μιλώντας για το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά είναι καλύτερο να κατεβάσετε το Fifa 18 και να απολαύσετε το παιχνίδι. Αγοράστε και πωλήστε παίκτες, νοικιάστε προπονητές και άλλο προσωπικό υποστήριξης. Εργαστείτε, φροντίστε την υγεία των παικτών και την φιλική ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο μια συνάντηση ομάδων στον αγώνα στον αγώνα για το κορυφαίο βραβείο. Αυτό είναι ένα μακρύ και σκληρό έργο προετοιμασίας για τη σημαντική στιγμή. Αναπτύξτε τα δικά σας αστέρια και αντιγράψτε τα με τους διάσημους παίκτες. Ποιος ξέρει, είναι πιθανό ότι ένας ταλαντούχος προπονητής, ικανός να δημιουργήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο με ολόκληρους στρατούς, κοιμάται μέσα σου. Ήρθε η ώρα να το μάθετε.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες