FarmVille 2

Εναλλακτικές ονομασίες: FarmVille 2 Αγροτική απομόνωση, FarmVille 2,

Στο καλύτερο παιχνίδι FarmVille 2 Ciel μοναξιά.

Company Zynga παρουσιάζει Farmville 2 Αγροτική μοναξιά είναι ένα κινητό παιχνίδι στο είδος ενός αγροκτήματος που θα απευθύνεται σε όλους τους οπαδούς της κατεύθυνσης. Πρώτα απ 'όλα, προσελκύει κινούμενα γραφικά, αλλά αυτό δεν είναι μόνο το αξίωμά του. Ακόμη και αν δεν έχετε το Διαδίκτυο, μπορείτε ακόμα να αποστειρώνετε τα κρεβάτια και να φροντίζετε τα ζώα, να χτίζετε κτίρια και να συσσωρεύετε πόρους. Είναι αλήθεια ότι η επικοινωνία είναι απαραίτητη, διότι σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με άλλους παίκτες, να δημιουργείτε συμμαχίες μαζί τους και να διεξάγετε εργασίες. Εάν συνδεθείτε με την κοινότητα στο Facebook, θα υπάρχουν επίσης προνόμια και η πρώτη θα λάβει χρυσά κλειδιά, τα οποία δεν μπορείτε να τα κάνετε χωρίς.

εκατομμύρια παίκτες συνιστούν Farmville 2 Αγροτική μοναξιά για λήψη, επειδή αυτό είναι πραγματικά ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Εγκαταστήστε το και να παίξετε είναι εντελώς δωρεάν, αλλά το περιεχόμενο με πληρωμή δεν θα σας εκπλήξει. Για όσους προτιμούν την ταχεία μετάβαση, δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς αγορές. Αν θέλετε να αποδείξετε ότι τα πάντα μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνοι σας, δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε χρήματα. Μια άλλη μεγάλη είδηση ​​που μπορείτε να κατεβάσετε το FarmVille 2 Village μοναξιά στον υπολογιστή. Ταυτόχρονα, είναι δυνατή η άμεση κατασκευή της ιδιοκτησίας σε δύο πηγές στο τηλέφωνο και στον υπολογιστή, συγκρίνοντας την προσωπική επιτυχία.

Τι έχει προετοιμάσει το παιχνίδι.

Η γέμιση του παιχνιδιού είναι αρκετά γνωστή, έτσι θα τα καταλάβετε γρήγορα:

 • Αναλάβετε τα νέα επίπεδα
 • Game FarmVille 2 Η αγροτική απομόνωση αναπτύσσεται σε ένα χωριστό κομμάτι γης, και επομένως όλα βρίσκονται κοντά σε ένα σημείο.

  • Εφαρμογή δέρματος σε κρεβάτια καλλιέργειας
  • Βλάστηση και συγκομιδή
  • Αυτά και φροντίδα για τα ζώα
  • Χρησιμοποιήστε τον τροχό της τύχης και κερδίστε βραβεία
  • Βρείτε και εκτελέστε εντολές
  • Δημιουργία και Βελτίωση Κτιρίων
  • Εκπτύξτε την περιοχή
  • Στην αρχή θα συναντήσετε το κορίτσι Masha, για να διδάξετε στους αρχάριους τη σοφία της διαδικασίας παιχνιδιού. Για να γίνει πιο εύκολη η εκμάθηση, στην αρχή το αγρόκτημα είναι πολύ μικρό.

   Μπορείτε εύκολα να ακολουθήσετε όλες τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στα κρεβάτια και στα δέντρα, τη συγκομιδή, τη σίτιση και την αρμέγαση αγελάδων, παρέχοντας οικονομικά προσιτά αγαθά. Για να γίνει αυτό, οικοδομήστε διαφορετικά κτίρια (ένα μύλο, ένα αρτοποιείο, ένα μύλο βούτυρο, ένα εργοστάσιο τυριού και πολλά άλλα). Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο που επιτυγχάνεται, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ποικιλία αντικειμένων, φυτών και ζώων. Όλα όσα παράγετε πηγαίνουν σε έναν μεγάλο αχυρώνα. Καθώς είναι γεμάτο, θα πρέπει να αυξηθεί και για αυτό χρειάζεστε τα κλειδιά. Ωστόσο, χρειάζονται παντού, έτσι αυτό είναι το πιο πολύτιμο στοιχείο είναι ένα πραγματικό χρυσό κλειδί.

   Μην ξεχάσετε να κοιτάξετε το διοικητικό συμβούλιο κοντά στον αχυρώνα, όπου κρέμονται παραγγελίες για την παράδοση ορισμένων τύπων προϊόντων. Αν τα έχετε στο σωστό ποσό, κάντε κλικ για εκτέλεση. Έτσι κερδίζετε κέρματα και ελευθερώνετε χώρο στην αποθήκη για νέες αποδείξεις. Εσείς ο ίδιος θα εκπλαγείτε από το ποιο όμορφο αγρόκτημα θα μετατραπεί σε εδάφη σας. Οι κήποι ανθίζουν και αποδίδουν φρούτα, τα χωράφια τσιμπάνε με χύμα σιτάρι, πατάτες, ντομάτες και αγγούρια, στροφές με το βάρος τους καλαμπόκι, κλαδιά δέντρων λυγίζουν από μια πλούσια συγκομιδή μήλων, αχλαδιών, δαμάσκηνων και ροδάκινων. Στη συνέχεια υπάρχουν εργοστάσια όπου ψήνονται νόστιμες πίτες με διαφορετικά γεμίσματα, ωριμάζουν τυρί, βούτυρο και άλλα προϊόντα.

   FarmVille 2 Το αγροτικό παιχνίδι απομόνωσης θα είναι η αγαπημένη σας διασκέδαση, η οποία είναι πάντα εκεί, αξίζει να συμπεριλάβετε ένα τηλέφωνο ή έναν υπολογιστή. Κάθε μέρα όλο και περισσότερα επιτεύγματα και ενημερώσεις θα φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις. Εδώ γιορτάστε τις διακοπές (Πρωτοχρονιά, Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες και άλλοι), συζητήστε γεγονότα, συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και κερδίστε πολύτιμα βραβεία.

   

  Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες