Προσομοιωτή γεωργικής εκμετάλλευσης 14

Εναλλακτικές ονομασίες: Προσομοιωτή γεωργικής εκμετάλλευσης 14

Game Simulator Farming 14 για τους φυσικούς αγρότες.

Σήμερα είναι δύσκολο να εκπλήξεις κάποιον που έχει τέτοια κατεύθυνση παιχνιδιού σαν αγρόκτημα. Αυτό το θέμα, όπως φαίνεται, έχει παίξει πολύ καιρό από όλες τις πλευρές και δεν μπορεί να αναμένεται τίποτα νέο από αυτό. Αλλά μόνο προς το παρόν, ενώ ο Simulator Farming 14, του οποίου η ανάπτυξη ήταν καταληφθεί από το λογισμικό GIANTS, δεν θα καταλάβει. Πουθενά αλλού δεν θα βρείτε μια τέτοια ποικιλία γεωργικών μηχανημάτων (14 τίτλοι), όπως εδώ. Όλα αυτά όχι μόνο θα πρέπει να μάθουν πώς να διαχειριστούν, αλλά και να θυμούνται τι έχει σχεδιαστεί για κάθε μηχανή. Υπάρχουν τρακτέρ, ρυμουλκούμενα, καλλιεργητές, σπαρτικές μηχανές, θεριστικές μηχανές, ψεκαστήρες λιπασμάτων, χορτοκοπτικά, δεξαμενές κομποστοποίησης και πολλά άλλα.

Για να ξεκινήσετε, χρειάζεστε το Farming Simulator 14 για να κάνετε λήψη στο τηλέφωνό σας ή το tablet σας και ακολουθήστε προσεκτικά την εκπαίδευση. Παρόλο που το παιχνίδι διανέμεται δωρεάν και η πρόοδος μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την επένδυση πρόσθετου κεφαλαίου, υπάρχει και πληρωμένο περιεχόμενο. Οι τιμές ξεκινούν από 90 σεντς. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να κατεβάσετε το Farming Simulator 14 στον υπολογιστή, και στη συνέχεια όλα όσα συμβαίνουν στη μεγάλη οθόνη θα εμφανιστούν σε όλες τις λεπτομέρειες. Ωστόσο, ακόμη και σε μια μικρή οθόνη μιας κινητής συσκευής δεν θα αντιμετωπίσετε τις ενοχλήσεις, οπότε ο προγραμματιστής έχει όλοι καλά μελετηθεί.

Αποθηκεύστε την οθόνη και άλλες λειτουργίες.

Για να αρχίσετε να θυμάστε τι σημαίνουν οι γραφικές εικόνες στην οθόνη. Χρησιμεύουν στην εκτέλεση διαφορετικών εντολών και ενεργειών και είναι εύκολο να κατανοηθούν. Το κατάστημα όπου πωλούνται και αγοράζονται αγαθά εμφανίζεται ως καλάθι στην κορυφαία γραμμή. Οι αριθμοί δίπλα σε αυτό είναι ο λογαριασμός ελέγχου. Στη συνέχεια, το ποσοστό του αποθέματος, το επίπεδο καυσίμου και το εικονίδιο του μενού. Στα δεξιά, μια μεγάλη κλίμακα δείχνει την ταχύτητα του μηχανήματος. Αριστερά μπορείτε να δείτε το χάρτη του αγροκτήματος. Στην κάτω γραμμή, το εικονίδιο εμφανίζει τον τύπο της επιλεγμένης τεχνικής που ελέγχετε επί του παρόντος και κάνοντας κλικ σε αυτό, η μονάδα αλλάζει. Τα τελευταία είναι τα κουμπιά δράσης.

Το

Game Simulator Farming 14 έχει προετοιμαστεί για τους παίκτες:

  • Μάζα διασκέδασης με πολύχρωμα 3D γραφικά
  • Communications με άλλους παίκτες
  • Ανάπτυξη του ίδιου του αγροκτήματος
  • Επίτευξη νέων υψών μέσω σκληρής δουλειάς

Κάθε στοιχείο έχει πολλούς κλάδους. Για παράδειγμα, η ανάπτυξη της οικονομίας σημαίνει εργασία στον τομέα (σπορά και συγκομιδή διαφόρων καλλιεργειών με διάφορες τεχνικές), φροντίδα ζώων και μηχανημάτων, πρόσληψη εργαζομένων. Αλλά αυτές οι στιγμές έχουν επίσης πολλές μικρές αποχρώσεις, είναι απαραίτητο να διευκρινίσουμε ποια από αυτά σταδιακά. Με την πάροδο του χρόνου, θα έχετε νέα κτίρια, όπου θα υπάρχουν καφενεία, φεγγίτες, σιδηροδρομικοί σταθμοί, μύλοι, κατάστημα, ανεφοδιασμός καυσίμων και άλλες περιοχές. Το παιχνίδι Simulator Farming 14 όσο το δυνατόν πιο αναπαριστά τις πραγματικές συνθήκες διαβίωσης του αγρότη. Και αφήστε τις καλλιέργειες να ωριμάσουν γρηγορότερα από το συνηθισμένο, τα γεγονότα απαιτούν προσεκτική προσέγγιση και δεν ανέχονται βιασύνη.

Για να στείλετε το τρακτέρ στο πεδίο, πρώτα πρέπει να το φέρετε στο σωστό ρυμουλκούμενο, βεβαιωθείτε ότι η δεξαμενή ήταν γεμάτη καύσιμα. Εάν υπάρχει έλλειψη καυσίμων, πηγαίνετε στο βενζινάδικο και μόνο στη συνέχεια στο πεδίο. Θα πρέπει να μάθετε πώς να το διαχειριστείτε για να διατηρήσετε τη γραμμή καθαρά και να μην καταρρεύσει σε εμπόδια. Επίσης, το παιχνίδι Farm Simulator 14 σάς επιτρέπει να προσλάβετε εργαζόμενους και ενώ εκτελούν την εργασία σας (σπορά, όργωμα, συγκομιδή), δίνετε προσοχή σε άλλα θέματα.

Στην αρχή θα υπάρχουν δύο πεδία σε μια καλλιέργεια έτοιμα για συγκομιδή και από την άλλη μόνο θα σπαρθούν. Το παιχνίδι fs 14 προσφέρει την επιλογή ενός από τους τύπους σιτηρών: σιτάρι, σπόρους κράμβης ή καλαμποκιού. Εδώ θέλετε να δώσετε συμβουλές για να αφήσετε το καλαμπόκι μέχρι την ώρα που σηκώνεστε, επειδή για τη μεταποίησή του απαιτείται ειδικός εξοπλισμός και τα χρήματα είναι ακόμα χρήσιμα για πιο πιεστικά θέματα.

 

Προσομοιωτή γεωργικής εκμετάλλευσης 14

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες