Φάρμα Paradise: Το τυχερό νησί

Εναλλακτικές ονομασίες: Farm Island: Hay Bay City Paradise

Game Paradise Farm: Το νησί της τύχης θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Με σιγουριά, μπορούμε να πούμε ότι ο developer foranj κυκλοφόρησε ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι Paradise Farm: Luck Island. Θα απευθυνθεί όχι μόνο στα παιδιά, αλλά και στους ενήλικες παίκτες. Όντας σε αυτό, σαν να βρίσκεστε πραγματικά σε ένα ακριβό θέρετρο όπου μπορείτε να φάτε εξωτικά φρούτα, απολαμβάνοντας την καταπληκτική φύση του τροπικού νησιού.

Farm

Rai: Το Luck Island μπορεί να μεταφορτωθεί δωρεάν, το οποίο είναι ήδη ωραίο. Στη συνέχεια, οι παίκτες συναντώνται από έναν παπαγάλο που μιλάει παπαγάλος. Αυτός θα είναι ο οδηγός σας για τις τοπικές ομορφιές, βοηθώντας να νιώσετε άνετα με το μενού και την αρχή του παιχνιδιού. Είναι πολύ απλό και θα θυμάστε εύκολα το μάθημα, ώστε να μπορείτε σύντομα να αναλάβετε τη διοίκηση του νοικοκυριού σας. Με αυτόν θα μάθετε πώς να τροφοδοτείτε σωστά τα κοτόπουλα, να σπέρνετε και να συλλέγετε σιτάρι και τι χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα εργοστάσιο για την παραγωγή ζωοτροφών. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε το Paradise Farm: Island of Fortune σε έναν υπολογιστή, αν ναι, είναι πιο βολικό για σας να παίξετε.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της διασκέδασης που παρουσιάζονται.

Όσον αφορά τα γενικά χαρακτηριστικά, αυτό είναι:

Καλλιέργεια καλλιεργειών
 • Απαγορεύεται η πώληση αγαθών στο κατάστημα, η μεταφορά τους με αεροπλάνο ή ατμόπλοιο
 • Ιδρύματα του ζωολογικού κήπου
 • Κατασκευασμένο με παραγγελία
 • ξενώνας
 • Εξέλιξη αποστολών για τη μελέτη νέων εκτάσεων
 • Όπως μπορείτε να δείτε, το παιχνίδι Paradise Farm: Το νησί της τύχης έχει προετοιμάσει πολλά συναρπαστικά.

  • Ενδιαφέρεστε για ένα ευρύ φάσμα παικτών, ξεκινώντας παιδιά από 3 ετών
  • Beautiful σχεδιασμό ήχου
  • Διαγραμματισμός τρισδιάστατων γραφικών
  • Ability να κάνει αγορές για πραγματικά χρήματα

  K Οι ακόλουθες περιοχές ανήκουν στην περιοχή παιχνιδιού:

   Εάν θεωρείτε ότι το κύριο παιχνίδι συμπληρώνεται περιοδικά με προγραμματισμένες ενημερώσεις, δεν θα υπάρχει έλλειψη συναρπαστικών εργασιών. Η ιδέα της δημιουργίας μιας φάρμας σε ένα τροπικό νησί έχει γίνει πολύ επιτυχημένη. Οι συμμετέχοντες επιθυμούν να συλλέξουν πλούσιες συγκομιδές από καρύδες, μπανάνες, ανανά, μάνγκο και άλλα φρούτα στο εξωτερικό. Δεν είναι λιγότερο ενδιαφέροντα τα κατοικίδια ζώα του ζωολογικού κήπου: τα παντα, τα λιοντάρια, οι πολύχρωμοι παπαγάλοι, οι πελεκάνους και ακόμη και το μπροστινό. Για τον καθένα χρειάζεστε το πηλό και το σπίτι σας, όπου και να κρυβόταν για ύπνο.

   Χρειάζονται φαγητό και το παιχνίδι Paradise Farm: Lucky Island έχει φροντίσει ώστε να έχετε μια επιλογή από μια ποικιλία πολιτισμών, δομών και μηχανισμών που παράγουν αρκετή τροφή. Οι έμπειροι παίκτες γνωρίζουν ότι η επιχείρηση δεν περιορίζεται στην κατασκευή ενός συγκεκριμένου κτιρίου. Αργότερα θα πρέπει να βελτιωθεί για να αυξηθεί η παραγωγικότητά της και εάν αυτή η αποθήκη διαθέτει περισσότερο χώρο για την αποθήκευση εργαλείων, πρώτων υλών και τελικών προϊόντων.

   Farm Paradise: Ο Hay Island Bay είναι χτισμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να μην σας ωφελεί να παραμείνετε απομακρυσμένοι από τους υπόλοιπους παίκτες. Η επιτυχία έρχεται σε εκείνους που επικοινωνούν ενεργά. Μερικές φορές θα πρέπει να βοηθήσετε νέους φίλους, και μερικές φορές να τους ζητήσετε βοήθεια. Το εμπόριο είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας παιχνιδιού, επειδή άλλοι μπορούν να αγοράσουν κάτι που λείπει πολύ και ταυτόχρονα να πουλήσουν τα δικά τους πλεονάζοντα αγαθά. Μόλις γίνεστε περιορισμένοι σε μια καθορισμένη περιοχή, επειδή χρειάζεται να χτιστεί πολύ περισσότερο, αλλά δεν υπάρχει τόπος. Εάν καταφέρατε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα, στείλτε μια αποστολή στη ζούγκλα για να βρείτε νέα κατάλληλη γη. Ποιος ξέρει τι θα βρουν οι γενναίοι ταξιδιώτες στον θάμνο; Ίσως θα είναι σε θέση να βρουν ένα σπάνιο τεχνούργημα που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο παιχνίδι και να δώσετε πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους.

   Αλλά αυτό θα είναι διαθέσιμο μόνο εγκαίρως, αλλά όλα ξεκινούν με απλές εργασίες. Η αύξηση της πολυπλοκότητας και της ταχύτητας της δράσης είναι βαθμιαία και τα εικονίδια πάνω από τις ζώνες δείχνουν τι πρέπει να γίνει. Αυτές οι γραφικές εικόνες είναι αρκετά κατανοητές, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν δυσκολίες.

   

  Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες