Συνδέσεις

Εναλλακτικές ονομασίες: Εργάσιμες ημέρες
Παιχνίδια Αγροτικής Ημέρας - Εικονική Farm Business

Η ιδέα ενός προσομοιωτή αγροκτημάτων είναι γνωστή στους παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν έχει γίνει λιγότερο ελκυστική. Δωρεάν προσφορές για την εφαρμογή των επιχειρηματικών τους ταλέντων σε ένα γεωργικό τομέα το παιχνίδι αγροτικές ημέρες. Σχετικά με τον τύπο προγράμματος περιήγησης MMO, είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα επικοινωνίας και εικονικών επιχειρήσεων. Εκείνοι που είναι εξοικειωμένοι με αυτή την κατεύθυνση θα σημειώσουν πόσο ευχάριστο είναι να παίξουν τις Ημέρες των Αγροτών χάρη στην εξαιρετική γραφική παράσταση και την πλήρωση ήχου. Οι παίκτες θα ταξιδέψουν σε 38 επίπεδα, ανακαλύπτοντας κάτι νέο, επιτρέποντάς σας να προχωρήσετε. Αν για να συνοψίσουμε τις στιγμές του παιχνιδιού, η έννοια του παιχνιδιού έχει ως εξής:

 • Σπορά και συγκομιδή
 • Αγροτική επέκταση
 • Εγκατάσταση επιχειρήσεων
 • Ζώα
 • Αγορά συναλλάγματος
 • Επικοινωνία με τους παίκτες
 • Διαγωνισμοί και αναζητήσεις

Σημείωση Farmer

Αρχικά για να παίξετε το παιχνίδι Days Farm, μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από έναν χοίρο που χαίρεται να δώσει πολύτιμες συμβουλές ή μια υπόδειξη. Αλλά σίγουρα εσείς ο ίδιος καταλαβαίνετε ότι μόλις φτάσετε εδώ θα πρέπει να ανασηκώσετε το μανίκι σας και να αρχίσετε να καλλιεργείτε φυτά, προσπαθώντας να καταστήσετε τη συλλογή τους σταδιακά πιο ποικιλόμορφη. Αυτό το μονοπάτι περιμένει όλους, αλλά από καρότα και ντομάτες θα μεταβείτε σταδιακά σε κάτι πιο εξωτικό.

Δεν είναι μυστικό ότι κάθε προϊόν έχει τη δική του αξία και τιμή. Ορισμένες καλλιέργειες είναι εύκολο να αναπτυχθούν και συνεπώς όλοι οι αγρότες τους έχουν και η πώληση τους δαπανηρά δεν θα λειτουργήσει. Αλλά υπάρχουν πάντα πιο πολύτιμες ποικιλίες. Θα πρέπει να περάσουν, επειδή χρειάζονται ειδική φροντίδα και σε οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να πεθάνουν λόγω επιτήρησης. Ωστόσο, εάν κατορθώσατε να αναπτύξετε κάτι πραγματικά πολύτιμο, το άριστο κέρδος είναι εγγυημένο. Τα ζώα βοηθούν ταχύτερες εξοικονομήσεις κεφαλαίων:

 • Οι ορδέες και οι γαλοπούλες θα βάλουν τα αυγά.
 • Πρόβατα θα δώσει μαλλί.
 • Αγελάδες γεμίζουν δοχεία γάλακτος

A ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρει το εισόδημα είναι ένας μελισσοκομία. Θα πρέπει να ταρακουνθείτε με αυτό και μην ξεχνάτε το γεγονός ότι οι μέλισσες αισθάνονται ωραία και δουλεύουν για το καλό σας και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ευχαριστήσει. Συμπληρώνοντας την αποθήκη με προϊόντα, πηγαίνετε στην αγορά στο χωριό, όπου θα βρείτε απασχολημένο εμπόριο και πηγές χρήσιμων πληροφοριών.

Παράγουμε και πουλάμε

Η εγγραφή

αγροτικών ημερών περιλαμβάνει δεδομένα στα οποία καθορίζετε ένα όνομα (login), τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα διακομιστή (αυτό περιλαμβάνει όλες τις συνήθεις επιλογές), συμφωνείτε με τους κανόνες. Τώρα ακούμε τον χοίρο, ο οποίος εισάγει την πορεία των υποθέσεων, και μετά αρχίζουμε να εκτελούμε καθήκοντα. Έχοντας φτάσει σε κάποιο στάδιο, μπορείτε να χτίσετε επιχειρήσεις και κτίρια που διευκολύνουν τη ζωή κάθε γεωργού:

 • Cowsheds με κοτόπουλο coops
 • Σκελετοί με πρόβατα
 • Αναπτύξτε τα πεδία για τις καλλιέργειες
 • Κατασκευάστε εργοστάσια: γαλακτοκομεία, κλωστές, καραμέλες και μαγιονέζα
 • Δημιουργία αλιευτικών θέσεων
 • Κατασκευάστε ένα κλαμπ χώρας

Big αγροκτήματα Ημέρες εκτροφής για το iPlayer απαιτεί την ανάπτυξη διαφορετικών επαγγελμάτων και θα πρέπει να εργαστείτε ως μελισσοκόμος, να πωλήσετε σιτηρά, ζώα και τα παράγωγά του. Αυτό συμβαίνει στην αγορά όπου όλοι οι παίκτες συγκεντρώνονται για να προσφέρουν επίσης τα προϊόντα τους και να ανταλλάσσουν πληροφορίες. Προκειμένου τα προϊόντα σας να είναι σε ζήτηση, μελετήστε την προσφορά και τη ζήτηση, καθώς και την τιμολόγηση. Προκειμένου το εμπόριο να φτάσει δυναμικά, η διαφήμιση των αγαθών είναι απαραίτητη και για το σκοπό αυτό υπάρχει μια πινακίδα. Εάν βλέπετε άτομα με θαυμαστικό, γνωρίζετε ότι έχουν καθήκοντα για εσάς για τα οποία παρέχεται ένα τέλος με τη μορφή πόντων μπόνους ή νόμισμα. Επισκεφθείτε ένα κατάστημα υλικού εάν σκοπεύετε να φτιάξετε ένα νέο κτίριο και δεν υπάρχουν αρκετά διοικητικά συμβούλια και εργαλεία. Οργανώστε επίσης έναν διαγωνισμό με τους παίκτες συμπληρώνοντας αναζητήσεις.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες