Far Cry Primal

Εναλλακτικές ονομασίες: Far Krai Primal

Far Cry Primal παιχνίδι στη Μεσολιθική εποχή.

Οπαδοί μιας σειράς σκοπευτών περιμένουν μια πραγματική έκπληξη όταν η εταιρεία Ubisoft Montreal παρουσίασε το νέο της έργο από τη σειρά Far Cry. Το παιχνίδι για τους μεμονωμένους παίκτες Far Cry Primal στο είδος της ταινίας δράσης περιπέτειας αποφάσισε να στείλει τους παίκτες στην εποχή της πέτρας, εξοπλίζοντας με παπούτσια, άξονες και αναγκάζοντάς τους να επιβιώσουν στην άγρια ​​φύση.

Ήδη γνωστό ότι το Far Cry Primal λήψη για ένα Xbox και PlayStation 4 μπορεί να είναι 23. 02 2016 και 1 Μαρτίου στα Windows. Το προϊόν θα κυκλοφορήσει στις συλλογές και στις ηλεκτρονικές εκδόσεις και εάν στην πρώτη περίπτωση το παιχνίδι περιλαμβάνει φυσικά αγαθά, οι δεύτεροι παίκτες θα λάβουν επιπλέον όπλα και αποστολές.

Στον κόσμο των άγριων θηραμάτων.

Ο άνθρωπος δεν συνηθίζει να παλεύει τους εχθρούς. Αυτή η ικανότητα φέρει στον εαυτό του από την εποχή των λίθων, όταν δεν υπήρχαν πυροβόλα όπλα, εξοπλισμός και οφέλη που βοηθούν στην επιβίωση μετά από τραυματισμούς και ασθένειες. Ο πρωτόγονος άνθρωπος θα μπορούσε μόνο να υπολογίζει στη δική του δύναμη, πονηρία, ευκινησία, ταχύτητα και ακρίβεια.

Τα άτομα είναι επίσης ζώα, αλλά πιο ανυπεράσπιστα στην αρχική τους μορφή. Δεν έχουν αιχμηρά νύχια και δυνατά κυνόδοντα, είναι κατώτερα από τα ζώα με ταχύτητα και δύναμη, αλλά η νοημοσύνη έχει ένα άλλο πλεονέκτημα. Οι πέτρες και το ξύλο μετατρέπονται σε όπλα, αντικαθιστώντας τις ελλείπουσες ιδιότητες της ανατομίας.

Παίζοντας τον μοναδικό επιζώντα της φυλής από το Takkar, θα παίζεις:

 • Luki
 • Κορυφές
 • Dubinka
 • Copy

Ακόμα και οι πέτρες που μπορούν να πεταχτούν σε ζώα ή εχθρικά μέλη άλλων φυλών είναι κατάλληλες.

Heroy είναι πρόθυμος να εκδικηθεί τη δολοφονία μιας οικογένειας και να βρει μια νέα θέση σε έναν τόσο σκληρό κόσμο. Αφήνεται μόνος του, εξαρτάται αρχικά μόνο από τον εαυτό του, αλλά στη συνέχεια μαθαίνει να δαμάζει άγριους θηρευτές και τον βοηθούν σε αψιμαχίες. Ποιος θα σκεφτόταν ότι οι τίγρεις, οι αρκούδες και οι λύκοι θα έπαιρναν την πλευρά του ανθρώπου, αλλά αυτό είναι έτσι και τώρα το κυνήγι των μαμούθ γίνεται πιο επιτυχημένο. Ένα μεγάλο σφάγιο δίνει όχι μόνο άφθονο κρέας σε ένα ζεστό δέρμα ευκολότερο να ζεσταθεί, και τα οστά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με όφελος. Και αν δαμάσετε την κουκουβάγια, θα γίνει ένας εξαιρετικός προσκοπιστής, κοιτάζοντας το τεράστιο έδαφος κατά την πτήση.

Οι προϊστορικοί και σύγχρονοι άνθρωποι δεν είναι πολύ διαφορετικοί: υπάρχουν φιλικοί και επιθετικοί λαοί. Ο Takkar θα συναντηθεί με εκπροσώπους και των δύο πλευρών στο Oros και αν κάποιοι από αυτούς αποκτήσουν νέα γνώση, άλλοι θα τον αναγκάσουν να συμμετάσχει σε μάχες, αλλά σε αυτούς θα γίνει ισχυρότερος και πιο έμπειρος, πράγμα που θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Ένας ηγετικός χαρακτήρας έχει δύο αποστολές: να επιβιώσει σε συνθήκες συνεχούς κινδύνου, και παγκόσμιο να γίνει ο ηγέτης όλων των Oros. Και στις δύο περιπτώσεις, θα πρέπει πάντα να είστε στη φρουρά σας και να προχωρήσετε προς το στόχο, αποκτώντας νέες δεξιότητες.

 • Προπαραγωγή εργατικών εργαλείων
 • Δημιουργήστε όπλα
 • Πακέτα για φαγητό
 • Ξεκινήστε μια φωτιά για να κρατήσετε ζεστό
 • Χρησιμοποιήστε διαθέσιμα υλικά με το πλεονέκτημα του
 • Αναπτύξτε τη φυλή σας, καθιστώντας την ανίκητη
 • Να φανείτε ότι μπορείτε να είστε ο πιο επικίνδυνος αρπακτικός στην περιοχή και ικανός οδηγός

χαρακτηριστικά παιχνιδιού.

Εκτός από την κύρια εκστρατεία, οι συγγραφείς δημιούργησαν μια προσθήκη με τη μορφή τριών μοναδικών αποστολών The Legend of the Mammoth. Λήψη Far Cry Primal με την προσθήκη θα είναι σε θέση να τους παίκτες που έκανε την προ-παραγγελία της.

B Far Cry Primal στον Η / Υ αναβιώνει τον αρχαίο κόσμο με μοναδική φύση, άγρια ​​φύση και ανθρώπους που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του. Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να περάσει η δοκιμασία με αξιοπρέπεια, χρησιμοποιώντας διαθέσιμα μέσα.

 • Βεβαιωθείτε ότι το αίμα ενός ζώου που σκοτώθηκε σε ένα κυνήγι θα προσελκύσει αρπακτικά ζώα.
 • Δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε φωτιά θα σας δώσει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες φυλές.
 • Η απώλεια ενός από τα εξημερωμένα κατοικίδια ζώα μπορεί να αναπληρωθεί αν βρείτε και εφαρμόσετε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, μπορεί να αναστηθεί.
 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες