Μακριά φωνή 5

Εναλλακτικές ονομασίες: Μακριά φωνή 5

Far Cry 5: λατρεία της πίστης.

The Far Cry 5 παιχνίδι πρώτου προσώπου shooter που ανακοινώθηκε για κυκλοφορία στις αρχές του 2018 έχει αναδεύσει το μυαλό των κοινωνικά ενεργών gamers. Το σενάριο της επόμενης σειράς Far Cry αναπτύχθηκε αρκετά χρόνια και πολύ πριν από τη σχεδιαζόμενη απελευθέρωση. Ωστόσο, η κοινωνία έβλεπε σε αυτήν μια σύνδεση με τα σημερινά πολιτικά προβλήματα: την εκλογή του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, την απόσυρση της Βρετανίας από την ΕΕ. Και παρόλο που πρόκειται μόνο για τα περίπλοκα σχόλια των δημοσιογράφων, δεν ήταν πραγματικά χωρίς πολιτική. Συγκεκριμένα, ο συγγραφέας Dan Hay παραδέχθηκε ότι επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τις ιδέες του αποσχιστισμού. Κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας και της νεολαίας του, ανησυχούσε κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου των δύο χωρών και τις συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις.

Για τους παίκτες, που αρχίζουν να παίζουν το παιχνίδι Far Cry 5, νιώθουν την πραγματικότητα του τι συμβαίνει, ο Dan ήθελε να γράψει ένα αξιόλογο σενάριο. Για να γίνει αυτό για δύο εβδομάδες η ομάδα ανάπτυξης πήγε στη Μοντάνα. Σπούδασαν τον ρυθμό της ζωής, την ιδεολογία, τη θρησκευτικότητα, τις αξίες και την απροθυμία του πληθυσμού, ότι κάποιος άλλος παρενέβη με τον συνηθισμένο τρόπο. Ήταν αυτό το κράτος που ακολούθησε ως βάση για την εξέλιξη των γεγονότων. Το αποτέλεσμα ήταν ένα επίκαιρο, καλά μελετημένο προϊόν τυχερού παιχνιδιού για το πώς σχηματίστηκε μια αίρεση σε έναν ήσυχο παράδεισο, ο οποίος αποφάσισε ότι έληξε το τέλος του κόσμου. Παρόλο που η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη, συμπίπτει πλήρως με τα δόγματα που ακολουθούν οι οργανισμοί αυτοί.

Όταν ανοίχτηκε η ηγετική γραμμή, οι προγραμματιστές έλαβαν μια αναφορά από ένα μέρος πολιτών που εξέφρασαν την επιθυμία τους φανατικοί, ως ανταγωνιστές, να παρουσιαστούν ως μουσουλμάνοι. Είναι αλήθεια ότι αυτή η φωνή επικρίθηκε και όλα παρέμειναν αμετάβλητα, κάτι που είναι κατανοητό, δεδομένης της αρχικής ιδεολογίας που ενσωματώνεται στο έργο.

Φανταστικό, αλλά ένας τόσο ρεαλιστικός κόσμος.

Μετά την ανακοίνωση, πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να κατεβάσουν Far Cry 5, και να πάρουν τη θέση του αναπληρωτή σερίφη. Είναι από το πρόσωπό του να ενεργεί, βοηθώντας τις δυνάμεις του νόμου και της τάξης να διαχειριστούν την vendetta.

Οι ενέργειες ξεδιπλώνονται στη φανταστική πόλη της ελπίδας, όπου ο αυτοανακηρυγμένος ριζοσπάστος προφήτης Τζόζεφ Σιντ ανακοινώνει ότι έχει έρθει για να σώσει τους ανθρώπους από τη φλογερή ύαινα. Αυτός ενσταλάζει στο μυαλό των κατοίκων σύγχυση και φόβο για την προσέλκυση τους στις τάξεις της κοινωνίας "Πύλες της Εδέμ." Μόνο όσοι έχουν προσχωρήσει θα σωθούν, αλλά δεν υπολογίζει πολύ στην εθελοντική θέληση και χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα. Και αν κάποιος αντιστέκεται ενεργά, η ψυχή «σώζεται» απέναντι στη θέλησή του με ένα απλό πλάνο στο κεφάλι, φυσικά, μετά από έντονη προσευχή και αθωότητα. Όταν ο Σιντ μετακόμισε από λόγια σε απειλές, προσπάθησαν να λογοδοτήσουν μαζί του. Αλλά όταν οι απειλές αντικαταστάθηκαν από βίαιες επιθέσεις, οι άνθρωποι, των οποίων η θέληση παρέμεινε αδιάσπαστη, άρχισαν να παλεύουν ενεργά τους σεκταριανούς.

Έχοντας ξεκινήσει στο Far Cry 5 για να παίξει, στο ρόλο του βοηθού σερίφης είναι να συλλάβει τον διοργανωτή της αίρεσης, που ο ίδιος ονομάζει τον πατέρα, και τους οπαδούς του αδελφούς και αδελφές ή "Δελτία". Μεταξύ αυτών είναι ιδιαίτερα δραστήριοι:

  • Ο Ιακώβ, συνταξιούχος αξιωματικός, προπονούσε τώρα τη δική του ένοπλη μονάδα.
  • Fate απεικονίζει μια καλή γυναίκα Σαμαρείτη για να θέσει κάτω την επαγρύπνηση των ανθρώπων, αναγκάζοντας Sid να εμπιστευτεί.
  • John χρησιμοποιώντας τη θέση του δικηγόρου, αγόρασε ένα μεγάλο οικόπεδο για την αίρεση στην περιοχή της πόλης Hope.

Αλλά στις τάξεις της αντίστασης του παιχνιδιού iPlayer Far Cry 5 υπάρχουν γενναίοι ήρωες:

  • Pastor Jerry ο ιερέας που έγινε μάρτυρας, ως μέρος του κοπαδιού, πήγε στον ηγέτη της "Πόρτας της Εδέμ".
  • Nick Paradise πιλότος και μέλος της αίρεσης, που αποφάσισε να την αφήσει για χάρη των δικών τους παιδιών.
  • Mary Fairgrave είναι ένα από τα θύματα των σεκταριστών. Είναι η ερωμένη του κολοκυθίου "Φτερά της Αγάπης", όπου χύθηκε αίμα, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα της.
 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες