Οικογενειακή φάρμα

Εναλλακτικές ονομασίες: Οικογενειακό αχυρώνα

Family Barn - το προσωπικό σας dacha

Τα παιδιά αγαπούν να πάνε με τους γονείς τους σε μια εξοχική κατοικία. Αυτή είναι μια ευκαιρία να επισκεφθείτε τη φύση, να κάνετε ηλιοθεραπεία και να βουτήξετε στον ποταμό, να παίζετε με φίλους, να τρώτε φράουλες, μήλα και σταφίδες. Αλλά αν δεν έχετε καλοκαιρινό σπίτι ή δεν είναι εποχή, το Family Farm θα το αντικαταστήσει πλήρως.

Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι σε στυλ κινουμένων σχεδίων, όπου κάθε λεπτομέρεια φαίνεται πολύχρωμο, σε πλούσια χρώματα, με καθαρά γραφικά. Έχει σχεδιαστεί για ψυχαγωγία σε έναν υπολογιστή, αλλά μπορεί επίσης να εγκατασταθεί σε Android, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε πάντα ένα αγρόκτημα τσέπης στο χέρι και το Family Farm να παίζει μόλις η στιγμή είναι σωστή. Τώρα οι φίλοι σας είναι πάντα εκεί, επειδή τα προγράμματα περιήγησης είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε οι πραγματικοί παίκτες να διαμένουν ταυτόχρονα, ελέγχοντας τα εδάφη τους και επικοινωνώντας online. Εδώ θα συναντήσετε νέους ανθρώπους και θα κάνετε φίλους, ακόμη και αν ζουν στην άλλη πλευρά της Γης.

A αγροτική ανάθεση διασκέδαση

Για να ξεκινήσετε χρειάζεστε μια οικογενειακή εγγραφή αγροκτημάτων για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Σίγουρα η διαδικασία είναι γνωστή σε σας: ενημερώνουμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, επινοούμε έναν κωδικό και όνομα στο παιχνίδι, εισάγοντας τα δεδομένα στην προτεινόμενη φόρμα εγγραφής. Το κύριο πράγμα είναι να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης και το όνομα για να εισέλθετε στο λογαριασμό από οποιονδήποτε υπολογιστή. Φυσικά, πρέπει να τα κρατήσετε μυστικά έτσι ώστε εκτός από σας να μην μπορεί κανείς να διεισδύσει στη σελίδα σας.

Τώρα, όταν είστε ήδη ιδιοκτήτης ενός μικρού τεμαχίου γης, αρχίστε να το αναπτύξετε:

 • Επιλέξτε τα οικόπεδα με διαφορετικές καλλιέργειες
 • Πορτογαλικά ζώα: άλογα, αγελάδες, πρόβατα, πουλερικά
 • Αποδόσεις αποκομμάτων
 • Δημιουργήστε ένα εργοστάσιο για την επεξεργασία προϊόντων
 • Προσφέρετε και αγοράστε
 • Φιλία με τους γείτονες

Για την ευκολία, τοποθετήστε τα χωράφια και τις εγκαταστάσεις παραγωγής δίπλα-δίπλα έτσι ώστε το γάλα να μετατραπεί αμέσως σε ξινή κρέμα, τυρί cottage, τυρί. Κατασκευάστε μύλους και αρτοποιεία με ένα πεδίο σιταριού. Σύντομα η φυτεία σας θα φανεί καλά καλλωπισμένη και τακτοποιημένα χωρισμένη σε τομείς, μεταξύ των οποίων υπάρχουν μονοπάτια με βότσαλα, θάμνους με ανθοφορία και οπωροφόρα δέντρα.

Μην ξεχνάτε ότι το Farm Family της iPlayer είναι ένας προσομοιωτής, οπότε όλα είναι πιστευτά εδώ. Εάν τα φυτά δεν ποτίζονται, θα εξαφανιστούν και δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε το έργο της συγκομιδής. Αυτό θα έχει και άλλα προβλήματα - την έλλειψη πρώτων υλών για επεξεργασία και το τελικό προϊόν. Και αν δεν έχετε ολοκληρώσει την εργασία - θα υποστείτε απώλειες. Από την άλλη όμως, για τα πωληθέντα προϊόντα, θα λάβετε χρυσά νομίσματα, μπόνους και βραβεία, χάρη στα οποία θα μπορέσετε να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο του παιχνιδιού, όπου θα ανοίξουν νέα κτίρια και ευκαιρίες.

Αφήστε το παιχνίδι να φαίνεται απλό, αλλά είναι ένα παραπλανητικό συναίσθημα. Πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αφήστε τα στυλό σας και μην πάρετε βρώμικη γη, εργάζονται σε αυτό για να είναι πολλά. Και όταν επεκταθεί η οικονομία, οι κύριοι βοηθοί θα είναι νέες μηχανικές, βελτιωμένες εξαγορές.

Στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού

  Το
 • Game Family Barn παρουσιάζεται στους παίκτες δωρεάν
 • Ενημερωθείτε με άλλους συμμετέχοντες, θα βρείτε νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους
 • Είναι απαραίτητο να φυτέψετε δενδρύλλια, σπόρους σποράς, δέντρα φυτών, θάμνους και λουλούδια
 • Χρωματίζεται η καλλιεργούμενη καλλιέργεια
 • Προϊόντα διατίθενται σε 200-t
 • Βρείτε περισσότερα από 100 τρόπαια
 • Παραγγείλετε και εκτελέστε τις έναντι αμοιβής - κέρματα και δώρα
 • Updates διαφοροποιούν τη λειτουργικότητα του παιχνιδιού και των καθηκόντων του

Ανταγωνίζονται με άλλους παίκτες στην απόδοση των αγροκτημάτων, η κούρσα αλόγων, κερδίζουν περισσότερα από άλλα. Οι αρχάριοι θα υποβληθούν σε εισαγωγική εκπαίδευση, η οποία θα εξηγήσει τις αποχρώσεις και θα τους βοηθήσει να εγκατασταθούν. Ο περαιτέρω έλεγχος περνά σε εσάς και όλα τα σφάλματα με τα επιτεύγματα εξαρτώνται από εσάς.

 

Οικογενειακή φάρμα

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες