Παραμυθένια ουρά

Εναλλακτικές ονομασίες: Νεράιδα ουρά

Game Fairy Tail - μια εκπληκτική φαντασία

Μην κουραστείτε να εκπλαγείτε από προγραμματιστές που είναι σε θέση να εφεύρουν μαγικούς κόσμους, να τους αναβιώσουν με τη βοήθεια παράξενων πλασμάτων, μαγικών και φυσικών στοιχείων. Τους αναγκάζουν όχι μόνο να λειτουργούν, αλλά και να αλληλεπιδρούν αρμονικά μεταξύ τους: να δημιουργούν επαφές, να κάνουν διαμάχες και να κάνουν φίλους, να δίνουν και να εκτελούν εντολές, μερικές φορές παλεύουν, μερικές φορές εμπορεύονται ή καλλιεργούν κάτι.

Fantasy browser παιχνίδι Fairy Tail με λειτουργία για πολλούς παίκτες είναι μία από αυτές τις δημιουργίες των κυρίων χώρου παιχνιδιών. Είναι κατασκευασμένο με το ύφος του anime, και αυτός είναι ένας άλλος λόγος για να το δούμε σε εκείνους που δεν είναι αδιάφοροι για τους μεγάλους μάτια τους ήρωες.

Your άδεια διαμονής

Οι κάτοικοι του βασιλείου του Fiore, που βρίσκεται στη δυτική χερσόνησο του εδάφους της Γης, χαίρονται να σας δουν στο ρόλο ενός νέου οικιστή. Εδώ στον κόσμο και τη φιλία ζουν 17 εκατομμύρια μάγοι, αλλά μερικές φορές υπάρχουν αμφιλεγόμενα σημεία που οδηγούν σε αντιπαλότητα και τον ανταγωνισμό.

. Η κύρια δουλειά τους είναι το μαγικό εμπόριο. Όλες οι υπάρχουσες συντεχνίες και οι ελεύθεροι δημιουργοί υπόκεινται στο Magic Council, το οποίο ελέγχει τα οικονομικά, εκχωρεί θέσεις και εξουσιοδοτεί. Για να παίξετε στο Fairy Tail, πρέπει να περάσετε από τη δοκιμή και να πάρετε μια αφοσίωση.

Η πρώτη, απλούστερη δοκιμασία θα είναι Fairy tail εγγραφή:

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Password
  • Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης
  • Δημιουργία λογαριασμού

Ή συνδεθείτε μέσω Odnoklassniki, VKontakte, Meil. ru, Fesbuk, ενώνοντας μια ομάδα παικτών που ενδιαφέρονται για το παιχνίδι. Όταν λάβετε το δελτίο σας, ονομάστε το φύλο και το όνομά σας και, επίσης, επιλέξτε τις ικανότητες που σας ενδιαφέρει να γίνετε μία από τις τέσσερις κατηγορίες ηρώων:

  • Ο Στοιχειώδης Μάγος - μεγάλωσε μόνος του, λίγο αποσυρμένος, αλλά σκόπιμος. Διαθέτει τη δύναμη τεσσάρων στοιχείων της φύσης.
  • Ο δολοφόνος του δράκου ξέρει τα μυστικά της αρχαίας μαγείας και ξέρει πώς να πολεμάει τους δράκους.
  • Ο μάγος είναι χρήσιμος στο μαγικό επανασυναρμολόγηση, όταν είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσει διαφορετικούς εχθρούς και δεν έχει ίσες στις πρώτες θέσεις στην επίθεση.
  • Ο κλητήρας δεν μπορεί να καυχηθεί με σωματική δύναμη, αλλά έχει μάθει να ελέγχει τα αστέρια και τώρα καλεί τη δύναμή τους στις μάχες.

Πατήστε σε ένα νέο χώρο

Όταν επιλέγετε τον μαγικό χαρακτήρα που αντιπροσωπεύει τα αρσενικά και τα θηλυκά, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι όλα τα επακόλουθα γεγονότα, οι εξελίξεις και οι εταίροι συνδέονται με αυτό.

Το μόνο που παραμένει αμετάβλητο είναι η συνεχής ανάπτυξη του ήρωα μέσω της ενεργού συμμετοχής στη ζωή της πόλης, της εκπλήρωσης των καθηκόντων, της συσσώρευσης χαρακτηριστικών και νέων ταλέντων. Θα χρειαστείτε καλό εξοπλισμό και αληθινούς φίλους, πιο χρήσιμα ξόρκια και συμμάχους σε περίπτωση επικίνδυνης κατάστασης.

Κανείς δεν έχει ακυρώσει το νόμισμα του παιχνιδιού, για το οποίο αγοράζονται χρήσιμα αντικείμενα και επιταχύνεται η ανάπτυξη ταλέντων και συνεπώς αποθηκεύει κρυστάλλους με χρήματα σε μεγάλες μάχες, μικρές αποστολές και καθημερινή παραμονή στο iPlayer Fairy Tail.

Συμπληρώστε το σκορ θα βοηθήσουν την πολιορκία, τη μάχη του καταστήματος, τον Πύργο του Παραδείσου, συμμετοχή στην οποία συμμετέχει η εταιρεία άλλων μελών της συντεχνίας. Μετά την εγγραφή, θα περάσετε τα μαθήματα ενός νεαρού μάγο και δοκιμάσετε τη δύναμή σας σε μια μάχη κατάρτισης, για την οποία θα λάβετε ακόμα μια ανταμοιβή κίνητρο.

Όσο περισσότερο μελετάτε, τόσο ευρύτερες είναι οι ευκαιρίες σας, αλλά το πιο ευχάριστο είναι ότι οι νεοφερμένοι λαμβάνουν υποχρεωτικά δώρα για την πρώτη εβδομάδα και καθημερινά είναι πιο σημαντικοί. Αναφέρεται επίσης η διάρκεια παραμονής στο διαδίκτυο.

Τα επίπεδα απομάκρυνσης

δίνουν μια άλλη ανακάλυψη. Σύντομα θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε τον εξοπλισμό του ήρωα, επιλέγοντας εξοπλισμό στο μενού, τότε θα είναι διαθέσιμη η μαγεία, μπορείτε να αναβαθμίσετε τα όπλα σας στο σφυρηλάτηση, βελτιώνοντας τις λειτουργίες τους και το κουμπί "μάθηση" θα σας επιτρέψει να εκπαιδεύσετε τα προσωπικά σας χαρακτηριστικά.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες