Fable III

Εναλλακτικές ονομασίες: Fable III

Pray, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ότι αυτή η σειρά παιχνίδι Fable. Fable 3 το παιχνίδι στην εποχή του ήταν ένα από τα πιο αναμενόμενα έργα, και σε αυτήν την ημέρα κατέχει με βεβαιότητα τη θέση, προσελκύοντας την προσοχή των χιλιάδες παίκτες από όλο τον κόσμο κάθε μέρα. Περισσότερα από τα προηγούμενα προγραμματιστές παιχνιδιών έχουν προσπαθήσει να καλύψει όσο το ευρύτερο κοινό των gamers, καθιστώντας τη διαχείριση του παιχνιδιού, όπως προσιτό και κατανοητό (η οποία είναι ο λόγος για το παιχνίδι και κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή έργα). Τώρα οι δημιουργοί του Fable 3 στο PC ανεβάσει τον πήχη ακόμα ψηλότερα. Οι ουσιαστικές αλλαγές gameplay του παιχνιδιού. Στο τρίτο μέρος του παιχνιδιού, δεν είναι δυνατό να αποδειχθεί τα τρόπαια περαστικούς και ο ήρωας θα πρέπει να απαλλαγεί από την ανάγκη να συγκεντρωθούν τέσσερις διαφορετικούς τύπους εμπειριών. Τώρα δεν υπάρχει πλειοψηφία από τη μία πλευρά είναι αρκετά χρήσιμο, αλλά από την άλλη - εντελώς περιττή δείκτες. Τώρα, το έργο δεν είναι εξοπλισμό με οθόνη, και οι προγραμματιστές έχουν αποφασίσει να διαγράψει το αρχείο καταγραφής.

Παιχνίδι Fable III έχει γίνει πιο ορθολογικό και εύλογο. Με την πρώτη ματιά, ένα ενημερωμένο περιβάλλον και το gameplay μπορεί να φαίνεται δυσάρεστο, αλλά μην πανικοβάλλεστε μπροστά από το χρόνο - είναι όλα θέμα χρόνου και τις συνήθειες. Για παράδειγμα, στο τρίτο μέρος για την αγορά αγαθών και διαμόρφωσης του χαρακτήρα σας θα πρέπει να πάει στο κατάστημα και να πάει προς τα δεξιά πάγκο, αντί να ρίχνεις τη συνήθη κατάλογο των προϊόντων. Η διαφορά αυτή δίνει το παιχνίδι ιδιαίτερη γοητεία του.

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα χρειαστεί να κατεβάσετε το Fable 3 παραδόσεις. Το έργο υλοποιείται ένα διαδραστικό χάρτη που επιτρέπει ο ήρωας για να διερευνήσει τις διάφορες περιοχές, να βρουν αποστολές και αμέσως να αλλάξει κατεύθυνση, προσαρμόζοντας ανάλογα με το σημείο της ανάθεσης. Ο χαρακτήρας σας θα είναι σε θέση να αγοράσουν ακίνητα στο φτηνό, και να αγοράσουν διαφορετικά πράγματα σε μειωμένες τιμές, οι οποίες συχνά προσφέρουν οι έμποροι.

Παιχνίδι Fable 3 λαμβάνει χώρα 50 χρόνια μετά την δεύτερο μέρος. Τώρα ο κόσμος κυβερνάται από τον γιο του τελευταίου ήρωα Logan, και ως ο κύριος χαρακτήρας θα παίξει ο μικρότερος αδερφός του. Η παλαιότερη Logan παίρνει, η πιο απολυταρχική διακυβέρνηση και έγινε η σχέση του με την οικογένειά του, η οποία προκαλεί τη διαφυγή πρωταγωνιστής. Τι θα συμβεί στη συνέχεια; Σας συνιστώ να κατεβάσετε και fabliau 3 για να μάθουν για τα πάντα οι ίδιοι. Ως μια σύντομη ανακοίνωση αυτή μπορεί προσθέσω μόνο ότι ειρηνικά εδώ τίποτα δεν θα λυθεί, και ο πρωταγωνιστής ξεκινήσει ένα ταξίδι, την πρόσληψη ξένους και κατοίκων των αστικών κέντρων στην αντίσταση του στρατού του. Ενδιαφέρον, έτσι δεν είναι;

Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, το τρίτο μέρος fabliau πρωταγωνιστής μπορεί να αγωνιστεί με τη χρήση όχι μόνο στρατηγικές αποφάσεις και τις πολεμικές τέχνες, αλλά και μαγεία. Παραδοσιακά, όλα τα όπλα και η πανοπλία μπορεί να βελτιωθεί και να ενισχυθεί. Στην περιγραφή των όπλων, υπάρχουν τρία καθήκοντα, η εκπλήρωση των οποίων καθιστά δυνατή τη χρήση ορισμένων από τις υπερδυνάμεις του.

Για να απεικονίσει καλύτερα το παιχνίδι, θα είστε σε θέση να εξετάσει για το Fable 3 ρυμουλκούμενο βίντεο, που δείχνει όλα τα μεγάλα οφέλη του έργου.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες