Εγγραφείτε

Εναλλακτικές ονομασίες: Εγγραφείτε

Το παιχνίδι είναι εγγεγραμμένος Παγκόσμιος Πόλεμος συνεχίζεται.

Παρόλο που έχουν δημιουργηθεί πολλά προϊόντα παιχνιδιού στο στρατιωτικό θέμα, εξακολουθεί να στοιχειώνει τους προγραμματιστές. Όλοι λατρεύουν το όνειρο της δημιουργίας κάτι που θα είναι ριζικά διαφορετικό από τον ανταγωνισμό. Μία από αυτές τις προσπάθειες ήταν το παιχνίδι Enlisted, ένα παιχνίδι πολλαπλών παικτών από την πλευρά του πελάτη που παίζει πραγματικά επεισόδια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο συγγραφέας του έργου είναι η Λετονική εταιρεία Darkflow Software, η οποία κατάφερε να επιστήσει την προσοχή στο πνευματικό της παιδί με έναν μάλλον μη συμβατικό τρόπο. Στο Enlisted, μαζί με άλλες αποστολές, υπάρχει η λειτουργία του κόμικ του April Fool, όταν οι στρατιώτες πολεμούν μόνο σε σορτς, οπλισμένοι με μαχαιροπήρουνα μαζί με συμβατικά όπλα, και τηγάνια, σουρωτήρια και σίδερο βάφλας χρησιμεύουν ως προστασία τους. Η ιδέα άρεσε πολύ στους παίκτες, και μετά από αίτημά τους κυκλοφόρησε ως ξεχωριστό προϊόν που ονομάζεται Cuisine Royale.

Εκτός από μια χιουμοριστική παραβίαση, διαφορετικά όσοι επιθυμούν να κατεβάσουν το Enlisted θα λάβουν ένα σοβαρό, ισορροπημένο και στοχαστικό σενάριο ενός μεγάλου πολέμου. Όπως λένε οι ίδιοι οι προγραμματιστές, ήθελαν να ξεφύγουν από την κλασική έκδοση των αποστολών και των αγώνων, όταν ομάδες συμμετεχόντων αγωνίζονται μεταξύ τους για μια συγκεκριμένη ανταμοιβή, η οποία μοιάζει περισσότερο με έναν αθλητικό διαγωνισμό παρά μια πραγματική στρατηγική.

Πληροφορίες για τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού.

Ωστόσο, οι συγγραφείς όχι μόνο δεν ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν να στερήσουν εντελώς τους παίκτες από την ευκαιρία να μετρήσουν τη δύναμή τους. Αλλά το να το ανεβάσουμε σε νέο επίπεδο έγινε το κύριο καθήκον. Μόλις ξεκινήσετε να παίζετε Enlisted, μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας ομάδες και να τις στείλετε σε μια αποστολή, αναπτύσσοντας προσωπικά ένα σχέδιο για την εφαρμογή του. Κάθε στρατιώτης είναι ένα πραγματικό άτομο, και ως εκ τούτου υπάρχει πάντα ένας ανθρώπινος παράγοντας. Έχοντας επιλέξει μια αποστολή, σκεφτείτε μια στρατηγική και διανείμετε παραγγελίες:

  • Πάρτε μια θέση και κερδίστε ένα βήμα στο έδαφος,
  • Κρατήστε τον εχθρό στο τελευταίο,
  • Παρέχετε πρόσβαση για την ομάδα σας,
  • Ανατινάξτε τη γέφυρα,
  • Καταστρέψτε τα θωρακισμένα οχήματα κ.λπ. και τα λοιπά.
Πρώτον, πρέπει να κατεβάσετε το παιχνίδι Enlisted on PS (δεν παρέχονται ακόμη άλλες πλατφόρμες) και μόνο μετά από αυτό θα κυριαρχήσετε στον εικονικό χώρο.

Κατά τη διάρκεια του έργου, οι συγγραφείς αποφάσισαν να δώσουν στους παίκτες την ευκαιρία να ενεργήσουν τόσο από το πρώτο όσο και από το τρίτο άτομο. Αλλά αργότερα πίστευαν ότι η θέα ενός εξωτερικού παρατηρητή είναι ευκολότερη, γιατί σας επιτρέπει να εκτιμήσετε την κατάσταση από διαφορετικές οπτικές γωνίες, η οποία δεν είναι διαθέσιμη στον πραγματικό κόσμο. Δεδομένου ότι η εστίαση είναι στον ρεαλισμό, αποφασίστηκε να αφαιρεθεί εντελώς η προβολή του τρίτου ατόμου, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να αισθανθούν όλα αυτά τα συναισθήματα ενός στρατιώτη παγιδευμένου σε τάφρο όταν μια γιγαντιαία δεξαμενή σέρνεται προς αυτόν.

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι Enlisted ως μέρος μιας ομάδας έως και 20 ατόμων και ταυτόχρονα, έως και 150 συμμετέχοντες είναι μερικές φορές παρόντες στο πεδίο της μάχης. Αυτός ο περιορισμός δεν είναι τυχαίος, επειδή όσο περισσότεροι στρατιώτες είναι παρόντες στον ιστότοπο, τόσο πιο σοβαρές είναι οι απαιτήσεις για τις λεπτομέρειες και τις δυνατότητες του υπολογιστή. Επιστρέφοντας στο ζήτημα του ρεαλισμού, αξίζει να πούμε ότι οι δυνάμεις των κομμάτων δεν χρειάζεται να είναι ίσες, γιατί στην πραγματικότητα αυτό δεν υπάρχει. Μερικές φορές ο εχθρός είναι σημαντικά ανώτερος από εσάς, αλλά κανείς δεν ακύρωσε την επιχείρηση. Υπάρχει όμως η επιλογή να σταθεί στον τελευταίο στρατιώτη ή μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού Enlisted iPlayer είναι ότι όχι μόνο κάθε στρατιώτης είναι μοναδικός εδώ, αλλά και το όπλο με την ιστορία, τα ελαττώματα και τα σημάδια του. Το πολεμικό οπλοστάσιο είναι αρκετά εκτεταμένο, οπότε υπάρχουν ελαφριά προσωπικά όπλα και εξοπλισμός όλων των διαμετρημάτων. Ήδη τη στιγμή της ανακοίνωσης, το παιχνίδι του Enlisted κέρδισε τη συμπάθεια των απλών παικτών και επαγγελματιών. Απομένει να δημιουργήσετε τη δική σας γνώμη συμμετέχοντας στο παιχνίδι.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες