Κατατίθεται

Εναλλακτικές ονομασίες: Ένθετο

Game Enlisted Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν υποχωρεί.

Παρόλο που έχουν δημιουργηθεί πολλά προϊόντα τυχερών παιχνιδιών σε στρατιωτικά θέματα, εξακολουθεί να μην δίνει ανάπαυση στους προγραμματιστές. Όλοι αγαπούν το όνειρο να δημιουργήσουν κάτι που θα διαφέρει ριζικά από τον ανταγωνισμό. Μία από αυτές τις προσπάθειες ήταν το παιχνίδι Enlisted shooter πολλαπλών παικτών, στο οποίο παίζονται πραγματικά επεισόδια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο συγγραφέας του έργου είναι η Λετονική εταιρεία Darkflow Software, η οποία κατόρθωσε να επιστήσει την προσοχή στη δημιουργία της με έναν μάλλον αντισυμβατικό τρόπο. Στο Enlisted, μαζί με άλλες αποστολές, υπάρχει ένα κωμικό καθεστώς του Απριλίου Fool, όταν οι στρατιώτες αγωνίζονται στα σορτς τους, είναι οπλισμένοι με τα συνηθισμένα μαχαιροπίρουνα μαζί με τα συμβατικά όπλα και τα τηγάνια, το σουρωτήρι και το σίδερο βάφλας χρησιμεύουν ως προστασία. Η ιδέα ήταν πολύ δημοφιλής μεταξύ των παικτών, και, κατόπιν αιτήματός τους, βγήκε ως ξεχωριστό προϊόν με την ονομασία Cuisine Royale.

Εκτός από ένα χιουμοριστικό καταφύγιο, που διαφορετικά επιθυμεί να κατεβάσει το Enlisted, πάρτε ένα σοβαρό, ισορροπημένο και προσεγμένο σενάριο ενός μεγάλου πολέμου. Όπως λένε και οι ίδιοι οι προγραμματιστές, ήθελαν να ξεφύγουν από την κλασική εκδοχή αποστολών και αγώνων, όταν ομάδες συμμετεχόντων αγωνίζονται μεταξύ τους για μια συγκεκριμένη ανταμοιβή, η οποία μοιάζει περισσότερο με έναν αθλητικό ανταγωνισμό παρά με μια πραγματική στρατηγική.

Σχετικά με τα κυριότερα σημεία του παιχνιδιού.

Ωστόσο, οι συντάκτες όχι μόνο δεν ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν, να στερήσουν εντελώς τους παίκτες της ευκαιρίας να μετρήσουν οι ίδιοι. Αλλά να το ανεβάσουμε σε νέο επίπεδο και να γίνει το κύριο καθήκον. Ξεκινώντας από το παιχνίδι Enlisted, μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας ομάδες και να τους στείλετε στην εργασία, αναπτύσσοντας προσωπικά ένα σχέδιο για την υλοποίησή του. Κάθε στρατιώτης έχει ένα πραγματικό πρόσωπο και επομένως ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πάντα παρών. Έχοντας επιλέξει μια αποστολή, σκεφτείτε τη στρατηγική και διανείμετε τις παραγγελίες:

  • Πάρτε θέση και κερδίστε έδαφος στο έδαφος,
  • Κρατήστε τον εχθρό στο τελευταίο
  • Δώστε ένα πέρασμα στην ομάδα σας
  • Ανατινάξτε τη γέφυρα,
  • Καταστρέψτε θωρακισμένα οχήματα κ.λπ. δ.

Πρώτα πρέπει να κατεβάσετε το παιχνίδι Enlisted στο PS (άλλες πλατφόρμες δεν παρέχονται ακόμη), και μόνο μετά από αυτό να συνηθίσει στον εικονικό χώρο.

Ενώ εργάζονταν στο έργο, οι συγγραφείς αποφάσισαν να δώσουν στους gamers τη δυνατότητα να ενεργούν τόσο από το πρώτο όσο και από το τρίτο πρόσωπο. Αλλά αργότερα σκέφτηκαν ότι η άποψη ενός αποσπασμένου θεατή είναι ελαφρύτερη, διότι επιτρέπει την εκτίμηση της κατάστασης από διαφορετικές γωνίες, η οποία δεν είναι διαθέσιμη στον πραγματικό κόσμο. Δεδομένου ότι η έμφαση δίνεται στον ρεαλισμό, αποφασίστηκε να αφαιρεθεί εντελώς η άποψη τρίτου προσώπου, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να νιώσουν όλα αυτά τα συναισθήματα ενός στρατιώτη συμπιεσμένου σε μια τάφρο όταν ένα γιγαντιαίο δεξαμενόπλοιο σέρνει πάνω του.

Μπορείτε να παίξετε Enlisted σε ομάδα μέχρι 20 ατόμων και ταυτόχρονα υπάρχουν μέχρι 150 συμμετέχοντες στο πεδίο της μάχης. Αυτός ο περιορισμός δεν είναι τυχαίος, επειδή οι περισσότεροι πολεμιστές είναι παρόντες στον ιστότοπο, τόσο πιο σοβαρές είναι οι απαιτήσεις για λεπτομέρειες και δυνατότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επιστρέφοντας στο ζήτημα του ρεαλισμού, αξίζει να πούμε ότι οι δυνάμεις των κομμάτων δεν πρέπει να νικήσουν ίσες, γιατί στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει αυτό. Μερικές φορές ο εχθρός είναι πολύ ανώτερος από εσάς, αλλά η λειτουργία δεν ακυρώθηκε. Αλλά υπάρχει η επιλογή να αντέχεις στον τελευταίο στρατιώτη ή στην επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του Enlisted iPlayer είναι ότι όχι μόνο ο κάθε στρατιώτης είναι μοναδικός εδώ, αλλά και ένα όπλο με την ιστορία, τις ατέλειες και τα σημάδια του. Το οπλοστάσιο της μάχης είναι αρκετά εκτεταμένο, οπότε υπάρχει ένα ελαφρύ προσωπικό όπλο και εξοπλισμός όλων των διαμετρημάτων. Ήδη κατά τη στιγμή της ανακοίνωσης, το παιχνίδι του Enisted κέρδισε τις συμπάθειες των απλών παικτών και επαγγελματιών. Απομένει να δημιουργήσετε τη δική σας γνώμη, συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες