Αυτοκρατορία: Τέσσερα βασίλεια

Εναλλακτικές ονομασίες: Αυτοκρατορία: Τέσσερα βασίλεια

Games Empire: Τέσσερα βασίλεια για το μεσαιωνικό βασίλειο.

Αν θέλετε να παίξετε παιχνίδια στο κινητό σας τηλέφωνο, σας προτείνουμε Empire: Four Kingdoms MMO στρατηγική για Android, iPhone και iPad. Η ανάπτυξη ανήκει στην εταιρεία Goodgame Studios, η οποία έχει φροντίσει για την προσαρμογή σε πολλές γλώσσες, και μπορείτε να επιλέξετε ένα βολικό. Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια των βασιλιάδων και των ιπποτών, έτσι ώστε η μεσαιωνική ατμόσφαιρα βασιλεύει σε όλα. Μετά από μια σύντομη εισαγωγή, κατά τη διάρκεια της οποίας συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της διαχείρισης, προχωρήστε σε ανεξάρτητη δράση.

Empire: Τέσσερα βασίλεια λήψης δεν είναι δύσκολο, επειδή είναι διαθέσιμο δωρεάν. Αλλά αν είστε ένας από εκείνους που δεν μπορούν να περιμένουν να προχωρήσουν γρηγορότερα, τότε ετοιμάστε να στείλετε περιοδικά από το λογαριασμό σας ένα μικρό ποσό για την επιτάχυνση της κατασκευής, της εξόρυξης ή της βελτίωσης του κτιρίου. Αν προτιμάτε να παίζετε στη μεγάλη οθόνη, μπορείτε να κατεβάσετε την Empire: Four Kingdoms στον υπολογιστή σας και αυτό θα είναι ένα παιχνίδι με βάση το πρόγραμμα περιήγησης με τις ίδιες ρυθμίσεις με την έκδοση για κινητά.

Θα σκάβουμε σε μια νέα περιοχή.

Κάθε παίκτης διαθέτει ένα κομμάτι γης, το οποίο πρέπει να προστατεύεται και να αναπτύσσεται. Κατασκευάστε μέσα στο βασίλειο του κτιρίου, εξαγάγετε πόρους, εκπαιδεύστε το στρατό. Σταδιακά, τα όρια των ιδιοκτησιών θα επεκταθούν, καθώς θα υπάρξουν περισσότερες ανάγκες. Υπάρχουν πολλά κτίρια και η πρόσβαση σε αυτά ανοίγει σταδιακά, αλλά τα πιο σημαντικά είναι:

  • Ορυχείο λατομείου
  • Sawfish
  • Ferms
  • Keep υπηρεσίες
  • πίνακες

Μια μέρα σας επιτρέπουν να συσσωρεύετε χρήσιμα υλικά, άλλα είναι υπεύθυνα για φαγητό, άλλα χρειάζονται για να προστατεύσουν το βασίλειο. Θα έχετε επίσης κατάσκοποι. Αφενός, αυτοί είναι χρήσιμοι άνθρωποι που θα βοηθήσουν να μάθουν για το στρατιωτικό δυναμικό και την οικονομία του γειτονικού βασιλείου, αλλά από την άλλη, μπορούν να γίνουν πρόβλημα. Για παράδειγμα, μερικές φορές διεγείρουν ανθρώπους και αρχίζουν να ξεσπώνται φωτιές στην πόλη.

Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι η κατασκοπεία για τους γείτονες δεν είναι μόνο εσείς, αλλά άλλοι κατάσκοποι επίσης κατασκοπεύουν στις χώρες σας. Για να τα πιάσετε, να στείλετε φύλακες περιπολίες στους δρόμους. Ένας αιχμαλωτισμένος κατάσκοπος μπορεί να βρει πολύτιμες πληροφορίες για το ποιος τον έστειλε και να στείλει τον στρατό του στον πελάτη.

Game Empire: Τέσσερα βασίλεια σας επιτρέπει να επιλέξετε την τακτική της εξέλιξης των γεγονότων. Προσπαθήστε να διαπραγματευτείτε ειρηνικά και μόνο εάν η διπλωματία δεν δώσει αποτελέσματα, η συμμετοχή σε μάχες δεν μπορεί να αποφευχθεί, έτσι ώστε θα πρέπει να επιτεθείτε ή να αμυνθείτε από καιρό σε καιρό. Γι 'αυτό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε με έμπειρο τρόπο τις διαθέσιμες δυνάμεις, να τις οργανώσετε σωστά και να εφαρμόσετε τα διαθέσιμα εργαλεία στον τόπο.

Υπάρχει επίσης επιλογή να αντιμετωπίσει τον ίδιο τον εχθρό ή να ενωθεί με φιλικά βασίλεια. Η επιλογή πρέπει να γίνεται κάθε φορά ξεχωριστά, με βάση τις δυνατότητές σας και τις δυνάμεις του εχθρού. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να δώσουμε συμβουλές στην κοινωνία να συμπεριφέρονται ενεργά, έτσι ώστε να γνωρίζετε και να εκτιμάτε. Εάν συμμετάσχετε ενεργά στη ζωή της συμμαχίας, σε περίπτωση επίθεσης εναντίον σας, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες η κλήση για βοήθεια να ανταποκριθεί γρήγορα. Επιπλέον, υπάρχουν τέτοιες υπηρεσίες σε τέτοιες ενώσεις. Εκτός από τους ηγέτες και τους βοηθούς τους υπάρχουν διπλωμάτες, συμβάλλουν στην ειρήνευση μεταξύ συμμαχιών ή στην απελευθέρωση ενός πολέμου, έχοντας πρώτα μελετήσει τη σχέση τους. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων ασχολούνται με την αναζήτηση νέων μελών της συμμαχίας, οι μάρσαλς διοικούν τις κύριες δυνάμεις και οι ταμία παρακολουθούν την πλήρωση του εσωτερικού ταμείου.

Empire: Τέσσερα βασίλεια παιχνίδι έχει πολλά πρόσωπα, αλλά είναι αδύνατο να πω για όλα λεπτομερώς. Θα υπάρξουν εισβολές νομάδων, σαμουράι και άλλων ξένων. Υπάρχει μια μελέτη για νέα εδάφη με δύσκολες ή ευνοϊκές συνθήκες, συμμετοχή σε βασιλικές δοκιμές και πολλά άλλα.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες