Elite επικίνδυνη

Εναλλακτικές ονομασίες: Elit Επικίνδυνη

Παιχνίδι Elite Επικίνδυνο προσομοιωτή χώρου.

Η κατάκτηση του χώρου είναι το όνειρο της ανθρωπότητας, που δεν θα γίνει πραγματικότητα για πολύ καιρό. Φυσικά, μερικές χώρες στέλνουν τα πλοία τους στην τροχιά της Γης, μελετούν την επιφάνεια της Σελήνης και του Άρη, χρησιμοποιούν δορυφόρους για να προβλέψουν τον καιρό, να παρακολουθήσουν τους γείτονές τους και να εκτελέσουν πολλές άλλες λειτουργίες. Ωστόσο, αυτό είναι παιδική φωνή σε σύγκριση με αυτό που προσφέρει το παιχνίδι Elite Dangerous στον προσομοιωτή χώρου. Αναπτύχθηκε από την εταιρεία Frontier Developments, αναθέτοντας την έκδοση Frontier Developments. Απελευθερώθηκε το χειμώνα του 2014 και η τελευταία ενημέρωση ήταν την άνοιξη του 2017. Είναι επίσης μια άλλη σειρά Elite, αλλά πολύ προηγμένη από την άποψη της τεχνολογίας.

Αρχίζοντας να παίζετε το παιχνίδι Elite Dangerous, ένας έμπειρος παίκτης θα παρατηρήσει πολλά κοινά με τις προηγούμενες εκδόσεις. Το πιο σημαντικό πράγμα που έχει διατηρηθεί είναι η δυνατότητα να σερφάρετε στα τεράστια εδάφη. Στην περίπτωση αυτή, οι προγραμματιστές αποφάσισαν να μην συνδέουν τον παίκτη με τέτοιες συμβάσεις όπως η επιλογή του επαγγέλματος. Στην πραγματικότητα, αν και προβλέπονται εδώ, αλλά είναι πολύ υπό όρους. Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να ρυθμίσετε εκ νέου το πλοίο και να κάνετε κάτι ασυνήθιστο στον επιλεγμένο ρόλο εάν είναι πιο κερδοφόρο σε αυτή την κατάσταση.

Μέσα από αγκάθια βαθιά σε γαλαξίες

Μετά την επιθυμία για λήψη του Elite Dangerous ενσωματώθηκε, ο αρχάριος λαμβάνει ένα πλοίο και 1000 νομισματικές μονάδες πιστώσεων. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια σταδιοδρομία:

  • Trader
  • Pirata
  • Ερευνητής
  • Κυνηγός πίσω από το κεφάλι

Αλλά, όπως ήδη αναφέρθηκε, να είσαι πειρατής και να βλέπεις ένα κατεστραμμένο ξένο πλοίο, δεν χρειάζεται να το τελειώσεις και να τον αρρώσεις. Μπορείτε να βοηθήσετε να αποκαταστήσετε τις λειτουργίες του, να μοιραστείτε τρόφιμα και καύσιμα με την επιστροφή της υποστήριξής του. Αυτό σας επιτρέπει να μην σκέφτεστε συνεχώς τον ρόλο σας, αλλά απλά να ενεργείτε ανάλογα με τις συνθήκες, απολαμβάνοντας το παιχνίδι.

Στον ανοικτό κόσμο υπάρχουν περίπου 400 δισεκατομμύρια. αστέρι συστήματα, έτσι ώστε θα περιφέρονται όπου. Οι αμέτρητοι πλανήτες είναι μοναδικοί από τη φύση και τους πόρους. Με την εξερεύνησή τους, μπορείτε να βρείτε τεράστιες κοιτάσματα ορυκτών και να αρχίσετε να τις εξορύξετε. Ο αγώνας με τους ανταγωνιστές είναι αναπόφευκτος. Αν και τα περιθώρια των μεγάλων, αλλά τα πεπατημένα μονοπάτια δεν είναι τόσο πολλά, και ακόμη περισσότερο μελέτησαν τους πλανήτες, που συρρέουν σε εκείνους που θέλουν να επωφεληθούν. Όλες οι ενέργειές σας έχουν συνέπειες. Για παράδειγμα, να κάνετε καλά οικονομικά, μια μέρα θα γίνει μονοπώλιο και θα είστε σε θέση να επηρεάσετε την εξωτερική αγορά. Το ίδιο ισχύει και για τις πολιτικές που έχουν περισσότερη στρατιωτική δύναμη, κυβερνά την μπάλα.

V Elite Dangerous μπορεί να παιχτεί επιλέγοντας μία από τις 3 λειτουργίες:

  • Mass Online,
  • Μια συνεταιριστική ομάδα παικτών συνεργάζεται για να χειριστεί εκτός του online κόσμου
  • Το
  • Single δεν είναι άμεση σύνδεση με άλλους παίκτες.

Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε μια από τις γαλαξιακές δυνάμεις και να ορκιστείτε την υπακοή σε αυτήν. Όσο υψηλότερη είναι η κατάστασή σας, τόσο περισσότερο εσείς μπορείτε να επηρεάσετε τις αποφάσεις της. Η κορυφή της κυβέρνησης εκδίδει περιοδικά ένα έργο στο οποίο πρέπει να επιτεθεί, ποιος θα καταστρέψει, με ποιον θα αρχίσει τις διαπραγματεύσεις και ούτω καθεξής. Με την υπακοή και την εκπλήρωση των απαιτήσεων, ο παίκτης σε αντάλλαγμα λαμβάνει πολύτιμα μπόνους παιχνιδιού.

V Elite Επικίνδυνοι όλοι περιμένουν για συνεχή περιπέτεια και απεριόριστη επιλογή δράσης. Οι ίδιοι οι παίκτες ελέγχουν τι συμβαίνει γύρω τους, επηρεάζοντας το καλύτερο από τη δύναμη, το επάγγελμά τους και την κατάταξή τους. Εδώ όλοι θα έχουν μια θέση για τους εμπόρους, τους ερευνητές, τους πολιτικούς, τους στρατιωτικούς, τους ελεύθερους μισθοφόρους, τους πειρατές και άλλα επαγγέλματα. Αναπτύξτε τα πλοία σας, δίνοντάς τους νέα χαρακτηριστικά και ικανότητες. Εξοπλίστε με ένα όπλο, γιατί ακόμη και ένας ειρηνικός έμπορος πρέπει μερικές φορές να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αναζητήστε συμμάχους και συνάψετε συμφωνίες ειρήνης, ξεκινήστε πολέμους και ενεργήστε ως απεσταλμένος.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες