Ding Φως

Εναλλακτικές ονομασίες: Daing Φως

παιχνίδι Dying Light: Τα ζόμπι έρχονται.

παιχνίδι Πεθαίνοντας Φως προσκαλεί να πάει στο ανοιχτό κόσμο για την καταπολέμηση του έναν εφιάλτη & ndash? πλήθη περπάτημα νεκρούς.

Η ανάπτυξη των παιχνιδιών που ασχολούνται στούντιο Techland, δημοσιεύει στην είδη επιβίωσης τρόμου και δράσης 27. 01. 2015 Τον Μάιο του 2013, η ανάπτυξη του έργου Bros Warner. Interactive Entertainment παρουσίασε την ανακοίνωση με ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν:

  • Xbox One
  • Linux
  • PlayStation 4
  • steamos
  • ^τα Microsoft Windows 8^

  Τον Αύγουστο του 2013^^7 νέα μηχανή Chrome Engine 6 ^^7 DirectX 11 ^^7 διαφορετικούς τρόπους Single - χρήστη / multi-user

 • Λεπτομέρειες εικόνας
 • Parkour
 • συναρμολόγηση των όπλων και τη βελτίωση

ανακοινώθηκαν και πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα λήψης Πεθαίνοντας Φωτός για τις πιο σχετικές πλατφόρμες:

gameplay βίντεο κυκλοφόρησε, και αργότερα υπήρξε ένα μήνυμα από τον εκδότη ότι οι οπαδοί του παιχνιδιού, αποφάσισε να κάνει μια κράτηση, θα πρέπει να ανταμείβεται με μια καλή ευκαιρία για να κατεβάσετε Εκτός Πεθαίνοντας Light & ndash? Γίνε το ζόμπι, επιτρέποντας να λάβει χώρα εντός του οικοπέδου PVP -mode για λογαριασμό μολυσμένα.

Τον Σεπτέμβριο συγγραφείς έχετε κρατήσει ένα τακτικής πληροφόρησης και την παρουσίασε στην έκθεση Eurogamer Expo, που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου άνοιξε ένα επιπλέον χαρακτηριστικά του παιχνιδιού & ndash? η αρχή της αυτόματης δημιουργίας των γεγονότων, παγίδες και άλλοι.

& nbsp?

& nbsp?

επιβίωσης αρχίζει.

τόσο ευπρόσδεκτοι καταδικασμένη σε εξαφάνιση στην πόλη Χαρράν, η οποία είναι γεμάτη γλέντι περίεργο ιό που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Η επιδημία κόψει την πόλη από τον υπόλοιπο κόσμο, και να αποτρέψει την εξάπλωση της λοίμωξης, είναι απαραίτητο να βρεθεί μια θεραπεία από αυτό, και αυτό θα Kyle Crane & ndash? ένας κορυφαίος πρωταγωνιστής.

Φτάνει αποτελεσματικά σε Χαρράν με ένα αλεξίπτωτο για να βρει τα απόρρητα έγγραφα, αποκάλυψη των οποίων θα οδηγήσει στην κατάρρευση της οργάνωσής του. Είναι αντιμέτωποι με ένα πλήρες χάος, βιαιότητα και δίψα για αίμα των κατοίκων της πόλεως, οι οποίοι ενώθηκαν σε δύο στρατόπεδα:

 • κλόουν parkurschiki & ndash? καλοί
 • Κακοποιοί με ρύζι Υπέροχο & ndash? κακούς

Και αυτό δεν λαμβάνει υπόψη τα ζόμπι, αναρρίχηση από όλες τις ρωγμές σαν κατσαρίδες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η πόλη έμοιαζε να εξαφανιστεί, και ο Kyle εξερευνά αυτή την απρόσκοπτη τον κόσμο, να συλλέγουν τα πυρομαχικά, όπλα σχέδια. Τη νύχτα γίνεται πραγματικά επικίνδυνο, επειδή εκείνη την εποχή το επίπεδο των αυξήσεων μόλυνσης, και σέρνεται από τις τρύπες τους maddened πλάσματα του όλα τα κοινωνικά στρώματα. Τώρα ο ήρωας γίνεται το θήραμα, και η επιβίωση γίνεται μια τέχνη.

Kyle πολλές θέσεις εργασίας, και συχνά έχουν να σώσει τους φίλους. Αλλά το πιο συναρπαστικό κόλπα και οι παίκτες δεν κουράζονται να κινείται γύρω από την πόλη, το άλμα σε στέγες, ανεβαίνουν σωλήνες, το άλμα και να λειτουργήσει σε όλα τα επίπεδα. Αυτή οφέλη και ο ήρωας, γιατί είναι στη διαδικασία της λείανση των δεξιοτήτων και κινείται ταχύτερα.

Αναμέτρηση με ζόμπι φαίνεται ατελείωτη. Ζωντανοί Νεκροί σαν κάποιος να σαρώνει, και παρόλο που είναι αδέξια, είναι καλύτερα να μην πέσουν στα χέρια τους, ή να φάει και να μην πνιγούν. Θα λειτουργεί καλύτερα τακτική εναλλαγή της επίθεσης και υποχώρηση & ndash? κοπή σωλήνα κεφαλής, πήδηξε στον τρίτο όροφο, και πάλι πήδηξε σε ένα επιλεγμένο θύμα.

ληστές δύσκολο να χειριστεί, ειδικά αν δεν είναι οπλισμένοι σωστά. Με μια ομάδα είναι καλύτερα να αποφεύγονται, αλλά ο μοναχικός ταξιδιώτης θα είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρει τη λαβή του ένα μαχαίρι, ένα γάντζο ή κάτι πιο στέρεο. Αν συνεργαστούν με τους παίκτες Πεθαίνοντας Φως στον υπολογιστή, όταν μετατραπεί η ζωή, γιατί να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της ομάδας ευκολότερη.

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος: * 1 *

 • OD: 8 GB 8^^ ^7 * OS: 64bit / Win 7/8 ( 8. 1 )
 • ^7 * Επεξεργαστής: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz / AMD FX - 8320 3.5GHz @ ^^7 Κάρτα γραφικών: GeForce GTX της Nvidia 670 / AMD Radeon HD 7870 με 2 GB μνήμης * 8 * ^^7 Έκδοση DirectX: 11
 • χώρο στο δίσκο: 40 GB * 8 *
 • Κάρτα ήχου συμβατή με DirectX 10
 

Παίξτε επίσης