Αστέρι DSF

Εναλλακτικές ονομασίες: DSF E92

Αστέρια DSF: μια ματιά στο μέλλον

. Σήμερα, ο Κόσμος αποκρύπτει πολλά μυστικά και δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες εκτός από τη δική μας. Είμαστε φοβισμένοι από τους αλλοδαπούς, τους εκπροσωπούμε συχνά ως επιθετικούς υποδουλωμένους. Αλλά ίσως και αν υπάρχουν άλλοι πολιτισμοί, δεν είναι όλοι επικίνδυνοι. Ποιος ξέρει τι θα φέρει το μέλλον στην ανθρωπότητα. Αυτό που του έδωσε ανοιχτό χαρακτήρα και σε ποια ταξίδια μεγάλων αποστάσεων μπορείτε να πάτε στο εμπόριο με χαριτωμένους ανθρωποειδείς, να αποφύγετε την επαφή με τους άλλους και να αγωνίζεστε ειλικρινά με τον τρίτο. Το DSF Browser Multiplayer Starfleet παίζει σε αυτό το θέμα, προσφέροντας στο τιμόνι:

 • Linkora
 • Cruisers
 • Κορνέτες
 • Fighter
 • Fregat
 • Flagman

Περιμένουμε μια διαστημική οδύσσεια, τα μαγευτικά τοπία της ψυχρής λάμψης των αστεριών, πρωτοφανείς περιπέτειες, επικίνδυνες αψιμαχίες, έρευνα και μελέτη των τεχνολογιών του μέλλοντος. Ξεκινήστε το Αστέρι DSF για να παίξετε και αφήστε το σύμπαν να σας υποβληθεί.

Α τι αρχίζει η περιπέτεια;

Όπως είναι αποδεκτό στα παιχνίδια MMORPG, το DSF Star Fleet καταγράφει ή εισέρχεται πρώτα μέσω της υπηρεσίας κοινωνικών δικτύων. Στη συνέχεια, επιλέξτε το διακομιστή και, στη συνέχεια, δημιουργήστε έναν ήρωα, επιλέγοντας το φύλο και αναθέτοντας ένα όνομα. Τώρα η πιο ενδιαφέρουσα συνάντηση με έναν βοηθό, ο οποίος σας εισάγει επιμελώς στην πορεία όλων των γεγονότων, βοηθά να ασχοληθεί με τη διοίκηση και προσφέρει να ολοκληρώσει τα πρώτα του εκπαιδευτικά καθήκοντα.

Novice είναι πολύ χρήσιμο για την ολοκλήρωση των προτεινόμενων αναζητήσεων. Αυτό όχι μόνο θα συμβάλει στην ταχεία αντιμετώπιση του έργου της βάσης, αλλά και θα φέρει κάποιους πόρους για περαιτέρω ανάπτυξη. Μετά την ολοκλήρωση της αποστολής, ο βοηθός θα επιστρέψει και, περιστασιακά, θα υπενθυμίσει μόνο χρήσιμες συμβουλές ή εργασίες. Περαιτέρω εξέλιξη που κάνετε εσείς, μελετώντας τα πολυάριθμα κλαδιά.

 • Ανακτήστε πόρους
 • Κτίρια κτιρίων και πλοία
 • Αναπτύξτε έναν πλανήτη και έναν σταθμό
 • Αποθηκεύστε το χρυσό
 • Εισάγετε άμυνα
 • Συλλογή φόρων

Αν υπάρχουν πλοία, χρειάζονται καύσιμα και πιλότους και τα αγοράζουν για χρυσό που εξορύσσεται κατά τις αποστολές. Υπάρχει ένα άλλο νόμισμα, τα διαμάντια, αλλά μπορείτε να τα πάρετε με πραγματικά χρήματα. Αλλά τότε μπορείτε να επιταχύνετε σημαντικά την ανάπτυξή σας.

Τα πρώτα βήματα του κατακτητή

Για την ευκαιρία να σηκωθείτε με ασφάλεια, θέλω να υποκύψω στους προγραμματιστές και να σας ευχαριστήσω πολύ. Εφόσον δεν αφαιρέσετε την κλειδαριά και δεν επιτρέψετε σε άλλους συμμετέχοντες να σας τραβήξουν στον πόλεμο, κανείς δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Παρόλο που ισχύει η απαγόρευση των εχθροπραξιών, μπορείτε να απολαύσετε την οικονομία και την κατασκευή, να αναπτύξετε ορυχεία, να συσσωρεύσετε μέταλλα και να παράγετε τα απαραίτητα αντικείμενα. Όλα τα κτίρια είναι συνδεδεμένα και πρέπει να βελτιωθούν για να αποκτήσουν νέες ευκαιρίες.

V DSF E92 θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην προετοιμασία για τη μάχη, αντί να συμμετέχετε σε αυτήν. Μίσθουν καπετάνιοι και χτίζετε πλοία και, στη συνέχεια, τους στέλνετε στο σημείο σύγκρουσης για να προσέξετε τι συμβαίνει.

Τα

Radars θα βοηθήσουν στην ανίχνευση της προσέγγισης των ξένων, δίνοντας ένα συναγερμό, και όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο άντλησης, τόσο πιο ακριβείς θα είναι οι ενδείξεις. Τα πλοία απαιτούν επίσης συνεχείς βελτιώσεις και μπορείτε να τα εξοπλίσετε με πρόσθετες πανοπλίες, όπλα και να αυξήσετε τις ικανότητες επίθεσης και άμυνας.

Είναι γνωστό ότι είναι δύσκολο κάποιος να αποκρούσει τους πιο επικίνδυνους εχθρούς και γι 'αυτό το σκοπό δημιουργείται η Alnsa. Για να συμμετάσχετε, πρέπει να υποβάλετε μια αίτηση και εάν είστε αποδεκτοί, θα βρείτε συμμάχους που θα βοηθήσουν με πόρους και στρατιωτική δύναμη αν συναντήσετε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Συμμαχίες δίνουν επίσης δουλειές, και μόνο οι συμμετέχοντες μπορούν να τους ανοίξουν, αλλά μπορείτε να εκτελέσετε μόνο 2 ανά ημέρα. Για την επιτυχία, θα λάβετε μετάλλια που αυξάνουν την τάξη των καπετάνιων σας.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες