Δαχτυλίδι δράκων

Εναλλακτικές ονομασίες: Δαχτυλίδι δράκων

beautiful Δράκος Δαχτυλίδι δαχτυλίδι.

Igra Δαχτυλίδι Δράκος θα απευθύνει έκκληση σε όλους τους λάτρεις της βασισμένης σε πρόγραμμα περιήγησης βασισμένη σε περιπέτεια περιπέτειας για πολλούς παίκτες. Το οικόπεδο περιστρέφεται γύρω από ένα βασίλειο που ονομάζεται Andimor. Για πολύ καιρό υπήρχε ειρήνη και ευημερία. Οι άνθρωποι έχουν ζήσει δίπλα-δίπλα με τα ξωτικά, βοηθώντας ο ένας τον άλλον και υπερασπίζοντας τον εαυτό του ενάντια στους εχθρούς.

Οι σκοτεινές δυνάμεις σπέρνουν τη σύγχυση σε αυτόν τον εικονικό κόσμο, έχει ολοκληρωθεί στο Grand Ring. Αλλά το δαχτυλίδι καταστράφηκε, άρχισαν διαμάχες μεταξύ των αμάχων Αννίμορα, εγκαθίστανται μίσος στις καρδιές όλων των ζωντανών όντων. Το κακό στο πρόσωπο του Σκοτεινού Κυρίου εκκαθαρίστηκε, ξεκίνησε έναν αιματηρό πόλεμο. Ένας μεγάλος μάγος δημιούργησε ένα νέο δαχτυλίδι που έβαλε μέσα του τη δύναμη του αρχαίου δράκου. Μόνο ο μεγάλος τολμηρός που μπορεί να συγκεντρώσει τα υπόλοιπα στις καρδιές του καλού και με τη βοήθειά του να νικήσει τις σκοτεινές δυνάμεις.

V iPlayer Δαχτυλίδι Δράκος εξαιρετικά όμορφο παιχνίδι. Στα τρισδιάστατα γραφικά της, που βυθίζει εντελώς τον χρήστη στη μαγική πραγματικότητα του κόσμου των νεράιδων. Οι ήρωες σε αυτό μοιάζουν με αστέρι του Χόλιγουντ, τα ρούχα είναι σε θέση να αλλάξουν την εμφάνιση του χαρακτήρα, και τα τέρατα είναι φοβερά και ύπουλα.

Dlya για να προσπαθήσει να νικήσει τις δυνάμεις του κακού και να γίνει ένας θρυλικός ήρωας στο παιχνίδι δαχτυλίδι Εγγραφή Δράκος είναι ένας μούστος. Για να το περάσετε, μπορείτε πολύ γρήγορα. Για να το κάνετε αυτό, συμπληρώστε τη φόρμα, η οποία αποτελείται από μόνο τρεις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης και το ψευδώνυμο ή χρησιμοποιήστε το λογαριασμό ενός από τα κοινωνικά δίκτυα.

Features δαχτυλίδι δράκων.

Nachinaya παίζουν το παιχνίδι Dragon Ring, θα πρέπει να επιλέξουν χαρακτήρα εξειδίκευσης, είναι πρότυπο πολεμιστής, τοξότης και μαγεία. Οι έμπειροι παίκτες γνωρίζουν τη διαφορά στις κατηγορίες αυτές. Ο πολεμιστής είναι ισχυρός στη μάχη και καλά προστατευμένος, ο τοξότης είναι πιο κατάλληλος για την καταπολέμηση σε μεγάλες αποστάσεις, και το οπλοστάσιο του μάγο γεμάτο διαφορετικά ξόρκια, συμπεριλαμβανομένης της επούλωσης.

Opredelivshis με χαρακτήρα και δίνοντάς του ένα όνομα, μπορείτε να πάτε σε ένα ταξίδι σε ένα απίστευτα όμορφο μέρος, χαμένο στον απέραντο εικονικό κόσμο.

Με το μερίδιο του ήρωα πέφτουν πολλές δοκιμές, θα πρέπει να παράγουν τα δικά τους όπλα και ρούχα, μπορεί να γίνει σε μάχες, ολοκληρώνοντας αναζητήσεις ή προγραμματιστές, ενημερώνοντάς τα καθημερινά. Η ένταξη στον αγώνα με το αφεντικό είναι πιθανό να πάρει καλό όπλο και εξοπλισμό. Μπορούν να επιλεγούν μάχες, κατάλληλες για μάχες αρχαρίων με εχθρούς που ελέγχονται από τεχνητή νοημοσύνη, έτσι είναι ευκολότερο να κερδίσουμε εμπειρία. Μετά την προπόνηση είναι ήδη δυνατό να πάμε στον πόλεμο με τους πραγματικούς παίκτες και να το αντιμετωπίσουμε.

Kazhdy κέρδισε τον ήρωα μάχης φέρνει την εμπειρία, οι παίκτες θα είναι σε θέση να εκπαιδεύσουν τον χαρακτήρα σας αναπτύσσοντας μία ή περισσότερες δεξιότητες. Το παιχνίδι έχει πολλούς τρόπους μάχης, στο μπουντρούμι Abyss μπορεί να πάρει πολύτιμους λίθους, καθένας από αυτούς είναι υπεύθυνος για ορισμένες δεξιότητες:

  • Ataka,
  • Vozmozhnost κρίσιμη απεργία του εχθρού,
  • Zdorove,
  • Fizicheskaya προστασία,
  • Magicheskaya προστασία,
  • Immunitet.

Takim τρόπος κάθε χαρακτήρας είναι μοναδικό, οι διαφορετικοί παίκτες αναπτύξουν τους χαρακτήρες τους και χρησιμοποιούν ρούχα που βελτιώνει μια συγκεκριμένη ικανότητα. Αντλείται όχι μόνο ο χαρακτήρας σας, αλλά και οι συνοδευτικοί χαρακτήρες, τα κατοικίδια ζώα και τα πακέτα ζώων.

Το

V Ring Dragon το ίδιο το παιχνίδι δεν είναι τόσο ενδιαφέρον όσο ο συνδυασμός με άλλους παίκτες. Guild, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ή να συμμετάσχετε σε μια υπάρχουσα. Κάθε χαρακτήρας είναι ευεργετικός στην καταπολέμηση όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά για ολόκληρη την κοινότητα, η οποία συνίσταται σε μια συμμαχία. Η συντεχνία μπορεί να αναπτύξει δεξιότητες που δεν είναι διαθέσιμες μόνοι.

 

Παίξτε επίσης