Δαχτυλίδι δράκων

Εναλλακτικές ονομασίες: Δαχτυλίδι δράκων

beautiful Δράκος δαχτυλίδι παιχνίδι.

Το δαχτυλίδι Dragon

Igra απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της περιπέτειας που βασίζεται σε περιήγηση με βάση το πρόγραμμα περιήγησης. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από ένα βασίλειο που ονομάζεται Andimor. Αλλά το δαχτυλίδι καταστράφηκε, άρχισαν διαμάχες μεταξύ των αμάχων Αννίμορα, εγκαταστάθηκαν μίσος στις καρδιές όλων των ζωντανών όντων. Ένας γείτονας επιτέθηκε γείτονας και ο αδερφός του ήταν έτοιμος να σκοτώσει τον αδελφό του Το κακό στο πρόσωπο του Σκοτεινού Κυρίου καθάρισε, άρχισε έναν αιματηρό πόλεμο. Μόνο ο μεγάλος τολμηρός που μπορεί να συγκεντρώσει τα υπόλοιπα στις καρδιές του καλού και με τη βοήθειά του να νικήσει τις σκοτεινές δυνάμεις. Οι ήρωες σε αυτό μοιάζουν με αστέρι του Χόλιγουντ, τα ρούχα είναι σε θέση να αλλάξουν την εμφάνιση του χαρακτήρα, και τα τέρατα είναι φοβερά και ύπουλα.

Dlya να προσπαθήσει να νικήσει τις δυνάμεις του κακού και να γίνει ένας θρυλικός ήρωας στο παιχνίδι δαχτυλίδι Εγγραφή Δράκος είναι ένας μούστος. Για να το περάσετε, μπορείτε πολύ γρήγορα. Για να το κάνετε αυτό, συμπληρώστε τη φόρμα, η οποία αποτελείται από μόνο τρεις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικό πρόσβασης και ψευδώνυμο ή χρησιμοποιήστε το λογαριασμό ενός από τα κοινωνικά δίκτυα.

Χαρακτηριστικά δαχτυλίδι δράκων.

Nachinaya παίζουν το παιχνίδι Dragon Ring, θα πρέπει να επιλέξουν χαρακτήρα εξειδίκευσης, είναι πρότυπο πολεμιστής, τοξότης και μαγεία. Οι έμπειροι παίκτες γνωρίζουν τη διαφορά στις κατηγορίες αυτές. Ο πολεμιστής είναι ισχυρός στη μάχη και καλά προστατευμένος, ο τοξότης είναι πιο κατάλληλος για την καταπολέμηση σε μεγάλες αποστάσεις, και το οπλοστάσιο του μάγο γεμάτο διαφορετικά ξόρκια, συμπεριλαμβανομένης της επούλωσης.

Opredelivshis με χαρακτήρα και δίνοντάς του ένα όνομα, μπορείτε να πάτε σε ένα ταξίδι σε ένα απίστευτα όμορφο μέρος, χαμένο στον απέραντο εικονικό κόσμο.

Με τον ίδιο ήρωα πέφτουν πολλές δοκιμασίες, θα πρέπει να παράγουν τα δικά τους όπλα και ρούχα, μπορεί να γίνει σε μάχες, να ολοκληρώσει αναζητήσεις ή προγραμματιστές, να τα ενημερώνει καθημερινά. Η ένταξη στον αγώνα με το αφεντικό είναι πιθανό να πάρει καλό όπλο και εξοπλισμό. Μπορούν να επιλεγούν μάχες, κατάλληλες για τους αρχαρίους που παλεύουν με τους εχθρούς που ελέγχονται από την τεχνητή νοημοσύνη, έτσι είναι ευκολότερο να κερδίσουμε εμπειρία.

Kazhdy κέρδισε τον ήρωα μάχης φέρνει την εμπειρία, οι παίκτες θα είναι σε θέση να εκπαιδεύσουν τον χαρακτήρα σας αναπτύσσοντας μία ή περισσότερες δεξιότητες. Αντλείται όχι μόνο ο χαρακτήρας σας, αλλά και οι συνοδευτικοί χαρακτήρες, τα κατοικίδια ζώα και τα πακέτα ζώων.

V Ring Dragon το ίδιο το παιχνίδι δεν είναι τόσο ενδιαφέρον όσο ο συνδυασμός με άλλους παίκτες. Η συντεχνία μπορεί να αναπτύξει δεξιότητες που δεν είναι διαθέσιμες μόνοι.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες