Μοίρα

Εναλλακτικές ονομασίες: Doom 2016 Dohme 4, Doom 4 Doom 4

Igra Doom: ταχεία και ανελέητη.

V Αύγουστο του 2007, ο John Carmack στο ετήσιο τουρνουά QuakeCon στο The Dalles ανέφερε ότι σκεφτόταν για την ανάπτυξη του Doom 4. Και επειδή ήταν μια επίσημη ανακοίνωση, δεν ήταν σε αδράνεια μόνο φαντασιώσεις Μάιος 2008. Στο QuakeCon 2008, ο Ιωάννης είπε ότι το παιχνίδι Doom 4 θα ξεπεράσει την προηγούμενη σειρά στην ποιότητα λόγω να μειώσει το ρυθμό καρέ και βελτιωμένη μηχανή του παιχνιδιού, αλλά θα επιστρέψει στην κλασική του μορφή. Doom 4 ήταν αρχικά ένα τίτλο εργασίας, και θεωρήθηκε ότι αργότερα θα υπότιτλους, αλλά αυτό δεν συνέβη. Επιπλέον, η αρχική έκδοση μειώθηκε σε μια απλή και περιεκτική"Doom". Που ασχολούνται με την id Software Development Studio, και το ζήτημα της τιμής απονέμεται Bethesda Softworks, το οποίο αναπτύσσει πλατφόρμες για την έκδοση:

 • PlayStation 4
 • One Xbox
 • PK
ημερομηνία

Posledney της ανακοίνωσης, με εξαίρεση τις αναδυόμενες βίντεο ήρθε τον Ιούνιο του 2014 και επίσημα κατεβάσετε Doom 4 θα είναι την άνοιξη, σύμφωνα με προκαταρκτικές προβλέψεις 16. 06. 2016 (ημερομηνία έκδοσης).

διαδικασία

Igrovoy.

Shuter από τις κορυφαίες πρόσωπο έγινε γνωστό ύφος για τη σειρά Doom. Ήρωας αστραπιαία κινείται στο χώρο, πάταξη της τα πλήθη των δαιμόνων, τους εχθρούς. Πίσω του, ένα στρατιωτικό οπλοστάσιο, το οποίο δεν επηρεάζει την ταχύτητα της κίνησης του χαρακτήρα, και ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει τα βαριά πολυβόλα, τουφέκια, μπαζούκας, εκτοξευτή πυραύλων, ένα όπλο δίνη, χειροβομβίδα πλάσματος και άλλες σφαίρες παιχνίδια σε μία κίνηση. Υπάρχει ακόμη και ένα σούπερ όπλο Gauss κανόνι, παρασύροντας τον εχθρό να πέσει ούτε ένας πυροβολισμός. Υπάρχουν σε αλιευτικά εργαλεία και κοφτερά όπλα, μαζί με αλυσοπρίονο για τη στενή επιθέσεις, και να αποδυναμωθεί, τραυματίες τέρατα μπορεί να σκοτώσει με γυμνά χέρια του. Από νίκησε τους εχθρούς πέσει πυρομαχικά και αντικείμενα που ο ήρωας παίρνει σίγουρα.

Protivniki, επίσης, δεν ανήμπορος, και έχουν τη δική τους οπλοστάσιο, έτσι ώστε το αίμα θα είναι πολλά. Χύνεται να είναι σε κλειστούς χώρους και σε ανοιχτούς χώρους, και προκειμένου να προχωρήσουν στον κόσμο του παιχνιδιού, είναι απαραίτητο εκτός από τα γυρίσματα αποσπούν την προσοχή από τις μικρές θέσεις εργασίας, αλλά μερικοί, για να μάθετε πού μπορείτε να κατεβάσετε Doom 4. Οι φίλοι του παιχνιδιού θα είναι με τη χρήση του"Doom SnapMap"να εφαρμόσει τις δικές τους κάρτες, η χρήση τους σε μια ποικιλία multiplayer μάχες, καθώς και να βρείτε τα οποία έχουν γίνει παράδοση ριζωμένη τρόπους:

 • Dominirovanie
 • Detmatch
 • Komandnaya arena
 • Zahvat flaga

Otpravlyayas τον πόλεμο της μοίρας στον υπολογιστή, έτοιμο για τα πλήθη των δαιμόνων που προσπαθούν να σας συντρίψει με το βάρος του. Μην διστάσετε να επιλέγουν τα μέσα πυροβολούν, να ωθεί, συνθλίψει, δάκρυ και να συνεχίσει τον εχθρό. Το δίκτυο συνεχίζει να παίζει αγώνες, γνωστά και νέα modes, το οποίο χρησιμοποιείται ενεργά οποιαδήποτε πυροβόλα όπλα, γρήγορη απόκριση, η στιγμιαία κίνηση στο χώρο, και η χρήση της μοναδικής power-ups σας επιτρέπουν να μετατρέψει τον εαυτό σας σε ένα δαίμονα, βρίσκοντας νέες ευκαιρίες.

Vygodnaya αγοράσουν.

V σημάδι του χρόνο που περνάει, οι επικείμενες διακοπές και η απελευθέρωση των νέων παιχνιδιών, η εταιρεία id Software ταιριάζει γενναιοδωρίας προς τους παίκτες σε ένα μαγικό δώρο η ευκαιρία να αγοράσει το προηγούμενο σειρά προϊόντων με ένα κολοσσιαίο έκπτωση 75%. Ωστόσο, για να αγοράσει Doom 4 θα πρέπει να πληρώσει το πλήρες κόστος. Μπορούμε ήδη να προ-παραγγελία για το Doom 4, από τη χώρα και μεταπωλητή. Απαιτήσεις συστήματος:

 • Operatsionnaya σύστημα: Windows 7/8. 1 (πάντα 64-bit)
 • Pamyat 8 GB
 • Protsessor: Intel Core i5-2600K με συχνότητα 3. 3 GHz | AMD A10-7870K σε 4. 1 GGts
 • Versiya: DirectX: 11
 • Vdeokarta: Nvidia GeForce GTX 660 | AMD Radeon HD 7850 με μνήμη 2 GB
 • Upravlenie: πληκτρολόγιο, mysh
 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες