Αρχική

Εναλλακτικές ονομασίες: Doom 2016 Dohme 4, Doom 4, Doom 4

μοίρας παιχνίδι: ταχεία και ανελέητη.

Τον Αύγουστο του 2007, ο John Carmack σε QuakeCon ετήσιο τουρνουά στο Dulles αναφέρουν ότι η σκέψη για την ανάπτυξη του Doom 4. Από τον Μάιο του 2008, η επίσημη ανακοίνωση της, δεν ήταν μόνο σε αδράνεια φαντασία. Στο QuakeCon 2008, ο John δήλωσε ότι το παιχνίδι Doom 4 θα ξεπεράσει την προηγούμενη σειρά της ποιότητας λόγω μείωση το frame rate και βελτιωμένη μηχανή του παιχνιδιού, αλλά θα επιστρέψει στην κλασική του μορφή.

Αρχικά, Doom 4 ήταν ο τίτλος εργασίας, και θεωρήθηκε ότι αργότερα θα υπότιτλους, αλλά αυτό δεν συνέβη. Εξάλλου & ndash? το αρχικό κείμενο είχε περιοριστεί σε απλή και περιεκτική"Doom".

που ασχολούνται με την id Software Development Studio, και το θέμα της τιμής απονέμεται Bethesda Softworks, αναπτύσσει εκδόσεις για πλατφόρμες:

  • PlayStation 4
  • 9^Ένα Xbox 9^^PC

Η τελευταία ημερομηνία της ανακοίνωσης, δεν συμπεριλαμβανομένων των αναδυόμενων ταινίες, ήρθε τον Ιούνιο του 2014 και επίσημα κατεβάσετε Doom 4 θα είναι την άνοιξη, σύμφωνα με τις προκαταρκτικές προβλέψεις & ndash? 16. 06. 2016 ( ημερομηνία έκδοσης ).

& nbsp?

& nbsp?

gameplay.

που οδηγεί είδος shooter πρώτου προσώπου έχει καταστεί συνήθης για τη σειρά Doom. Ήρωας κεραυνός κινείται στο χώρο, πάταξη της πλήθη των δαιμόνων αντιπάλους. Πίσω του, ένα στρατιωτικό οπλοστάσιο, το οποίο δεν επηρεάζει την ταχύτητα του χαρακτήρα, και ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει τα βαριά πολυβόλα, τουφέκια, μπαζούκας, εκτοξευτή πυραύλων, το όπλο δίνη, χειροβομβίδες πλάσμα, πυροβολισμοί και άλλα παιχνίδια σε μία κίνηση. Υπάρχει ακόμη και ένα σούπερ όπλα & ndash? Gauss, παρασύροντας τον εχθρό πέσει ούτε ένας πυροβολισμός.

παρέχεται στον εξοπλισμό, και κοφτερά όπλα, μαζί με ένα αλυσοπρίονο για κοντινές επιθέσεις, και στους αδύναμους, τραυματίες τέρατα που μπορεί να σκοτώσει με γυμνά χέρια. Από νίκησε τους εχθρούς πτώση πυρομαχικά και αντικείμενα που ο ήρωας σίγουρα σηκώνει.

αντίπαλοι και όχι αβοήθητος, και έχουν τη δική τους οπλοστάσιο, έτσι ώστε θα είναι πολύ αίμα. Χύνεται να είναι σε κλειστούς χώρους και σε ανοιχτούς χώρους, και προκειμένου να προχωρήσουν στον κόσμο του παιχνιδιού, εκτός από την φωτιά να αποσπαστεί η προσοχή από μικρό έργο, αλλά τι, για να μάθετε πού μπορείτε να κατεβάσετε το Doom 4.

Οι φίλοι του παιχνιδιού θα είναι σε θέση να βοηθήσει"Doom SnapMap"να εφαρμόσουν τις δικές τους κάρτες, η χρήση τους σε μια ποικιλία multiplayer μάχες, καθώς και να βρείτε τα οποία έχουν γίνει παράδοση ριζωμένη τρόπους:

    9^^Κυριαρχία 9^^Detmatch
  • Εντολή
  • Arena * 9 * Capture the Flag * 10^

Πηγαίνοντας στον πόλεμο της μοίρας στον υπολογιστή, έτοιμος να τα πλήθη των δαιμόνων που προσπαθούν να σας συντρίψει με το βάρος του. Μην διστάζετε να επιλέγουν τα μέσα & ndash? πυροβολήσει, ας καταστρέψουν, δάκρυ και να συνεχίσει τον εχθρό.

Στο multiplayer μάχες συνεχίζει να γνωρίζει και τις νέες λειτουργίες, που είναι ενεργά χρησιμοποιείται από οποιοδήποτε πυροβόλο όπλο, γρήγορη απάντηση, στιγμιαία κίνηση στο χώρο, καθώς και η χρήση των μοναδικών power-ups σας επιτρέπουν να μετατρέψει τον εαυτό του σε ένα δαίμονα, βρίσκοντας νέες ευκαιρίες.

& nbsp?

& nbsp?

μεγάλη αγορά.

Σε μια ένδειξη του χρόνο που περνάει, οι επικείμενες διακοπές και η απελευθέρωση των νέων παιχνιδιών, η εταιρεία λογισμικού id γίνει γενναιόδωρη στους παίκτες σχετικά με το μαγικό δώρο & ndash? προηγούμενη σειρά η ευκαιρία να αγοράσει το προϊόν με τεράστια έκπτωση 75 %. Ωστόσο, για να αγοράσει Doom 4 θα πρέπει να πληρώσει το πλήρες κόστος. Μπορούμε να το προ-παραγγείλετε ήδη Doom 4, από τη χώρα και μεταπωλητή.

Απαιτήσεις συστήματος
    * 9 * Λειτουργικό σύστημα: Windows 7/8. 1 ( πάντα 64 - bit ) * 9 * Μνήμη: 8GB * 10^ * 9 * Επεξεργαστής: Intel Core i5-2600K στα 3. 3 GHz | AMD A10-7870K στο 4. 1 GHz ^^9 Έκδοση: DirectX: 11 ^9 Κάρτα γραφικών: GeForce GTX της Nvidia 660 | 7850 AMD Radeon HD με 2GB ^^9 Διαχείριση: πληκτρολόγιο, ποντίκι,
 

Παίξτε επίσης