Το πεπρωμένο 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Το πεπρωμένο 2

Destiny 2: η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κίνδυνο.

Τρεις αμερικανικές εταιρείες (Bungie, High Moon Studios και Vicarious Visions) εργάζονται για να κάνουν το παιχνίδι Destiny 2 την τέλεια συνέχιση του πρώτου μέρους. Το έργο παρουσιάζεται στο επίπεδο του sci-fi genre, στο οποίο είναι καταρτισμένο ένα shooter για πολλούς παίκτες από έναν ηγέτη. Πλατφόρμες στις οποίες το Destiny 2:

θα είναι διαθέσιμο για αναπαραγωγή
  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • PK για Windows

The κύριο θέμα που διαπερνά το προϊόν τυχερού παιχνιδιού είναι η επιστροφή των χαμένων θέσεων. Αυτή η έννοια είναι αρκετά εκτεταμένη και περιλαμβάνει την εξουσία, τα όπλα, τα υπάρχοντα και τα παρόμοια. δ. Οι συγγραφείς των ιστοριών του υπολογιστή αγαπούν να βάλουν την ανθρωπότητα στο χείλος της εξαφάνισης, αναγκάζοντάς τον να αναζητήσει μια διέξοδο από τις τελευταίες δυνάμεις. Σε αυτή την κατάσταση, γίνεται αμέσως σαφές ότι ο αγώνας είναι ξέφρενος, σκληρός και μακρύς. Αυτό που συμβαίνει παίρνει τον παίκτη στο μακρινό μέλλον, όταν οι τεχνολογίες αρέσουν και φτάνουν σε σημαντικά ύψη, αλλά και έχουν γίνει η αιτία θανάτου.

Επιβιώστε με κάθε κόστος.

Download Destiny 2 μπορεί να είναι το φθινόπωρο του 2017, και όσοι καταφέρνουν να προ-παραγγέλλουν, θα λάβουν επιπλέον στοιχεία παιχνιδιού, περιεχόμενο, πρόσβαση σε επεκτάσεις ως μπόνους. Λοιπόν, τώρα οποιοσδήποτε μπορεί να εξοικειωθεί με τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, ξεκινώντας από το οικόπεδο. Οι άνθρωποι εδώ και πολύ καιρό έχουν καταφέρει να διαχειριστούν το διάστημα, έχοντας δεχτεί νέα προβλήματα εκτός από τα οφέλη. Αποδείχθηκε ότι δεν είναι λιγότεροι εχθροί απ 'ό, τι στη Γη, μεταξύ των οποίων ο στρατός του Gol είναι γνωστός για την ιδιαίτερη σκληρότητα του. Ποτέ δεν έχασε, αλλά ίσως αυτή είναι η αδυναμία της, γιατί είναι πολύ σίγουρη για τον εαυτό της. Η Κόκκινη Λεγεώνα επιτίθεται και καταστρέφει τους κόσμους και τώρα το αντικείμενο της έχει γίνει η τελευταία πόλη όπου εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι. Οι Κηδεμόνες που τον φύλαζαν έχασαν τις μοναδικές δυνάμεις που τους επέτρεψαν να κρατήσουν το ρολόι. Τώρα οι άνθρωποι έχασαν την τελευταία τους ελπίδα προστασίας και αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την πόλη, φεύγοντας.

Αλλά υπάρχουν πάντα γενναίες ψυχές που δεν θέλουν να βάλουν μαζί τους τον επιτιθέμενο. Είναι έτοιμοι να επαναστατηθούν, συγκεντρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερη δύναμη. Ξεκινώντας από το παιχνίδι Destiny 2. Είναι απαραίτητο να καλέσουμε τα υπολείμματα των δυνάμεων που είναι διάσπαρτα σε όλο το ηλιακό σύστημα, προκειμένου να τα συγκεντρώσουμε ενάντια στο Γκουλ και στη λεγεώνα του. Μόνο με τη χρήση όλων των πόρων, αλλά και με την εκμάθηση να δρουν μαζί, θα είναι δυνατή η επιστροφή του σπιτιού σας και όσων έχουν αφαιρεθεί. Για να γίνει αυτό, θα έχετε μια τεράστια ποικιλία όπλων, και οι προγραμματιστές έλαβαν υπόψη τα αιτήματα των παικτών και ακυρώθηκαν ένα σύνολο τυχαίων χαρακτηριστικών. Εάν χρησιμοποιήθηκε αρκετές μέρες και εβδομάδες για να βελτιώσει την απόδοσή του, τώρα μπορείτε να εστιάσετε στην εκπλήρωση της αποστολής, γνωρίζοντας ότι το όπλο δεν θα σας αφήσει κάτω.

Μεταξύ των θέσεων που θα επισκεφθούν:

  • Nessus Planet του Κόσμου. Σε αυτό μπορείτε να βρείτε πραγματικούς θησαυρούς. Οι κάτοικοί του έχουν μεταμορφώσει την κατοικία τους στον κόσμο των αυτοκινήτων που βρίσκονται μέσα και στην επιφάνεια.
  • Επίσημο δορυφόρο του Δία. Ενδιαφέρεται τόσο για ανθρώπους όσο και για μηχανήματα από τον πλανήτη Nessus και πρέπει να προστατεύεται από την εισβολή της Λεγεώνας, η οποία αναζητά μια νέα πηγή εξουσίας εδώ για μελλοντικές κατακτήσεις.
  • Τιτάν καλυμμένο με δορυφορικό νερό του Κρόνου. Από τα βάθη, τα στοιχεία της ανθρώπινης φυλής κρύβονται εδώ και εκεί. Μόνο μικρά χωριά και φορτηγίδες φορτηγίδες είναι ακόμα στην επιφάνεια. Ωστόσο, κάτω από αυτά στο σκοτεινό νερό κρύβεται κάτι φοβερό.
  • Πόλη η τελευταία εγκατάσταση των ανθρώπων στη Γη. Είναι χτισμένο κάτω από το Wanderer, που τον τροφοδοτεί με την ενέργειά του και χρησιμεύει ως προστασία ενάντια στον εχθρό.

V Destiny 2 στο πρόσωπο του "Avangard" θα βρείτε έναν ισχυρό σύμμαχο, ο οποίος διευθύνεται από ένα τρίο των Κηδεμόνων, παρέχοντας στον στρατό εξοπλισμό. Ο ηγέτης τους Cade 6, ο οποίος αποφάσισε να γίνει περιπλανώμενος και τώρα περιπλανάται στην έρημο. Προσχωρώντας σε αυτόν, περιμένετε επικίνδυνες περιπέτειες.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες