Εναλλακτικές ονομασίες: Δαίμονες 2 Νικητής

Παιχνίδι Demon Slayer 2: μια μεγάλη μάχη σε εξέλιξη.

Browser RPG παιχνίδι Demon Slayer 2 πριν αναμενόταν η απελευθέρωση, και όταν η ευτυχισμένη στιγμή επρόκειτο να κυκλοφορήσει, οι παίκτες συνωστίζονται έσπευσαν για την ανάπτυξη της φαντασίας σύμπαντος. Τα πρώτα του βήματα πήρε το 2013 , Και από τότε έχει επανειλημμένως συμπληρωθεί και να αναπτυχθεί, εγκαταστάθηκαν σε κοινωνικά δίκτυα και φορητές συσκευές.

ιδέα του παιχνιδιού είναι η ακόλουθη:

Blagodarya σαφή διαμόρφωση, τη διαχείριση, και το μενού ρωσόφωνης ως Demon Slayer 2 παιχνίδι, θα καταλάβετε γρήγορα.

 • Razvivaem geroya
 • του
 • Obustraivaem και τη βελτίωση gorod
 • Nabiraem armiyu
 • Issleduem podzemelya
 • Bemsya με monstrami
 • Sorevnuemsya άλλα igrokami

 

 

Ήρωες, έχουν εδώ και καιρό περιμένει.

Ο κόσμος δεν παύουν τον πόλεμο μεταξύ του καλού και του κακού. Όσο υπάρχει τουλάχιστον μία ζωντανή ψυχή, γι 'αυτό θα πάει ανένδοτος αγώνας. Πόσο καιρό θα διαρκέσει, και πόσοι αθώοι πτώσεις στην αντιπολίτευση, κανείς δεν ξέρει, αλλά η απώλεια θα είναι τεράστια.  

Υπάρχει ένας θρύλος ότι όταν ο ουρανός θα καθυστερήσει γκρίζα σύννεφα, και η απόσταση θα παίξει Θεία Άρπα, ο ήρωας θα είναι σε θέση να οδηγείτε τον εχθρό στο πιο σκοτεινές μπουντρούμι, και κοντά σε αυτό η είσοδος του ιερού σφραγίδα. Μόλις το κακό είναι καλά κρυμμένα στη φυλακή, πέφτει στο έδαφος τη χάρη, την ειρήνη και τη χαρά θα επιστρέψει για πολλές φορές.

Η μία που θα παίζει στο παιχνίδι Demon Slayer 2, θα είναι ο ιππότης - ήρωας, που είπε το μύθο. Οι κάτοικοι της ένδοξης χώρας κουραστεί να περιμένεις, οπότε γιατί να μην αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για ένα χαράτσι.

 

 

Επιλέξτε, την ανάπτυξη και την καταπολέμηση της.

Προηγείται μεγάλα κατορθώματα εγγραφής 2 Demon Slayer, και στη συνέχεια θα εξοικειωθούν με τους χαρακτήρες, που εκπροσωπούνται στο πρόσχημα των ανδρών και των γυναικών:

 • Voin – ισχυρή και δυναμική, κανένα έλεος για vragam
 • Mag – διαπλοκή διευκρινίσει λόγια, και οι δυνάμεις της φύσης, να στέλνετε στον εχθρό, εντυπωσιακή σε rasstoyanii
 • Luchnik – είναι επίσης καμία ανάγκη να έρθουν κοντά. Του μακρινού πετούν βέλη, εξέδωσε ένα στιβαρό χέρι, φροντίστε να βρείτε tsel
 • τους

Kazhdogo να είναι μια καλή αντλία με δαίμονες και τέρατα και να μην είναι εξασθενημένο. Η εμπειρία και οι δεξιότητες βελτιώνονται στη μάχη, και θα έχουν την ευκαιρία να τους ακονίσετε. Αυτό διευκολύνεται από τις PvE - μάχες και εκστρατείες ενάντια στα αφεντικά, καθώς και συναρπαστική PVP - μάχη σε αρένες όχι μόνο, αλλά και στη μάχη για την επικράτεια.

διεκδικήσει την κατοχή και την επίθεσή τους σε άλλους ανθρώπους. Γιατί να μην επωφεληθούν για το ορυχείο χρυσού και άλλα ορυχεία με μεταλλικά στοιχεία ή να καταστρέψουν τις καλλιέργειες φυτείας; Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να είναι αρτιμελείς, καλά εξοπλισμένο ήρωα που δεν έχουν ηττηθεί για την παραβίαση των ορίων των άλλων ανθρώπων.

Για τον ήρωα ήταν εξοπλισμένο με όλα τα πόλη σας χρειάζεται για να λειτουργήσει ομαλά. Να χτίσουν τα σπίτια, να αυξήσει το επίπεδό τους, να δούμε σε ένα κατάστημα, να αγοράσετε χρήσιμα αντικείμενα.

Πάρτε φροντίδα του κατοικίδιου ζώου σας, η οποία θα σταθεί στη μάχη. Το iPlayer Demon Slayer 2 ενημερωμένο φάσμα του εξοπλισμού τόσο για την κορυφαία πρόσωπο και για βοηθό του. Όσον αφορά την ανάπτυξη του κατοικίδιου ζώου, για τους άντληση ενός συστήματος «βασιλιάς των θηρίων". Αυτό είναι το μέγιστο επίπεδο που μπορεί να επιτευχθεί. Συμβολή στην αναζητήσει τη γνώση της αλχημείας, και όταν δαμάσει το θηρίο αόρατο, χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα, ενώ μέτρια τιμές δεν ανεβαίνουν στο υψηλότερο επίπεδο.

δεν φαίνεται βαρετό και ταξιδεύουν σε τοποθεσίες. Είναι πλέον ενωμένα μεταξύ τους με ένα γνώριμο Καθαρτήριο και The Twilight Zone. Εξερευνήστε σκοτάδι λαβύρινθους και ζοφερή γωνιές της γης, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις πιο τρομακτικές πλάσματα που θα μπορούσε να δημιουργήσει μόνο απόκοσμα δυνάμεις. Αλλά αυτό είναι όπου οι μεγαλύτερους θησαυρούς αποθηκεύονται και πλούσια μεταλλεία πόρων, η οποία μπορεί να εξάγει μόνο το πιο γενναίο.  

 

Παίξτε επίσης