Demon Slayer 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Demon Slayer 2

Game Slayer 2 Demon: μια μεγάλη μάχη συνεχίζεται.

Browser RPG game Demon Slayer 2 πριν από την απελευθέρωση ήταν αναμενόμενο, και όταν η ευτυχισμένη στιγμή επρόκειτο να απελευθερωθεί, gamers πλήθος έσπευσαν για την ανάπτυξη της φαντασίας του σύμπαντος. Τα πρώτα βήματα του πήρε το 2013, και έκτοτε έχει επανειλημμένα συμπληρώσει και αναπτύξει, εγκαταστάθηκε σε κοινωνικά δίκτυα και κινητές συσκευές.

idea του παιχνιδιού είναι το ακόλουθο:

Blagodarya σαφές να ρυθμίσετε, να διαχειριστείτε και το ρωσόφωνο μενού ως παιχνίδι Demon Slayer 2, θα καταλάβετε γρήγορα.

 • Razvivaem του geroya
 • του
 • Bustraivaem και βελτίωση gorod
 • Nabiraem armiyu
 • Issleduem podzemelya
 • Bemsya με monstrami
 • Sorevnuemsya άλλα igrokami

Heroes, από καιρό περιμένουν.

Ο κόσμος δεν σταματά τον πόλεμο ανάμεσα στο καλό και το κακό. Εφόσον υπάρχει τουλάχιστον μία ζωντανή ψυχή, γιατί θα πάει ασυμβίβαστος αγώνας.

Υπάρχει ένας μύθος ότι όταν ο ουρανός θα καθυστερήσει γκρίζα σύννεφα και η απόσταση θα παίξει Divine Harp, ο ήρωας θα είναι σε θέση να οδηγήσει τον εχθρό στο σκοτεινότερο μπουντρούμι και κοντά του την είσοδο της ιερής σφραγίδας. Μόλις το κακό κρυφτεί ασφαλώς στη φυλακή, πέφτει στο έδαφος, η χάρη, η ειρήνη και η χαρά θα επιστρέψουν πολλές φορές.

Το άτομο που θα παίξει στο παιχνίδι Demon Slayer 2, θα είναι ο ιππότης - ήρωας, ο οποίος είπε το μύθο.

Επιλέξτε, αναπτύξτε και πολεμήστε.

Παρακαλώ τα μεγάλα κατόρθια 2 καταχώρησης του Demon Slayer και στη συνέχεια θα γνωρίσετε τους χαρακτήρες που εκπροσωπούνται στο ένδυμα των ανδρών και των γυναικών:

 • Voin ισχυρή και δυναμική, δεν έλεος να vragam
 • Mag intertwining εξηγεί τα λόγια, και τις δυνάμεις της φύσης, να τους στείλει στον εχθρό, εντυπωσιακό σε rasstoyanii
 • Luchnik δεν είναι επίσης ανάγκη να έρθει κοντά. Η εμπειρία και οι δεξιότητες βελτιώνονται στη μάχη, και θα έχετε ευκαιρίες να τους ακονίσετε. Αυτό διευκολύνεται από τις μάχες PvE και τις εκστρατείες εναντίον των αφεντικών, καθώς και από τη συναρπαστική μάχη PVP σε αρένες όχι μόνο, αλλά και στη μάχη για την περιοχή.

  αποθηκεύσουν την κατοχή τους και επιτέθηκαν σε άλλους ανθρώπους. Γιατί να μην επωφεληθείτε από το ορυχείο χρυσού και άλλα ορυχεία με ορυκτά ή να καταστρέψετε καλλιέργειες φυτεύσεων; Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να είστε ικανός, άρτια εξοπλισμένος ήρωας που δεν σας χτυπάει για παραβίαση των ορίων των άλλων ανθρώπων.

  Για να είναι ο ήρωας εξοπλισμένος με όλες τις ανάγκες της πόλης σας για να λειτουργεί ομαλά. Κατασκευάστε σπίτια, αυξήστε το επίπεδό τους, κοιτάξτε σε ένα κατάστημα, αγοράστε χρήσιμα αντικείμενα. Όσον αφορά την ανάπτυξη του κατοικίδιου ζώου, για την άντληση ενός συστήματος"βασιλιά των ζώων". Αυτό είναι το μέγιστο επίπεδο που μπορεί να επιτύχει. Τώρα ενώθηκε με μια γνωστή ζώνη του Καθαριστή και της Λυκόφως.

 

Παίξτε επίσης