Ημέρες έφυγαν

Εναλλακτικές ονομασίες: Ημέρες έφυγαν

Game Days Gone: Το θρίλερ του αποκάλυπτου κόσμου. Τα γεγονότα που παρουσιάζονται στο παιχνίδι είναι μια περίοδος μετά την καταστροφή που συνέβη πριν από δύο χρόνια. Το μόνο που έχει σημασία σε αυτή την κατάσταση είναι να παραμείνει ζωντανός, και όλα τα μέσα θα κάνουν, αλλά πρώτα να μην ξεχάσετε να κατεβάσετε τις ημέρες που έφυγαν.

Όπως οι συγγραφείς του παιχνιδιού δηλώνουν, στον δημιουργημένο κόσμο είναι πάντα επικίνδυνοι και δεν υπάρχει σχεδόν χρόνος για ανάπαυση. Ο ηγέτης πρέπει πάντα να είναι έτοιμος να αποκρούσει άλλη επίθεση. Εκείνοι που αποφάσισαν να παίξουν τα Days Gone, πρέπει να γνωρίζουν ότι πρόκειται για προσομοιωτή επιβίωσης, όπου ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα.

Από τον κύριο χαρακτήρα.

Αλλά γιατί ο Dekon έγινε ο πρωταγωνιστής και γιατί κατάφερε να αποφύγει το θάνατο; Μεταξύ των ιδιοτήτων του είναι lihachestvo κατά την οδήγηση μιας μοτοσικλέτας. Σε μια προηγούμενη ζωή, ήταν μέρος μιας συμμορίας των ποδηλάτων και από τότε έχει διατηρήσει χρήσιμες ικανότητες για επιβίωση. Όπως γνωρίζετε, τα παιδιά με μοτοσικλέτες παραβιάζουν συχνά τους κανόνες, γεγονός που οδηγεί σε συγκρούσεις με την αστυνομία και συχνά πρέπει να ξεφύγουν από αυτήν. Με τα χρόνια, αυτό έχει γίνει το κύριο ένστικτο που βοηθάει όταν χρειάζεται να σώσετε τον εαυτό σας από αιμοδιψή τέρατα.

Dikon αν και είναι αρνητικός ήρωας, στις μέρες του iPlayer Η έλλειψη ηθικών αρχών αποτελεί επίσης το κλειδί για την επιτυχία. Έχει χειροπιαστό όπλο και ξέρει πώς να το βελτιώσει από αυτοσχέδια υλικά. Το ίδιο ισχύει και για το χαλύβδινο άλογο της μοτοσικλέτας, το οποίο επίσης υπέστη σημαντικές αλλαγές.

 

Παίξτε επίσης