Ημέρες goone

Εναλλακτικές ονομασίες: Φυλή gon

Game Days Gone: Δράση του αποκαλυπτικού κόσμου.

Το καλοκαίρι του 2016, το καλοκαίρι του 2016, ο αμερικανός δημιουργός SIE Bend Studio στην έκθεση E3 παρουσίασε το έργο του. Έγινε το single-player client παιχνίδι Days Gone μαχητής με έναν ανοικτό κόσμο για την πλατφόρμα PlayStation 4, όπου τα γεγονότα προέρχονται από ένα τρίτο μέρος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που παρουσιάστηκε, η πλοκή είναι πολύ συναρπαστική. Ιδιαίτερα θα του αρέσουν οι λάτρεις όλων των ειδών καταστροφών. Τα γεγονότα που παρουσιάζονται στο παιχνίδι, είναι η περίοδος μετά την καταστροφή που συνέβη πριν από δύο χρόνια. Η πανδημία κατέρρευσε σχεδόν ολόκληρο τον πληθυσμό, καταστρέφοντας ακόμη και μεγάλες πόλεις.

Πολλοί οικισμοί έχουν γίνει πόλεις-φαντάσματα, και αν, όταν η ζωή έχει επιζήσει, τότε είναι είτε freaks freaks ή περπατώντας νεκροί. Μόνο μια μικρή χούφτα άνθρωποι επέζησαν αυτής της φρίκης, αλλά είναι διάσπαρτες σε μικρές ομάδες σε όλη τη χώρα. Αξίζει να τα αναζητήσετε ή καλύτερα να αποφύγετε το ζήτημα της ζωής και του θανάτου σε μεγάλη απόσταση. Είναι προβληματισμένοι από τον πρωταγωνιστή του πρώην εγκληματία Διακονίου Αγίου Ιωάννη, και τώρα ο περιπλανώμενος.

Τι είναι γνωστό για το παιχνίδι.

Προσπαθήστε τους φίλους του παιχνιδιού Days Gone του παιχνιδιού είναι έτοιμοι, και υπάρχουν πολλά από αυτά. Τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι:

  • Διαβάστε τη μεταφορά για μετακίνηση
  • Βρείτε χρήσιμα στοιχεία
  • Βελτιώστε με τα όπλα και το όχημά σας
  • Δημιουργήστε παγίδες για ζόμπι
  • Dispel επιθέσεις
  • Προμήθειες και πόροι
  • Load
  • Skin με οποιονδήποτε τρόπο

Όταν δεν υπάρχουν όρια, ο ήρωας ταξιδεύει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, ανακαλύπτοντας νέους χώρους και χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά τους προς όφελός τους. Το τοπίο, για να το θέσουμε ήπια, ζοφερή διάστικτη με τις ηφαιστειακές ουλές είναι τεράστιοι ανοιχτοί χώροι κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού. Και μόλις οι πυκνοκατοικημένες πόλεις εμφανιστούν μπροστά σας στα ερείπια, όπου είναι δύσκολο να βρείτε ένα αξιόπιστο καταφύγιο από τα οργισμένα πλάσματα.

Ανάμεσά τους είναι σαλαμάνδρα, που κάποτε ήταν έφηβοι, αλλά μολύνθηκαν κατά τη διάρκεια της επιδημίας. Το ύφος της επίθεσης, του ξυλοδαρμού και της φυγής. Horde πιο οργανωμένη και πολυάριθμη, και συνεπώς να ενεργούν αρμονικά. Περπατούν στους δρόμους αναζητώντας φαγητό και όταν βρουν πλούσια γη, μπορούν να παραμείνουν στην περιοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στις πράξεις τους μπορούν να εντοπιστούν οι προηγουμένως αποκτηθείσες δεξιότητες, και το καθένα χρησιμοποιεί το έμφυτο του ταλέντο. Τώρα αυτά τα πλάσματα είναι εκτός νόμου, ή μάλλον, έχουν τώρα νέες αρχές, όπου η δύναμη είναι το κύριο πράγμα. Το μόνο που έχει σημασία σε αυτή την κατάσταση είναι να παραμείνει ζωντανός, και όλα τα μέσα θα κάνουν, αλλά πρώτα, μην ξεχάσετε να κατεβάσετε τις ημέρες που έφυγαν.

Όπως λένε οι συγγραφείς του παιχνιδιού, είναι πάντα επικίνδυνο στον δημιουργημένο κόσμο τους και δεν υπάρχει σχεδόν χρόνος για ανάπαυλα. Ο κύριος χαρακτήρας πρέπει πάντα να είναι έτοιμος να αποκρούσει την επόμενη επίθεση. Εκείνοι που αποφασίζουν να παίξουν Μέρες Gone θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν εξομοιωτή επιβίωσης, από τον οποίο ρέουν όλα τα άλλα.

Σχετικά με τον κύριο χαρακτήρα.

Αλλά γιατί ο διάκονος έγινε ο κύριος χαρακτήρας και γιατί κατάφερε ακόμα να αποφύγει τον θάνατο; Μεταξύ των ιδιοτήτων του απερισκεψία κατά την οδήγηση μιας μοτοσικλέτας. Σε μια προηγούμενη ζωή, ήταν μέρος μιας συμμορίας ποδηλάτης, και από τότε έχει διατηρήσει χρήσιμες δεξιότητες για την επιβίωση. Όπως γνωρίζετε, παιδιά με μοτοσικλέτες συχνά παραβιάζουν τους κανόνες, γεγονός που οδηγεί σε συγκρούσεις με την αστυνομία και συχνά πρέπει να φύγουν από αυτήν. Με τα χρόνια, αυτό έχει γίνει το βασικό ένστικτο που βοηθά έξω όταν είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από αιμοδιψείς τέρατα.

Deacon, αν και ένας αρνητικός ήρωας, στην iPlayer Days Gone, η έλλειψη ηθικών αρχών γίνεται επίσης το κλειδί για την επιτυχία. Έχει έξυπνα χειραγωγεί ένα όπλο και ξέρει πώς να το βελτιώσει από τα υλικά στο χέρι. Το ίδιο ισχύει και για τη μοτοσικλέτα χαλύβδινων αλόγων, η οποία έχει επίσης υποστεί σημαντικές αλλαγές.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες