Σκοτεινές ψυχές 3

Εναλλακτικές ονομασίες: Dark Souls ΙΙΙ, Σκούρο Coles 3

3 παιχνίδι Dark Souls: γοτθική φαντασία.

ιαπωνική εταιρεία From Software διατηρεί μυστικές πληροφορίες σχετικά με τη συνέχιση του δεύτερου μέρους του Dark Souls, περνώντας σε μικρές ποσότητες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, εκθέσεις και συνεντεύξεις. Το γεγονός ότι έγινε γνωστό, σχηματίζεται μια ελκυστική εικόνα, και οι οπαδοί περιμένουν για το παιχνίδι Dark Souls 3 γίνεται διαθέσιμη. Αν δεν παρέμβει απόκοσμα δυνάμεις, θα κυκλοφορήσει στις 24. 03. 2016 στην Ιαπωνία και στον υπόλοιπο κόσμο μπορεί να περιμένει μέχρι τις 12 Απριλίου έως τις Dark Souls 3 download.

συλλογή από τα ψίχουλα των διαθέσιμων στοιχείων, δεν είναι δυνατόν να καθοριστεί ένα μωσαϊκό των εντυπώσεων και των γεγονότων.

Διαδώστε το παιχνίδι θα είναι σε οπτικούς δίσκους και τη δυνατότητα να κατεβάσετε Dark Souls 3 στην επίσημη ιστοσελίδα. Σε αυτό υπάρχουν δύο τρόποι παιχνιδιού: single-player και multiplayer.

φήμες, εικασίες και τα γεγονότα.

Σε μια προσπάθεια να κουνάβι από τις αποχρώσεις των νέων προϊόντων, ο παραγωγός του εκδοτικού οίκου στην Ιαπωνία & ndash? Atsuo Esimuru, ερωτήσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά των παιχνιδιών, αλλά έξυπνα απέφυγε ιδιαιτερότητες, επιβεβαιώνοντας μόνο ότι οι 3 Dark Souls στο PC και άλλες πλατφόρμες θα είναι πραγματικά δύσκολο να περάσει από τα πρώτα λεπτά. Οπότε ετοιμαστείτε για μια δύσκολη μάχη στη συντριπτική σκοτεινό κόσμο.

Από gameplay trailer δείχνει ότι το προϊόν είναι εμποτισμένο με το μυστικισμό με αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά της ιαπωνικής φιλοσοφίας και της μυθολογίας. Ο χαρακτήρας περιπλανιέται στους ερειπωμένα μέρη του Βασιλείου, διερευνά το κάστρο, την καταπολέμηση τέρατα. Είναι περιτριγυρισμένο από τείχη ζοφερή, εμπλέκεται στις ρίζες των νεκρών φυτών και πάνω από το κεφάλι του κρέμεται ένα σκοτεινό ουρανό.

Μια φορά κι έναν καιρό ο ήρωας μαγεμένος, και τώρα πηγαίνει στο βασίλειο Dranglik να απαλλαγούμε από άλλες -κοσμική φύση τους. Για να συλλάβει το μυστηριώδη ψυχή, θα πρέπει να πολεμήσουμε με υπερφυσικές κατοίκους του βασιλείου, οι οποίες εμφανίζονται από την αρχή μετά την επιλογή της έναρξης της κατηγορίας και στιγμιαία εμβάπτιση στο παχύ των πραγμάτων.

Ήρωας αναρωτηθεί τι βλέπουν & ndash? γκρι οστεώδη κάτοικοι προσεύχονται φορείς ανασκολοπίζεται σε δέντρα και πέτρινα αγάλματα των δράκων. Αλλά για να απολαύσουν το θέαμα που δεν προορίζονται για πολύ, καθώς γρήγορα να πληρώσει την προσοχή, και η μάχη αρχίζει.

Σε αμέτρητα τέρατα επιτίθενται σε έναν ιππότη, και το σπαθί του, ποτέ δεν έχει σταλεί μέσα στη θήκη. Ήρωας επίθεση δαίμονες όλων των ειδών της κόλασης, ο στρατός των ανταρτών σκελετούς, ντυμένη με πανοπλία γίγαντες, δράκους μηχανικών, από τη γη των τριών Λερναία Ύδρα μεγαλώνει.

Διευθυντής Έργου Χιντετάκα Μιγιαζάκι είπε κάποτε ότι του άρεσε να εισαγάγει τον Δράκο στην αρχή της ιστορίας του παιχνιδιού, έτσι ώστε να τον συναντήσω ήταν αναπόφευκτη. Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν ότι το είδος φρικτό τέρας μπορεί να σκοτωθεί από μια μάννα κατηγορίας μάγος, και αν γίνει, ο ήρωας παίρνει 27.000 ψυχές, μόλις τώρα αρχίζουν την περιπέτεια τους.

Μετακινηθείτε στη γη ατμό, ένας χαρακτήρας που πρέπει να έχει χρόνο για να αποκρούσει τις επιθέσεις και να εξερευνήσετε τον κόσμο, που λαμβάνει πληροφορίες από τους κατοίκους του βασιλείου των μονολόγων και περιγραφή έρχονται σε όλη θέματα. Δεδομένου ότι δεν ιστορία σύνδεση μεταξύ του παλαιού και του νέου σειρά εκεί, οι παίκτες μπορούν να λύσουν domyslivat καθώς υπήρχε ένα βασίλειο Dranglik ή τι προκάλεσε το θάνατο της Lordrana.

Στο συμπέρασμα.

Dark Souls 3 μπορούν να αγοραστούν κατόπιν αιτήματος ή σε αναμονή για την επίσημη κυκλοφορία. Πιθανώς η πρώτη εκδοχή φαίνεται Σκούρο Coles 3 για κονσόλες παιχνιδιών, και αργότερα κυκλοφόρησε για τα Windows. Από τη στιγμή που δεν τελειώνουν πολύ, διατηρώντας ίντριγκα μεταξύ των οπαδών, δεν είναι ένα γεγονός, και κατά πάσα πιθανότητα το προϊόν θα είναι διαθέσιμο ταυτόχρονα προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

Παίξτε επίσης