Crossout

Εναλλακτικές ονομασίες: Crossout

παιχνίδι Crossout: ένας κόσμος χωρίς συμβιβασμό

Το

Crossout είναι ένα μοναδικό νέο παιχνίδι δράσης MMO όπου η δράση λαμβάνει χώρα σε έναν τρελό μετα-αποκάλυπτικό κόσμο. Είστε περιτριγυρισμένοι από μια ερειπωμένη πόλη, η οποία ήταν κάποτε μια ακμάζουσα μητρόπολη. Τώρα βρίσκεται σε ερείπια και οι μηχανές μάχης, που δημιουργήθηκαν από εσάς και άλλους παίκτες, οδηγούν γύρω από τους λαβύρινθους των άδειων δρόμων.

Περιμένετε από το σημερινό γραφείο σχεδιασμού, το οποίο θα πρέπει να είναι επικεφαλής. Κάθε παίκτης έχει το δικό του εργαστήριο, στο οποίο δημιουργεί θαύματα, ξεχωριστά υλικά που συγκεντρώνουν ένα τρομερό αυτοκίνητο και στη συνέχεια το αναβιώνουν. Φανταστείτε μόνο τις δυνατότητες ανοίγματος αυτής της κατοχής!

Αντιμετωπιστές από την ανθρωπογενή πολέμους

Start Crossout παιχνίδι για την καταπολέμηση της χάρη του πολέμου. Η αποστολή σας είναι ξεκάθαρη - να πυροβολήσετε και να κερδίσετε, να επιβιώσετε σε ένα χώρο όπου δεν έχουν απομείνει άνθρωποι. Μόνο τα μηχανήματα με τερατώδη όπλα συνεχίζουν να πολεμούν, κινούνται από τη δική τους ιδέα.

Θα χρειαστεί να κατεβάσετε το Crossout για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε μοντέλα των δικών σας μηχανημάτων, εξοπλίζοντας τα:

  • Bronay
  • Όπλα
  • Κλείστε Away
  • Τροχοί
  • Πλατφόρμα αντιβαρύτητας

Κάθε λεπτομέρεια που πρέπει να αναπτύξετε, είτε πρόκειται για εκτοξευτή ρουκετών, είτε για πολυβόλο είτε για αλυσοπρίονο και τρυπάνι. Συνδέστε τη φαντασία και βγείτε με μοναδικό εξοπλισμό για να γίνετε ισχυρότερος αντίπαλος. Τώρα είστε ο ηγέτης των χαλυβουργών αυτοπροωθούμενων στρατιωτών που δεν γνωρίζουν το φόβο, κινούνται στον εχθρό, τον περιβάλλουν και καταστρέφουν.

Φροντίστε τις λεπτομέρειες για τη μάχη με σώμα και κυμάνθηκε. Η στενή επαφή δεν μπορεί να αποφευχθεί και εάν η θωράκιση είναι εφοδιασμένη με εφεδρικές "εκπλήξεις", θα είναι πιο εύκολο για σας να αντέξετε και να απωθήσετε την επίθεση. Επίσης θα «τσιμπήσει» τον εχθρό πιο οδυνηρά και θα δαγκώσει ένα χρήσιμο πράγμα από το αυτοκίνητό του, στερημένο από τα πλεονεκτήματα και την προστασία του. Θα χρειαστείτε αυτοκίνητα για ελαφρύτερα και βαρύτερα οχήματα για διαφορετικά καθήκοντα. Κάποιοι θα κάνουν γρήγορους ελιγμούς και αναγνωρίσεις, ενώ οι πιο τρομερές δυνάμεις θα τραβηχτούν.

Ενδιαφέρον με παίκτες

Βελτιωμένα και μοναδικά σχέδια μπορούν να προσφερθούν σε άλλους παίκτες σε δημοπρασία. Αυτό είναι ένα αμοιβαία επωφελές εμπόριο, όπου όλοι πωλούν τις στρατιωτικές του δημιουργίες. Να είστε δημιουργικοί και θαρραλέοι ώστε το προϊόν σας να είναι σε ζήτηση. Επίσης, τα αντικείμενα μπορούν να ληφθούν στο πεδίο μετά τη μάχη. Ο εξοπλισμός που καταστρέφετε αφήνει πολλά χρήσιμα, πολύτιμα πράγματα και έτσι δεν εξαφανίζεται και δεν φτάνει σε άλλους που θέλουν να κερδίσουν, να τους πάρουν πιο γρήγορα.

Συμμετοχή στο iPlayer Crossout και ξεκινήστε τη μάχη με απειλητικούς θωρακισμένους μεταφορείς προσωπικού. Ένας πυροβολισμός μπορεί να καταστρέψει το όπλο του εχθρού ή να βλάψει την άμυνα, γεγονός που θα μειώσει τις πολεμικές του ιδιότητες. Αρχικά, το επίπεδο ισχύος δεν θα λειτουργήσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, αλλά καθώς κερδίζετε εμπειρία και κερδίζετε πόντους, θα μπορείτε να αντλούν, να βελτιώνετε τα αυτοκινούμενα όπλα σας. Έχετε κάθε πιθανότητα να γίνει ένας ισχυρός αντίπαλος:

  • Εξοπλισμός καινοτόμων μηχανημάτων
  • Συμμετέχοντας και επιδιορθώνοντας σε μάχες
  • Η συλλογή μιας συλλογής επικίνδυνων όπλων
  • Περιγραφή σπάνιων αντικειμένων σε υψηλή τιμή

Αυτή είναι μια εντελώς νέα προσέγγιση για τη δημιουργία του κόσμου των παιχνιδιών. Ακόμα και τα τοπία με ερειπωμένα κτίρια φαίνονται ελκυστικά. Ανεβαίνοντας με μηχανές opane, κανονίστε μια πραγματική αναπαράσταση του μπαλέτου θανάτου, ανατοποθετώντας πάνω τους, έξυπνα ξεπερνώντας τα ερείπια των λίθων, τους λαβύρινθους των υπολειμμάτων των τοίχων, τα ανοικτά πεδία, τα όξινα έλη. Ο ίδιος ο αγώνας φαίνεται εκπληκτικός - ο σκάνδαφος του μετάλλου, οι σπινθήρες σαν ανεμιστήρας, τα κομμάτια γης από τους τροχούς.

Ακόμα και τα πρώτα λεπτά που βρίσκονται στο χώρο του παιχνιδιού είναι γεμάτα ενθουσιασμό και με την επιθυμία να ξεκινήσει να δουλεύει σύντομα. Αυτό συμβάλλει στην αρχική ιστορία, ένα δημοφιλές είδος, σπουδαία γραφικά, μια ασυνήθιστη προσέγγιση στην ανάπτυξη γεγονότων και ενδιαφέροντα ειδικά εφέ.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες