Μάχη των Θεών

Εναλλακτικές ονομασίες: Σύγκρουση του Ολύμπου

Game Battle of the Gods σύμφωνα με τους νόμους του Ολύμπου.

αρχαίοι θρύλοι έχουν μια μαγική αύρα, προσελκύοντας ιστορίες ειδωλολατρικών θεών. Αποτελούσαν τη βάση πολλών προϊόντων παιχνιδιού, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το παιχνίδι περιήγησης Battle of the Gods.

παίκτες βυθίζονται στην ατμόσφαιρα των αρχαίων ελληνικών θρύλων και συμμετέχουν στα φωτεινά γεγονότα της κατοικίας των θεών - ο ίδιος ο Όλυμπος. Κάθε νέος παίκτης γίνεται απόγονος του Δημιουργού του Σύμπαντος και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τον πατέρα του. Έγινε πραγματικός τύραννος και ήρθε η ώρα να τον ανατρέψει.

Grandiose προοπτικές ανοίγουν μπροστά σας, όπου μπορείτε να κάνετε φίλους με το Χάος, να ανταγωνιστείτε με τον Δία, να βοηθήσετε να σώσετε τον Προμηθέα, να βρεθείτε στην Ατλαντίδα, να επισκεφθείτε τα μπουντρούμια που είναι διάσπαρτα σε όλο το αρχαίο βασίλειο. Τίποτα δεν σας εμποδίζει να παίξετε Battle of the Gods αυτήν τη στιγμή, επειδή το παιχνίδι παρουσιάζεται δωρεάν. Και αν ναι, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να κυνηγάτε τους τρομερούς τιτάνες, τους επικίνδυνους echidnas, τους ασυναγώνιστους δαίμονες με cyclops, minotaurs και centaurs.

επιλογή ήρωα.

Για να παίξετε το παιχνίδι Battle of the Gods, χρειάζεστε μια εικόνα στην οποία θα πάτε για να κατακτήσετε τον Όλυμπο και αφού υπάρχουν μόνο τρία μαθήματα, δεν θα χρειαστεί να βασανίσετε το μυαλό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  • Ο ιππότης προστατεύεται από πανοπλία από εχθρικές επιθέσεις και διαθέτει θάρρος, το οποίο του επιτρέπει να βιάζει τον εχθρό στην πρώτη γραμμή. Έχει αρκετές καταστροφικές τεχνικές στο αποθεματικό που ο πιο σοβαρός αντίπαλος δεν θα αντέξει.
  • Ο τοξότης προτιμά να καταστρέφει μεθοδικά τον εχθρό από απόσταση, στέλνοντας με ακρίβεια τα βέλη του σε αυτόν, αλλά δεν θα αντέξει πολύ σε μια επίθεση με γόνατο.
  • Ο μάγος είναι εξελιγμένος, σπρώχνει τον εχθρό με πονηρά ξόρκια και αισθάνεται ανίκητος. Αλλά όταν πλησιάζει πολύ κοντά του, δεν μπορεί να προσφέρει σοβαρή αντίσταση.

Αυτά τα χαρακτηριστικά παραμένουν πάντα με τους χαρακτήρες, αν και αυξάνονται κατά τη διαδικασία του περάσματος. Εμφανίζονται επιπλέον ταλέντα, καθώς και η ικανότητα πρόσληψης έως και πέντε βοηθών στο Ναό των Θεών.

Πραγματοποιούμε εργασίες.

Δεδομένου ότι πρόκειται για στρατηγική που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, παρέχεται η εγγραφή Battle of the Gods με όνομα και κωδικό πρόσβασης. Εάν έχετε ήδη αποφασίσει για την τάξη του παιχνιδιού, αναλάβετε εργασίες που δεν σας λείπουν.

Σχεδόν αμέσως είστε αντιμέτωποι με την επιλογή του μπουντρούμι που θα πάρετε για κατόρθωμα και δόξα. Πρέπει να ασχοληθείτε με τις χίμαιρες, να ελέγξετε τους τιτάνες και να ηρεμήσετε τον Cerberus. Στις πρώτες αποστολές θα αποκτήσετε κάποια εμπειρία και θα βελτιώσετε τις δεξιότητές σας για να αντιμετωπίσετε πιο επικίνδυνα καθήκοντα - συνάντηση με ποδηλάτες, μινώταρρους και άλλα αρχαία πλάσματα.

Με τη νίκη, εκτός από τη δόξα, κερδίζετε νόμισμα. Το ασήμι είναι πρακτικά κάτω από τα πόδια σας, και είναι εύκολο να το πάρετε, αλλά ο χρυσός δίνεται για τις πιο δύσκολες αναζητήσεις και αγοράζεται με πραγματικά χρήματα.

Τα χρηματοοικονομικά σας επιτρέπουν να αγοράσετε νέο εξοπλισμό και στη Μάχη των Θεών iPlayer αυτό θεωρείται πολύ βολικά - οι δυνατότητες των αντληθέντων αντικειμένων αλλάζουν σε νέα. Αυτό σας σώζει από τα βασανιστήρια, αφήνοντας ένα παλιό βελτιωμένο πράγμα ή αγοράζοντας ένα νέο με ελάχιστα χαρακτηριστικά.

μάχες στο Clash of Olympus διεξάγονται εναλλάξ με τον εχθρό, και για να πετύχετε, πρέπει να σκεφτείτε το σχηματισμό στο πεδίο της μάχης, λαμβάνοντας υπόψη τα ταλέντα των ηρώων σας και του εχθρού. Αφού νικήσετε τους απλούς αντιπάλους με τη βοήθεια της μαγείας και του εξοπλισμού, πηγαίνετε να συναντήσετε τα αφεντικά, μετά από τα οποία μπορείτε να ανοίξετε μια κάρτα χρήσιμων δεξιοτήτων, και όσο πιο σταθερό ήταν το αφεντικό, τόσο πιο αποτελεσματική ήταν η επιτευχθείσα ικανότητα.

Είναι χρήσιμο για τους παίκτες να βλέπουν περιοδικά την Αρένα προκειμένου να αποδεχτούν την πρόκληση των παικτών και να μάθουν ένα χρήσιμο τεχνούργημα ή ανταμοιβή για τη νίκη. Και για να γίνει μια ισχυρή δύναμη ικανή να νικήσει οποιοδήποτε τέρας - ενωθείτε στις συμμαχίες.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες