μάχη των Θεών

Εναλλακτικές ονομασίες:

Παιχνίδι Μάχη των Θεών σε νόμους Ολύμπου.

Αρχαίοι μύθοι έχουν μαγική αύρα, φέρνοντας ιστορίες των παγανιστικών θεών. Αποτέλεσαν τη βάση πολλών προϊόντων τυχερών παιχνιδιών, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει browser-based παιχνίδι Μάχη των Θεών.

Igroki βυθίζεται στην ατμόσφαιρα της αρχαίας ελληνικής μύθους, και να γίνουν μέλη από τα highlights των θεών - Ολύμπου. Κάθε νέος παίκτης γίνεται ένα παιδί του Δημιουργού του Σύμπαντος, και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τον πατέρα του. Έγινε ένας τύραννος, και ήρθε η ώρα να τον ανατρέψουν.

Pered θα ανοίξει τεράστιες ευκαιρίες, όπου μπορείτε να κάνετε τους φίλους με το Χάος, ανταγωνίζονται με τον Δία, για να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε το Προμηθέα, να είναι στην Ατλαντίδα, να επισκεφθείτε τις σπηλιές διάσπαρτα σε όλο τον αρχαίο βασίλειο. Τίποτα δεν σας εμποδίζει στη μάχη των Θεών παίζουν αυτή τη στιγμή, επειδή το παιχνίδι παρουσιάζεται δωρεάν. Και αν ναι, ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το κυνήγι για τις τρομερές Τιτάνες, echidnas επικίνδυνο, συγχωρεί τους δαίμονες με τους Κύκλωπας, Μινώταυρος και Κενταύρων.

 

 

Επιλέγοντας έναν ήρωα.

Chtoby παίζουν το παιχνίδι Μάχη των Θεών, θα πρέπει να έχετε έναν τρόπο με τον οποίο έθεσε ως στόχο να κατακτήσει τον Όλυμπο, και από τις τρεις τάξεις, σπάζοντας το μακρύ επιλογή δεν θα έχουν το κεφάλι.

  • Rytsar προστατεύονται από την πανοπλία από τις επιθέσεις του εχθρού, και προικισμένο με το θάρρος να επιτρέψει στον εχθρό να ρίξει στην πρώτη γραμμή. Άφησε μια σειρά από μεθόδους σφαγής, για τους οποίους δεν σταθεί το πιο σοβαρό αντίπαλο.
  • Luchnik προτιμά να καταστρέψει μεθοδικά τον εχθρό από απόσταση, στέλνοντας με ακρίβεια τα βέλη τους σε αυτόν, αλλά δεν κατάφερε να επιβιώσει καιρό σε μια επίθεση σώμα με σώμα.
  • Μάγος excel, ορμώντας τα εχθρικά πονηριά ξόρκια, και αισθάνεται ανίκητος. Αλλά όταν αυτό θα επιλεγούν πολύ κοντά σ 'αυτόν, δεν είναι σε θέση να προσφέρει σοβαρή αντίσταση.

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πάντοτε οι χαρακτήρες, αν και αυξήθηκε κατά τη διαδικασία της διασταύρωσης. Υπάρχουν περισσότερα ταλέντα, καθώς και την ευκαιρία να κερδίσουν έως και πέντε βοηθούς στο Ναό των Θεών.

 

 

σταλεί σε μια αποστολή.

Poskolku προτού στρατηγική που βασίζεται πρόγραμμα περιήγησης, προβλέπει τη Μάχη της καταχώρισης Θεοί έρχονται με ένα όνομα και τον κωδικό πρόσβασης. Αν έχετε ήδη οριστεί μια κατηγορία παιχνιδιών παίρνει την εκτέλεση των καθηκόντων, τα οποία δεν στερούνται.

Σχεδόν αμέσως θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια επιλογή για το πώς να πάει υπόγεια για τον άθλο και δόξα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με χίμαιρες, χαλιναγωγήσει Τιτάνες, Cerberus ηρεμία. Στην πρώτη αποστολή θα έχετε κάποια εμπειρία και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους για να αντιμετωπίσουν μια πιο επικίνδυνη δουλειά - συνάντηση με τους Κύκλωπας, Μινώταυρος και άλλα αρχαία πλάσματα.

Νίκη δόξα, εκτός από εσάς που εξορύσσεται νόμισμα. Το ασήμι είναι σχεδόν στα πόδια σας, και να το πάρετε εύκολα, αλλά το χρυσό δίνεται για τις πιο δύσκολες αποστολές και πωλούνται για πραγματικά χρήματα.

Finansy σας επιτρέπουν να αγοράσετε νέο εξοπλισμό, και στη Μάχη των Θεών iPlayer θεωρείται πολύ άνετα - την ικανότητα να μετακινήσετε αντικείμενα αντληθεί με καινούργια. Αυτό εξαλείφει την αγωνία, αφήστε το παλιό πράγμα, ή καλύτερα να αγοράσετε ένα νέο με ελάχιστες δυνατότητες.

Bitvy στο Clash του Ολύμπου πραγματοποιούνται εναλλάξ με τον εχθρό, και να επιτύχει, θα πρέπει να σκεφτείτε για την ισορροπία στο πεδίο της μάχης, με δεδομένες τις ταλέντα των χαρακτήρων και τον εχθρό του. Μετά τη χρήση μαγείας και να κερδίσει τις συμβατικές τους αντιπάλους του εξοπλισμού, πάει σε μια συνάντηση με τα αφεντικά, και στη συνέχεια να είναι σε θέση να ανοίξει ένα χάρτη των χρήσιμων δεξιοτήτων, και πιο σταθερή από ό, τι ήταν το αφεντικό, τόσο καλύτερη είναι η προκύπτουσα δεξιοτήτων.

Igrokam χρήσιμο περιστασιακά να δούμε στην αρένα για να δεχθεί την πρόκληση των παικτών, καθώς και για τη νίκη ή να διδάξει ένα χρήσιμο βραβείο τεχνούργημα. Και για να γίνει μια ισχυρή δύναμη που μπορεί να νικήσει οποιοδήποτε τέρας - ενωθούν σε συμμαχίες.

 

Παίξτε επίσης