Σύγκρουση του Ολύμπου

Εναλλακτικές ονομασίες: Σύγκρουση του Ολύμπου

Βασική μάχη των Θεών στους νόμους του Ολύμπου.

Αρχαίοι θρύλοι έχουν μαγική αύρα, φέρνοντας ιστορίες των ειδωλολατρικών θεών. Δημιούργησαν τη βάση πολλών προϊόντων τυχερών παιχνιδιών, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το παιχνίδι βασισμένο στον browser Battle of the Gods.

Igroki βυθίζονται στην ατμόσφαιρα των αρχαίων ελληνικών θρύλων και γίνονται μέλη των κορυφαίων θεών - ο ίδιος ο Ολύμπος. Κάθε νέος παίκτης γίνεται παιδί του Δημιουργού του Σύμπαντος και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τον πατέρα του. Έγινε τύραννος και είναι καιρός να τον ανατρέψει.

Μεταβείτε με τεράστιες ευκαιρίες όπου μπορείτε να κάνετε φίλους με το χάος, να ανταγωνίζεστε τον Δία, να βοηθήσετε να σώσετε τον Προμηθέα, να βρίσκεστε στην Ατλαντίδα, να επισκεφτείτε τις σπηλιές που διασκορπίζονται σε όλο το αρχαίο βασίλειο. Τίποτα δεν σας εμποδίζει στο παιχνίδι Μάχη των Θεών τώρα, γιατί το παιχνίδι παρουσιάζεται δωρεάν. Και αν ναι, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε το κυνήγι για τους τρομακτικούς Τιτάνες, απειλείτε επικίνδυνους, αδιάκριτους δαίμονες με τους κυκλόπους, τους μινώταμους και τους κένταυρους.

Επιλογή ενός ήρωα.

Chtoby παίζουν το παιχνίδι Μάχη των Θεών, χρειάζεστε έναν τρόπο με τον οποίο θα ξεκινήσετε να κατακτάτε τον Όλυμπο και αφού και οι τρεις τάξεις, η σπάσιμο της μακράς επιλογής δεν θα έχει το κεφάλι.

  • Rytsar προστατεύεται από πανοπλία από εχθρικές επιθέσεις, και προικισμένος με το θάρρος να επιτρέψει στον εχθρό να ρίξει στο προσκήνιο. Αφήνει μια σειρά μεθόδων σφαγής, στους οποίους δεν σταθεί ο πιο σοβαρός αντίπαλος.
  • Το
  • Luchnik προτιμά να καταστρέφει μεθοδικά τον εχθρό από απόσταση, στέλνοντας με ακρίβεια τα βέλη του, αλλά δεν επιβίωσε πολύ σε μια επίθεση κατά τη μάχη.
  • Magician υπερέχει, σπεύδοντας τους πονηρούς ξόρκους του εχθρού, και αισθάνεται ανίκητος. Αλλά όταν αυτό θα επιλεγεί πολύ κοντά σε αυτόν, δεν είναι σε θέση να προσφέρει σοβαρή αντίσταση.

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πάντα οι χαρακτήρες, αν και αυξάνονται στη διαδικασία διέλευσης. Υπάρχουν περισσότερα ταλέντα, καθώς και η ευκαιρία να κερδίσετε έως και πέντε βοηθούς στο Ναό των Θεών. Πρέπει να αντιμετωπίσετε τις Χίμαιρες, τους Teen Titans, την Cerberus ήρεμη.

Victory δόξα εκτός από σας εξόρυξη νόμισμα. Το ασήμι είναι σχεδόν στα πόδια σας και το παίρνετε εύκολα, αλλά ο χρυσός δίνεται για τις πιο δύσκολες αναζητήσεις και πωλείται με πραγματικά χρήματα. Αυτό εξαλείφει την αγωνία, αφήνει το παλιό πράγμα, ή καλύτερα να αγοράσει ένα νέο με ελάχιστα χαρακτηριστικά.

Bitvy σε σύγκρουση του Olympus πραγματοποιούνται εναλλάξ με τον εχθρό, και για να πετύχει, πρέπει να σκεφτείτε την ισορροπία στο πεδίο της μάχης, δεδομένου τα ταλέντα των χαρακτήρων και του εχθρού.

Igrokam χρήσιμο περιστασιακά για να κοιτάξει στην αρένα να αποδεχθεί την πρόκληση των παικτών, και για τη νίκη ή να διδάξει ένα χρήσιμο βραβείο τεχνούργημα. Και για να γίνει μια ισχυρή δύναμη που μπορεί να νικήσει οποιοδήποτε τέρας - να ενωθεί σε συμμαχίες.

 

Παίξτε επίσης