Εναλλακτικές ονομασίες: Σύγκρουση του Ολύμπου

Αρχαίοι θρύλοι έχουν μαγική αύρα, φέρνοντας ιστορίες των ειδωλολατρικών θεών. Έγινε τύραννος και ήρθε η ώρα να τον ανατρέψει.

Μεταβείτε με τεράστιες ευκαιρίες όπου μπορείτε να κάνετε φίλους με το Χάος, να ανταγωνίζεστε τον Δία, να βοηθήσετε να σώσετε τον Προμηθέα, να βρίσκεστε στην Ατλαντίδα, να επισκεφθείτε τις σπηλιές που διασκορπίζονται σε όλο το αρχαίο βασίλειο. Τίποτα δεν σας εμποδίζει στο παιχνίδι Μάχη των Θεών τώρα, γιατί το παιχνίδι παρουσιάζεται δωρεάν.

Επιλογή ενός ήρωα.

  • Rytsar προστατεύεται από πανοπλία από τις επιθέσεις του εχθρού, και προικισμένος με το θάρρος να επιτρέψει στον εχθρό να ρίξει στο προσκήνιο. Έφυγε μια σειρά μεθόδων σφαγής, στους οποίους δεν σταθεί ο σοβαρότερος αντίπαλος.
  • Magician υπερέχει, σπεύδοντας τους εχθρούς πονηριά ξόρκια, και αισθάνεται ανίκητος. Υπάρχουν περισσότερα ταλέντα, καθώς και η ευκαιρία να κερδίσετε έως και πέντε βοηθούς στο Ναό των Θεών. Αν έχετε ήδη καθορίσει μια κλάση τυχερού παιχνιδιού παίρνει για να εκτελέσει εργασίες, οι οποίες δεν λείπουν.

    Σχεδόν αμέσως βρεθείτε αντιμέτωποι με μια επιλογή για το πώς να πάτε υπόγεια για το κατόρθωμα και τη δόξα. Το ασήμι είναι σχεδόν στα πόδια σας και το παίρνετε εύκολα, αλλά ο χρυσός δίνεται για τις πιο δύσκολες αναζητήσεις και πωλείται με πραγματικά χρήματα.

    Bitvy σε σύγκρουση του Ολύμπου πραγματοποιούνται εναλλάξ με τον εχθρό, και για να πετύχει, πρέπει να σκεφτείτε την ισορροπία στο πεδίο της μάχης, δεδομένου τα ταλέντα των χαρακτήρων και του εχθρού.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες