ήρωες μάχη

Εναλλακτικές ονομασίες: χάος Rage

Heroes Μάχη Game: στα ίχνη των μύθων.

Θεοί του Άσγκαρντ σε πανικό - ήδη δει τα πρώτα σημάδια της προβλέψεις για Ragnarok. Μόλις μία που ονομάζεται νεκρό völva Veshchunov, και είπε στην φοβερή εικόνα του θανάτου των θεών και του κόσμου, η οποία θα ξεκινήσει με μια βουτιά στο σκοτάδι, όταν ο απειλητικός λύκος Fenrir zaglotnet ήλιο. Οι θεοί σε απόγνωση, καλώντας τους ήρωες και η θρυλική μάχη στο πλευρό τους, αλλά οι ήρωες μάχης του παιχνιδιού χρησιμοποιεί αυτά τα γεγονότα κοσμοϊστορική με τα χρώματα και τη δυναμική.

Πρόγραμμα περιήγησης

Razrabatyvala MMORPG προϊόν BBG στούντιο για τους οπαδούς της σειρά που βασίζεται στρατηγική και σκανδιναβικό έπος μύθους. Παιχνίδι άφησε το πρωτότυπο, ελκυστική, αν και είναι κατασκευασμένο σε ένα δισδιάστατο επίπεδο.

Otsenit όλη τη γοητεία της εκπληκτικής μπορούν παιχνίδια όποιος έχει αποφασίσει να παίξει στη μάχη των ηρώων, επειδή είναι διαθέσιμη δωρεάν. Θα πρέπει να πολεμήσει στο πλευρό με Odin, Λόκι, Thor και τους άλλους θεούς να Άσγκαρντ, και θα εισάγει στον κόσμο των θεών – Skuld.

 

 

Η επιλογή του Κυρίου τους.

Pered σας φαίνεται πολύχρωμο, άγνωστο, ένα φανταστικό κόσμο στον οποίο φυσικά να χρησιμοποιήσει μαγεία, πληρούν τους Τιτάνες, απίστευτα τέρατα και ένα τεράστιο δράκο, που βοηθούν στη μάχη για να κερδίσει. Θα είναι στο σπίτι ανάμεσα στους θεούς, αν παίξετε τους ήρωες Battle παιχνίδι.

Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να αποφασίσουμε ποιος θα είναι ο Κύριός σας, και τι θα είναι το σεξ. Εξετάστε την ποιότητα των αιτούντων, και να πάει μαζί τους στη δουλειά. Καθώς κάνετε την επιλεγμένη ήρωα του μία από τις κατηγορίες δεν μπορεί να είναι μοναδικό, ότι μπορούμε να δούμε μια θετική στιγμή – δεν χρειάζεται να αποσπαστεί η προσοχή από κάτι που δεν δέχεται κανένα όφελος.

  • πολεμιστής λειτουργεί ως δεξαμενή - άφοβα κινείται προς τα εμπρός στον εχθρό, έτοιμοι να το δάκρυ στα αποκόμματα. Είναι πεπεισμένος, διεκδικητική και άγρια ​​, και μια αίσθηση της ανωτερότητας του δίνει μια αξιόπιστη προστασία, την πανίσχυρη δύναμη και χτύπησε σημεία, τα οποία είναι αρκετά για μια γρήγορη και αποτελεσματική επιθέσεις.
  • Δολοφόνος προτιμά πονηριά, stealth, ευελιξία και ακρίβεια μια γρήγορη επίθεση. Χειραγώγηση του είναι δύσκολο να παρατηρήσετε – αυτός ήσυχα γλιστρά επάνω για να παραδώσει ένα μοιραίο πυροβολισμό.
  • Mag δεν χρησιμοποιεί το συνηθισμένο όπλο, επειδή στο οπλοστάσιό του είναι αρκετά ξόρκια για να καταστρέψει πολλούς εχθρούς, ενώ παραμένουν σε απόσταση από αυτά. Έχει περισσότερη δύναμη και βελτιώνεται συνεχώς αυτό.  

Κύριος σας θα εξελιχθεί, τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους στη μάχη και αναζητήσεις. Συσσωρεύονται εμπειρία και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες μπορείτε, αν δεν διστάζει θέσεις εργασίας. Επίσης υποχρεωτική είναι επίσης ένας ανήλικος, και να αποφασίσετε πόσο πολύ τους χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Και αν ενταχθούν στο τάγμα, από αυτό, επίσης, θα κάνει τη δουλειά. Με αγκαλιάζει την εφαρμογή των διαφόρων αποστολών, θα βελτιώσει την ποιότητα του Κυρίου, και να είναι σε καλύτερη θέση να δείξει τον εαυτό του στην υπόθεση. Ωστόσο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να περάσει κάθε gamer, αυτή η καταχώριση Heroes Μάχη.

 

 

Οπλισμένοι με ένα σπαθί και μαγεία.

Odnomu στο γήπεδο, δεν είχε σταθεί ενάντια στον στρατό του εχθρού, και θα πρέπει να έχετε βοηθούς, τα οποία είναι εύκολο να προσλάβει στην ταβέρνα, μετά από ανάλυση τα ταλέντα τους. Τώρα είστε έτοιμοι για την πρόκληση, αφού συναντήθηκε με τον εχθρό, κινείται γύρω από το χάρτη Ηρώων iPlayer μάχη.

Τακτοποιήστε τους χαρακτήρες σύμφωνα με τις ικανότητές τους. Σημειώστε ότι προσέλαβε στρατιώτες θα χρησιμοποιήσει αυτόματα τις δεξιότητές τους, σε αντίθεση με τον Κύριο, ο οποίος μπορεί να επιλέξει από τα ταλέντα τους εκείνους που συμβαδίζει περισσότερο με την τρέχουσα κατάσταση. Όταν το επίπεδο του ήρωα θα αυξηθεί, το εύρος του ταλέντου θα αυξηθεί επίσης, και αν συσσωρεύονται πολλά οργή ​​, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ξόρκι ως κλήση για τη βοήθεια του δράκου.

V Χάος Rage Arena προβλέπεται για τους αγώνες ενιαία και μαζική ψυχαγωγία και PvP μάχη, μετά από την οποία ο νικητής παίρνει πολύτιμες ανταμοιβές.

 

Παίξτε επίσης