Call of War: Παγκόσμιος Πόλεμος 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Call of War: WW2, Call of War

Call of War: Παγκόσμιος Πόλεμος 2 - με αίμα και ιδρώτα, όλα για τη νίκη!

Game Call of War: Παγκόσμιος Πόλεμος 2 που βασίζεται στη στρατηγική του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου σε πραγματικό χρόνο με στοιχεία οικονομίας και τακτικές Πρέπει να αναλάβετε τη διοίκηση ενός ξεχωριστού έθνους. Βρίσκεστε σε έναν παγκόσμιο παγκόσμιο χάρτη όπου δεν είναι σαφές ποιος είναι ο σύμμαχός σας και ποιος είναι ο εχθρός σας. Σκεφτείτε κάθε βήμα και το σχέδιο μπροστά είναι το κλειδί για την επιτυχία. Το παιχνίδι θα προσελκύσει όλους τους οπαδούς στρατηγικών με βάση τη σειρά. Δεν υπάρχει άμεση δράση, μόνο στοχαστικές κινήσεις εκ των προτέρων, οι οποίες μπορεί να διαρκέσουν αρκετές ημέρες. Αλλά αυτό δεν κάνει το παιχνίδι λιγότερο ελκυστικό, αντίθετα, θα προσελκύσει όσους θέλουν να σκέφτονται και να κάνουν σχέδια.

Call of War: Παγκόσμιος Πόλεμος 2 Έναρξη παιχνιδιού

Όταν μπαίνετε για πρώτη φορά στο παιχνίδι μετά την εγγραφή, πρέπει να επιλέξετε τη χώρα για την οποία θα παίξετε. Πρόκειται κυρίως για ευρωπαϊκές χώρες. Μετά, διορίζεστε στρατηγός και διοικητής των στρατευμάτων της επιλεγμένης χώρας. Ο βοηθός σας τρέχει και προσφέρει βοήθεια για τα πρώτα σας βήματα στο γραφείο. Λαμβάνετε ένα μήνυμα ότι ο κόσμος βρίσκεται σε πόλεμο και πρέπει να προστατεύσετε τους κατοίκους της χώρας σας. Αυτό, με τη σειρά του, χωρίζεται σε επαρχίες, στις οποίες διορίζονται στρατεύματα.

Εφόσον είστε ενημερωμένοι, μια από τις επαρχίες σας αιχμαλωτίζεται από τον εχθρό. Αυτή θα είναι η πρώτη σας μάχη, θα δίνετε εντολές στα στρατεύματα και θα ξανακερδίσετε τη γη σας. Κάντε κλικ σε έναν στρατό για να τον επιλέξετε, επιλέξτε μια ομάδα επίθεσης και κάντε κλικ στην επιλεγμένη επαρχία. Ο στρατός σου έφτασε στο δρόμο και κέρδισε. Πραγματοποιήσατε με επιτυχία την πρώτη σας επίθεση και δείξατε ότι είστε καλός διοικητής. Συλλέξτε την πρώτη ανταμοιβή.

Μετά τη μάχη, η κατακτημένη επαρχία έχει χαμηλό ηθικό. Η αύξηση του ηθικού θα αυξήσει την παραγωγή πόρων και θα μειώσει την πιθανότητα ταραχών. Χρησιμοποιήστε το χρυσό που λάβατε για τη νίκη για να ενισχύσετε το ηθικό της περιοχής. Στη συνέχεια, πρέπει να μάθετε νέες τεχνολογίες για να βελτιώσετε τους στρατούς σας, να ξεκινήσετε με πεζικά και θωρακισμένα οχήματα. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το μενού έρευνας και επιλέξτε την επιθυμητή τεχνολογία. Θυμηθείτε, στο ερευνητικό μενού μπορείτε να μελετήσετε διάφορες τεχνολογίες και να ανακαλύψετε νέους τύπους στρατευμάτων.

Στη συνέχεια χτίζουμε στρατώνες για την πρόσληψη νέων στρατευμάτων. Επιλέγουμε την περιοχή όπου θα χτίσουμε, κάνουμε κλικ στην ενότητα κτιρίων και θα χτίσουμε Μετά από αυτό, επιλέγουμε ξανά την περιοχή με τους στρατώνες, πηγαίνουμε στο τμήμα παραγωγής και προσλαμβάνουμε πεζικό. Το επόμενο στάδιο του παιχνιδιού έχει τελειώσει, κερδίστε μια καλή ανταμοιβή με τη μορφή χρυσού. Αυτή είναι η αρχή του παιχνιδιού Call of War: World War 2, τώρα αποφασίζετε τι να μελετήσετε και ποιος θα προσλάβετε, σε ποιον θα επιτεθείτε και με ποιον να μπείτε σε συμμαχίες.

Οι κύριοι στόχοι σας για το παιχνίδι: 10.0003

 • υποταγή - καταγράψτε ολόκληρο τον χάρτη στην ξηρά, το νερό και τον αέρα.
 • study - γίνετε ο πρώτος που θα ανακαλύψει μυστικά όπλα.
 • διπλωματία - κάντε φίλους και δημιουργήστε ισχυρούς συνασπισμούς,
 • παίξτε περισσότερες κάρτες - εγγραφείτε σε νέους γύρους παιχνιδιού για να παίξετε για διαφορετικά έθνη με διαφορετικά σενάρια.

Δώστε προσοχή στον σύμβουλο του παιχνιδιού, θα σας βοηθήσει και θα σας πει όλες τις λεπτομέρειες, υπάρχουν επίσης συμβουλές βίντεο.

πόροι παιχνιδιού: 10.0003

 • eda
 • αγαθά
 • ανθρώπινη δύναμη
 • μέταλλο
 • λάδι
 • σπάνια υλικά
 • χρήματα
 • χρυσό

Όλοι οι πόροι εξορύσσονται στην επικράτειά σας εκτός από το χρυσό. Μπορεί να αγοραστεί μόνο με πραγματικά χρήματα. Οι πόροι ενημερώνονται κάθε μέρα του παιχνιδιού. Διαρκεί 12 πραγματικές ώρες. Ο αριθμός των εξαγόμενων πόρων επηρεάζεται από κτίρια στις περιοχές, καθώς και από τον αριθμό των μονάδων σας. Ο τύπος των μονάδων δεν είναι σημαντικός, καθεμία από αυτές καταναλώνει έναν συγκεκριμένο πόρο, οπότε προσέξτε όταν χτίζετε πολλά, για παράδειγμα, πολεμικά πλοία, επειδή καταναλώνουν πετρέλαιο και τρόφιμα, πεζικό - τροφή και ανθρώπινη δύναμη.

Γιατί χρειάζομαι χρυσό στο παιχνίδι:

 • βελτίωση της ηθικής των κατοίκων κάθε περιοχής - η ηθική αυξάνει την εξαγωγή πόρων και μειώνει την πιθανότητα εξέγερσης · u200bu200b
 • επιτάχυνση των ενεργειών παιχνιδιού μπορεί να είναι επιτάχυνση της έρευνας, πρόσληψη στρατευμάτων, κατασκευή κτιρίων (σημειώστε ότι επιταχύνετε κατά 6 ώρες μία φορά, δηλαδή, αν η κατασκευή σας διαρκεί 18 ώρες, τότε θα πρέπει να επιταχύνετε τρεις φορές) ·
 • αγορά πόρων - συμβαίνει συχνά ότι ένας ή άλλος τύπος πόρων δεν αρκεί για να χτίσει ή να προσλάβει στρατιώτες, η αγορά πόρων για χρυσό θα έρθει στη διάσωση.

Call of War παίξτε online στην έκδοση του προγράμματος περιήγησης του παιχνιδιού ή κατεβάστε το Call of War σε υπολογιστή, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μεμονωμένα παιχνίδια για τους φίλους σας. Ταυτόχρονα, μπορείτε να ελέγξετε πολλά έθνη σε διαφορετικούς κόσμους. Έτσι μπορείτε να μάθετε γρήγορα όλες τις λεπτές αποχρώσεις του παιχνιδιού.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες