Brick-Force

Εναλλακτικές ονομασίες: Brick-Force

Brick - Force Σε σύνδεση - φοβερό shooter multiplayer με ρεαλιστικές 3 D [ _2_] γραφικών από την εταιρεία Infernum . Δυνατότητα να δημιουργήσετε χιλιάδες χαρτών, οι κόσμοι ώστε αυτό που βλέπετε στα όνειρά σας, την καταπολέμηση της ή να συνεργαστούν με άλλους παίκτες για να επιλύσει μια πολύ περίπλοκη με την πρώτη ματιά, το πρόβλημα της επιλογής των πλέον κατάλληλων ανάμεσα σε μια πληθώρα τρόπων, και απλά να απολαύσετε την ευελιξία του έργου & ndash , τα οποία δίνει στους χρήστες χωρίς Brick Force παιχνίδι. Συλλέγοντας τις κάρτες, θα λάβετε άξια, και, δύο φορές πιο ωραίο, όχι απλά να απολαύσετε τη διαδικασία της κατασκευής. Μετά από όλα, έτσι θα έχουν ένα κίνητρο να εργαστούν! Η επιτυχής μπορεί να είναι κάποιος που θα κάνει ακόμη και μια μικρή προσπάθεια. Απλά δοκιμάστε - δεν αντιμετωπίζει ακριβώς απογοήτευση!

Εγκαταστήστε τον πελάτη στον υπολογιστή σας, μπορείτε αμέσως μόλις περάσει το Brick μπορεί - Force καταχώρισης. Διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού δεν είναι χρονοβόρα. Εισάγετε τη διεύθυνση e-mail (επανάληψη), τον κωδικό πρόσβασης (επανάληψη) και ψευδώνυμο. Όροι και συνδρομή ειδήσεις - από προεπιλογή. Ένα άλλο σημαντικό σημείο - είναι απαραίτητο ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι. Για να σας χωρίς προβλήματα γίνονται Brick - Force παίζουν, να συγκρίνουν τη διαμόρφωση του υπολογιστή σας με τη λίστα: το λειτουργικό σύστημα WindowsXP/WindowsVista/Windows 7? Επεξεργαστής Pentium IV 1,8 GHz, 128 MB κάρτα γραφικών, ελεύθερο χώρο στο σκληρό σας δίσκο 2 GB και 1 GB μνήμης RAM. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι απαιτήσεις του συστήματος είναι αρκετά επιεικής.

Τώρα είστε ένας νόμιμος χρήστης Brick - Force σε απευθείας σύνδεση και θα ήταν ωραίο να διερευνήσει όλες τις λειτουργίες του. Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι, πρώτα απ 'όλα, είστε εδώ για να δημιουργήσετε χάρτες. Αυτό μπορεί να γίνει σόλο ή κοινή προσπάθεια της ομάδας. Δουλεύοντας μαζί με τους φίλους σας, μπορείτε να εμπνεύσει τον ενθουσιασμό σας! Δείτε τη δημιουργικότητά σας, σκεφτείτε τα πιο cool σχέδια, γιατί είναι η ίδια η ευκαιρία για να δείξει σε όλο της το μεγαλείο! Παίξτε Brick - Force να χρησιμοποιείτε πολλές λειτουργίες. Τους λίστα με τη σειρά του:

- Team Deathmatch : Οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες (έως 8 άτομα η κάθε μία) και να προσπαθήσει να επιτύχει το στόχο πριν τελειώσει ο χρόνος .

- Deathmatch : το παιχνίδι για τον εαυτό του. Πρέπει να σκοτώσει περισσότερους εχθρούς.

- Εκτόνωση : η μάχη μεταξύ των δύο ομάδων, στο οποίο θα πρέπει να διαψεύσει βόμβα τον εχθρό και να ορίσει τους στο έδαφός του.

- Capture the Flag ( CTF ): ο κύριος στόχος - να συλλάβει τη σημαία, το οποίο θα πρέπει να αποδοθεί στην βάση του εχθρού. Υπάρχουν ορισμένα σημεία της σύλληψης, και μπορείτε να τα δείτε στο ραντάρ.

- Συνέλευση και την καταστροφή: την πρώτη, θα καθορίσει το μέγεθος της κάρτας, τότε θα κάνουν μια τέτοια συναρπαστική επιχείρηση ως σύνολο και την καταστροφή. Κατά το δεύτερο στάδιο είναι διαθέσιμη για να επεκτείνει το προηγουμένως κατασκευασμένο βάσης.

- Defense : κλασική άμυνα και επίθεση. Από τον εχθρό θα πρέπει να υπερασπιστεί τις αξίες της, ενώ προσπαθεί να προκαλέσουν ζημιά πιο ουσιαστική.

Μεταξύ αυτών των τρόπων υπάρχουν σίγουρα το αγαπημένο σας. Τι άλλο είναι σε θέση να ευχαριστήσουν μια εικονική πραγματικότητα; Brick - Force παιχνίδι σας επιτρέπει να ανοίξετε χιλιάδες κάρτες που χρησιμοποιούνται σε ορισμένους τρόπους οικοδομικά τετράγωνα και μια μεγάλη ποικιλία από τούβλα, και παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε βασικά διαδραστικά στοιχεία της επιλογής σας ( πυργίσκους, εφαλτήριο, βόμβες). Και μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα στο παιχνίδι για να κάνουν μια ευχάριστη ψώνια. Για παράδειγμα, αν χρειάζεστε ένα όπλο, αρκετό για να έχουν τα κεφάλαια για να αγοράσουν και να επισκεφθείτε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης. Και αν υπάρχει ανάγκη να αλλάξει ρούχα, πάλι στον ίδιο δρόμο. Ή ίσως αποφάσισε να κάνει μια έκπληξη σε κάποιον και θέλετε να αγοράσετε ένα χρήσιμο μικρό πράγμα. Δώρα κυμαίνονται θα βρείτε τα πάντα στο ίδιο κατάστημα. Κεκτημένα απογραφή θα φέρει πολλά οφέλη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Για να συνοψίσουμε, ανεξάρτητα από το αν θα παίζετε, εννοώ solo ή να συμμετάσχετε σε μια φυλή, θα είναι εξίσου ενδιαφέρουσα. Στον κόσμο του παιχνιδιού, υπάρχει πάντα κάτι να κάνουμε. Πλούσια, γεμάτη από ποικιλία, τέλεια μελετημένη gameplay έχει ενδιαφέρονται για πολλούς παίκτες. Απλά δοκιμάστε - και σίγουρα θα εκπληρώσει τις επιθυμίες σας! Ευχάριστες εμπειρίες!

 

Παίξτε επίσης