Αιματηρός πειρατής

Εναλλακτικές ονομασίες: Αιματηρός πειρατής

αιματηρό πειρατικό παιχνίδι: Attack πειρατών Anime!

Συλλέγει όλα τα σκάφη του πειρατικού πλοίου Bloody Pirate, κυκλοφόρησε ως εναλλακτική ιστορία "One Piece". Πρόκειται για ένα πρόγραμμα MMORPG βασισμένο σε πρόγραμμα περιήγησης στο είδος του anime και από τότε που οι ιαπωνικές τηλεοπτικές εκπομπές και τα κόμικς έχουν αγαπηθεί εδώ και πολύ καιρό από την ευρωπαϊκή κοινωνία, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τόσοι πολλοί θαυμαστές συσσωρεύονται γύρω από το «Πειρατικό αίμα».

Επειδή το παιχνίδι είναι Russified, μπορείτε να παίξετε το Bloody Pirate χωρίς προβλήματα, τόσο περισσότερο πρέπει να επικοινωνείτε πολύ με τους χαρακτήρες, να οδηγείτε διαλόγους και να λαμβάνετε εργασίες. Οι προγραμματιστές αποφάσισαν να μην επιβαρύνουν το gameplay με ειδικά εφέ, και αυτή η μετριοπάθεια ήταν καλή. Αλλά τα φωτεινά χρώματα και το αναγνωρίσιμο στυλ εμφάνισης των χαρακτήρων που υπάρχουν, ως σφραγίδα της ιαπωνικής "κουζίνας" των κόμικς, των τηλεοπτικών εκπομπών και των προϊόντων τυχερών παιχνιδιών.

Στο παιχνίδι ως σύνολο, μπορεί να ειπωθεί ότι φαίνεται καλό, λαμπερό και ελκυστικό. Τα γεγονότα εξελίσσονται δυναμικά, αναζητήσεις και μάχες αφθονούν να κρατήσουν ένα δάχτυλο στον παλμό.

Six τάξεις για την επιλογή

Bloody Pirate εγγραφή είναι εύκολη, όπως ίσως έχετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό είναι που πρέπει να ορίσετε στην επάνω στήλη, και κάτω από - 6 χαρακτήρες του κωδικού πρόσβασης και να το εισάγετε ξανά για να βεβαιωθείτε ότι η ορθογραφία είναι σωστή. Κοιτάξτε ότι συμφωνούμε με τους κανόνες και κάντε κλικ στο κουμπί εγγραφής. Αλλά αν έχετε λογαριασμό σε VKontakte, Twitter, Facebook, Google+, μπορείτε να συνδεθείτε με τη βοήθειά τους.

Τώρα θα μελετήσουμε τους εκπροσώπους των τάξεων που θα σας εκπροσωπήσουν στο παιχνίδι.

  • Navigator. Χρειάζεται να οικοδομήσουμε ένα μάθημα; Θα βοηθήσει πάντα.
  • Summoner, η οποία θα περάσει εντελώς για το μαντείο ή τον μάγουλο.
  • Πολεμιστές. Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ωμή δύναμη και μυς για να παίξετε, είναι σε αυτόν.
  • Mechnik οπλισμένος με ένα σπαθί, το οποίο είναι τόσο σαφές, και λύνει όλα τα ερωτήματα με μια λεπίδα στο έτοιμο.
  • A shooter ειδικεύεται στην καταστροφή του εχθρού από απόσταση, χύνοντας τα βέλη του.
  • Μπάρμπε, είναι τρουβαδούρος, είναι μουσικός. Η μουσική είναι πάντα γι 'αυτόν και το χρησιμοποιεί για να ρυθμίσει τη διάθεση ή να φθαρεί τον εχθρό.

Μεταξύ των χαρακτήρων υπάρχουν γυναίκες και αρσενικές εικόνες που έχουν το επάγγελμά τους. Κατά συνέπεια, το σύνολο των χαρακτηριστικών έχει επίσης έναν ατομικό χαρακτήρα και θα πρέπει να μελετηθεί σχολαστικά προκειμένου να γίνει περαιτέρω πρόοδος στον χώρο του παιχνιδιού.

We μυς αντλίες, τις δεξιότητες και την εμπειρία

Οποιοσδήποτε χαρακτήρας είναι απλά και κατώτερος από έναν ισχυρότερο αντίπαλο. Για να αυξήσετε τα χαρακτηριστικά του, πρέπει να ασκείστε συνεχώς στο πέρασμα των αναζητήσεων και να συμμετέχετε σε μάχες εναντίον τέρατων ή παικτών. Τέτοιες εργασίες θα φέρουν τον ήρωα διαφορετικής χρησιμότητας με τη μορφή πρόσθετου εξοπλισμού, βοηθών και επιλογής ιστιοπλοϊκών πλοίων.

Στα πρώτα λεπτά βρίσκεστε στο κατάστρωμα του πλοίου στην εταιρεία άλλων πειρατών και παίρνετε την πρώτη σας αποστολή. Το τρέξιμο είναι εξαιρετικά σημαντικό, αλλιώς δεν θα προχωρήσετε στην πλοκή. Για κάθε επιτυχημένη αποστολή, κερδίστε ανταμοιβή και αφιερώστε μπόνους για να αποκτήσετε επιπλέον ικανότητες και άλλα πράγματα. Οι μάχες και οι αναζητήσεις εναλλάσσονται, γεγονός που καθιστά δυνατή τη διακοπή της μονοτονίας των ενεργειών και την επίσκεψη σε διαφορετικά εδάφη.

Μάχες στο Αιματηρό Πειρατή συμβαίνουν με την αρχή των βήμα-βήμα ενέργειες, όταν δίνει μια εντολή σε μια μάχη, να μετατραπεί σε έναν εξωτερικό παρατηρητή, λαμβάνοντας υπόψη την εργασία που γίνεται σχετικά με τις ικανότητες των χαρακτήρων.

Η επιλογή είναι οι τρόποι μάχης PvE ή PvP. Εάν δεν θέλετε να ανταγωνιστείτε τις δυνάμεις των παικτών, πηγαίνετε στην υπεράσπιση των μπουντρουμιών, την ανάπτυξη του χώρου και άλλες περιπέτειες. Αλλά έχοντας δεχτεί την πρόκληση ενός άλλου παίκτη, πηγαίνετε στο Arena, όπου μπορείτε να επιδείξετε τις δικές σας τακτικές σε όλη του τη δόξα.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες