Μικρό αγρόκτημα

Εναλλακτικές ονομασίες: Blocks Farm, Minecraft Farm
Μικρή αγρόκτημα Game Farmer Tycoon στυλ 8-bit

Παίξε το παιχνίδι Blocky Farm (Minecraft Farm) θα απευθυνθεί σε εκείνους τους ρομαντικούς που αγαπούν τον καθαρό αέρα και τη γεωργία. Τι θα μπορούσε να είναι πιο όμορφη από ό, τι αυξανόμενη νόστιμα και φιλικά προς το περιβάλλον λαχανικά, φρούτα και μούρα στη δική σας γη. Από τον αχυρώνα έρχεται η αγκαλιά των αγελάδων και η κραυγή ενός κόκορα, περιμένουν μέχρι να έρθει ο ιδιοκτήτης να τα ταΐσει και να μαζέψει τα δώρα.

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να οικοδομήσουμε όχι μόνο ένα μικρό αγρόκτημα, αλλά και να οικοδομήσουμε ένα πραγματικό χωριό που φέρνει καλό εισόδημα, να υπογράψει συμβόλαια, να πάει στο κέντρο της περιοχής για τα απαραίτητα προϊόντα και να ενταχθούν στην ένωση αγροτών. Οι παίκτες έχουν πολλές ευκαιρίες να συνειδητοποιήσουν τους εαυτούς τους ως επιτυχημένους επιχειρηματίες, ξεκινώντας από ένα μικρό πεδίο, να επεκτείνουν την ιδιοκτησία τους και να χτίσουν:

  • Αρκετές εκμεταλλεύσεις,
  • Συμμετοχή στη συγκομιδή και δασοκομία,
  • Κατασκευή παραγωγής για τη μεταποίηση προϊόντων από τα χωράφια,
  • Ανοίξτε μια αλυσίδα καταστημάτων και πολλά άλλα.

Παιχνίδι Μπλοκ Αγρόκτημα (Minecraft Farm) μια ενδιαφέρουσα οικονομική στρατηγική στην οποία οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν τον εαυτό τους στο ρόλο του επιχειρηματία. Η σωστή κατανομή των πόρων και η οικονομική διαχείριση του νοικοκυριού θα κάνει τον παίκτη έναν πλούσιο επιχειρηματία με μεγάλη επιρροή στην κοινωνία όπως αυτόν, αλλά λιγότερο επιτυχημένους παίκτες. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, για να καλλιεργήσετε πρώτες ύλες στην περιοχή σας, να τις επεξεργαστείτε στα φυτά, να πάτε στην πόλη και να πουλήσετε τα τελικά προϊόντα στην αγορά καθορίζοντας την τιμή μόνοι σας.

Για να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι, απαιτείται η εγγραφή σε Blocky Farm. Περνώντας αυτό δεν παίρνει πολύ χρόνο, θα πρέπει να συμπληρώσετε μόνο τρεις γραμμές στη φόρμα. Έρχονται με ένα όνομα κάτω από το οποίο οι άλλοι χρήστες θα δουν τον παίκτη, ίσως θα γίνει ευρέως γνωστό σε όλο τον εικονικό κόσμο. Καταχωρίστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης κάτω από τον οποίο το σύστημα θα θυμάται τον ήρωά σας. Μετά την είσοδο, οι παίκτες θα μπορούν να εισέλθουν στο χωριό τους από οποιοδήποτε υπολογιστή, όλα τα επιτεύγματα και οι επιτυχίες θα σωθούν.

Χαρακτηριστικά στο παιχνίδι Blocky Farm

Πρώτη φορά, έχοντας έρθει στους ανοιχτούς χώρους της γεωργικής γης, ένας αρχάριος θα συναντηθεί από έναν βοηθό, θα αποδειχθεί ότι είναι μια αρκετά λογική χοίρων. Αυτός ο χαρακτήρας θα ενημερώσει τον παίκτη σχετικά με τις κύριες λειτουργίες και το μενού παιχνιδιών. Θα προσφέρει να αγοράσει το πρώτο πεδίο και θα σας βοηθήσει να βρείτε μια στάση λεωφορείου που πηγαίνει στην πλησιέστερη πόλη. Εκεί, ο ίδιος αγριόχοιρος θα εισαγάγει τον παίκτη στον πωλητή σπόρων και θα εξηγήσει πώς να κάνει αγορές. Μια μικρή προπόνηση θα τελειώσει γρήγορα και ο παίκτης θα παραμείνει ο ίδιος ο προϊστάμενος.

Καθώς προχωράτε στα επίπεδα στο iPlayer Blocky Farm (Minecraft Farm), ο παίκτης θα ανοίξει νέες ευκαιρίες, για παράδειγμα, στο δεύτερο επίπεδο μπορείτε ήδη να χτίσετε ένα σπίτι, στη συνέχεια να αναλάβετε την εκτροφή βοοειδών και τελικά να αρχίσετε να κατασκευάζετε εγκαταστάσεις παραγωγής. Η πρώτη θα είναι διαθέσιμη παραγωγή μαγιονέζας, στη συνέχεια ο επιχειρηματίας θα κάνει όλα τα είδη των προϊόντων από το γάλα, το κρέας και το μαλλί των γουνοφόρων ζώων. Με το άνοιγμα της καταγραφής, μπορείτε να επεκτείνετε περαιτέρω το εύρος των προϊόντων και να οργανώσετε την παραγωγή δομικών υλικών, εμπορευματοκιβωτίων ή αναμνηστικών. Οι συγγραφείς εξασφάλιζαν ότι τα καθήκοντα των παικτών ήταν σε αφθονία. Για την ολοκλήρωση των αναζητήσεων, οι χρήστες θα λάβουν αστέρες εμπειρίας, αυτό βοηθά να προχωρήσουμε στα επόμενα επίπεδα και ανταμοιβές μετρητών. Η εκτέλεση ειδικών εργασιών θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε σπάνια ζώα και μοναδικά διακοσμητικά αντικείμενα.

Το παιχνίδι Blocky Farm είναι πιο ενδιαφέρον να παίζετε με φίλους, μπορείτε να ενώσετε μαζί τους σε συντεχνίες, να συνάψετε συμβάσεις συναλλαγών ή να ζητήσετε βοήθεια αν έρθουν δύσκολες στιγμές. Το μενού διαθέτει ένα κουμπί με γραμματοκιβώτιο, με τους βοηθούς παίκτες να μπορούν να στέλνουν μηνύματα μεταξύ τους και να λαμβάνουν νέα από προγραμματιστές.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες