ολιγαρχικός

Εναλλακτικές ονομασίες: χωρίς Tokoon

παιχνίδι Tycoon (Biz Tycoon) για την εικονική επιχείρηση.

παγκόσμια πρωτεύουσα, μεσίτες χρήματα, πειραματική οικονομολόγοι, επιχειρηματίες με εμπειρία, είναι τώρα διαθέσιμη σε όλους. Παιχνίδι Tycoon – προγράμματος περιήγησης οικονομική στρατηγική που παρουσιάζονται στις κύριες γλώσσες του κόσμου, έτσι ώστε οι παίκτες μπορούν να επικοινωνούν ελεύθερα, να δημιουργήσουν το δικό τους αυτοκρατορία.

Το gameplay συνοδεύεται από το κομψό τους νέους, είναι αρμόδια γραμματείς, τους νέους επαγγελματίες στον τομέα τους και εκείνους που είναι πρόθυμοι να γίνουν μέρος της εταιρείας σας. Θα παίξει ολιγαρχικός, εμπλοκή:

  • κατασκευή και ανάπτυξη των δικών biznesa
  • της
  • Naymom και sotrudnikov
  • εκπαίδευση
  • Poiskom επιχειρήσεων partnerov
  • Konkurentsiey παγκόσμια rynke

 

 

V ψάχνει για μια θέση στην αγορά των επιχειρήσεων.

Από τη στιγμή που θα αρχίσετε να παίξετε το παιχνίδι Tycoon, θα έχετε κεφάλαιο εκκίνησης. Στην πραγματικότητα, είναι μεγάλη, γιατί χωρίς αυτήν θα έπρεπε να προσπαθήσουν να κερδίσουν ένα αξιοπρεπές ποσό για να αγοράσουν το πρώτο δομικό στοιχείο τους. Αλλά μέχρι αυτό το σημείο θα χάσετε το βάρος στην αγορά από την αγορά και την πώληση διαφόρων προϊόντων στα καταστήματα με επιτυχείς συναλλαγές για την αύξηση της παραγωγικότητας της εταιρείας.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από 9 και την κατεύθυνση προς την οποία ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη. Αν και έχει ήδη πει ότι έχετε ένα κεφάλαιο εκκίνησης, αλλά τη θέση του επισφαλή και εύθραυστη σας. Η Εταιρεία δεν φέρει πολλά κέρδη για να σκουπίσετε αμέσως την αγορά κάτι σοβαρό. Παίρνει μια σειρά επιτυχημένων δραστηριοτήτων για την αύξηση της επιχείρησης σε ένα μέσο επίπεδο, και στη συνέχεια υψηλότερα.

Ispolzuyte προσβάσιμους μηχανισμούς της χρηματοπιστωτικής αγοράς, πωλούν και να αγοράζουν, να συνάπτει συμβάσεις, προσλαμβάνουν τους καλύτερους ταλέντο, την εκπαίδευση τη δική σας, ακολουθήστε τις μεταβολές της τιμής της μετοχής, παράγουν φθηνότερα και πιο ακριβά για να πουλήσουν. μηχανισμού στις συναλλαγές μάλλον περίπλοκη, αλλά εάν μπορείτε να προσαρμοστούν σε αυτό, να αναπτύξουν τις δικές τους αποτελεσματικό σχέδιο και να νικήσει τους αντιπάλους – χτυπήματα στο μόλυβδο.

 

 

Κάθε μικρό πράγμα είναι σημαντική.

Ακόμη και η μεγαλύτερη επιχειρηματική – στοιχείο είναι πολύ εύθραυστη και απαιτεί συνεχή προσοχή.

Οι υπάλληλοί σας πρέπει να διαχειρίζονται, αλλά αν μπορεί να αναπτυχθεί μια αρμόδια διαχειριστές οι οποίοι θα είναι σε θέση να κάνουν υπεύθυνες αποφάσεις, είναι μεγάλη για να σας ανακουφίσει και να σας βοηθήσει να πάρετε πιο κοντά στο στόχο. Μπορείτε να αλλάξετε το επίπεδο των μισθών των εργαζομένων, ανάλογα με την επιτυχία τους.

Ο προσομοιωτής εγγραφή Tycoon θα είναι η αρχή της η οικονομική μεγαλύτερης ηλικίας, και εάν μελετάς σκληρά, μπορούμε να πάρουμε μαθήματα. Gameplay επικεντρώνεται στη συσσώρευση των οικονομικών, αλλά είναι ωραίο αραιωμένο κατασκευή των αστικών κτιρίων, εκ των οποίων υπάρχουν 18, όπως νοσοκομεία, χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, θαλάσσιο πάρκο, ιπποδρόμιο, γήπεδο γκολφ.

Κάθε κτίριο θα αυξήσει την κερδοφόρα γη σας για να προσελκύσουν νέους πελάτες και να φέρει περισσότερα οφέλη. Αλλά το μεγαλύτερο κέρδος iPlayer Ολιγαρχικός φέρει καταστήματα, και πρέπει να επικεντρωθεί ιδιαίτερη προσοχή. Επιλέξτε τα σωστά επιχειρήσεις τοποθεσία, και μην ξεχάσουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία θα κάνουν τη διαφήμιση σας.

Πηγαίνοντας μέσα από τα επίπεδα, θα αποκτήσουν νέα προνόμια. Μετά την πέμπτη θα ανταμείβονται με νέες θέσεις εργασίας, χρήσιμες μπόνους, και τη δυνατότητα να οργανώσετε τη δική σας συντεχνία. Μετά την όγδοη, μπορείτε να κάνετε τις επενδύσεις, την ανάπτυξη τρόπων για την προμήθεια προϊόντων σε 36 διαφορετικές κατευθύνσεις. Εάν είστε έτοιμοι να μετατραπεί σε μια επιχειρηματική καρχαρία, ευπρόσδεκτοι να – Tycoon παιχνίδι, γοητεύσει πολλούς παίκτες.

 

Παίξτε επίσης